Nu når vi er ved fissen - menstruation og sex

Min Fisse – Min mening!

Hey Twerklings og BOOTYLovers…

Nåh, nu laver vi sgu hattrick på fissen.. hvor tit ka’ man lige sige at man har gjort det..

De sidste to indlæg om fissehår og menstruation har sat gang i tankerne hos mig og jer (af hvad jeg kan se på jeres kommentarer). Da jeg læste dem igennem slog det mig, at vi (inkl. mig selv) har for vane at ligge fokus på modtageren, på de andre.”Hvordan tænker de om den måde jeg ser ud” “Aj, det ville da være ulækkert for ham/hende/høn.” Selvom jeg som psykolog er ALL in på spejling og empati, så tror jeg at vi nogle gange ska hoppe tilbage på egen bane halvdel og have nok i os selv.

Jeg har det sidst lille års tid haft som mål at jeg ville have sex, og have en furry kitty (aka. en fissehår- på god gammel dansk for jer der sys’ jeg bruger for meget danglish!)

Det ville jeg fordi, jeg mente, at det var måden hvorved jeg kunne bevise for mig selv, at jeg godt kunne føle mig sexet med en bush !

7e0340c81c9f177247e71f27008c7c02

MEN det er jo helt omvendt af hvad mit projekt egentlig vil !!

Jeg leder jo ikke efter at en anden person skal bekræfte at min krop og mit værd er godt nok fordi jeg ser ud på en bestemt måde (eller på trods af at jeg ser ud på en bestemt måde! Det jeg arbejder på omhandler jo faktisk MIT forhold til MIN krop, og det har intet med nogen andre end mig selv at gøre.

At jeg føler mit tilpas, sexet, lækkert, rigtig, noget værd burde (ja, burde fordi det jo er et livslangt projekt at have det sådan, når man hele tiden får noget andet fortalt af omverdenen) ikke afhænge af andres vurdering eller hvordan jeg ser ud. Det bør og skal kun afhænge af, at jeg helt ind i min kerne føler mig værdig og elskværdig, fuldkommen uafhængigt af alt andet.

  12716745_1571604559798072_708628467_n

Jeg ved jo godt ,at normer og diskurser former vores tanker og derved vores handlingsmuligheder. Det er f.eks. langt nemmere at tage et “frit” valg i overensstemmelse med normen end et valg, der bryder normen. Jeg mener dog, at det stadig er vigtigt at anerkende at det OGSÅ er et valg, selv når det tages i overensstemmelse med normen. Det kræver dog at man er bevidst om den norm man vælger at følge, gøre op med, udvide eller gøre andre ting med- før man kan tale om et valg og ikke en automatiseret handling.

Her mener jeg f.eks. at jeg hvis jeg vælger at tage en mavebluse på, møder jeg folk der mener at jeg som kvinde underkaster mig samfundets normer og seksualisering af mig og min krop.

Jeg mener, at jeg som kvinder har taget et valg om at udtrykke mig i mit tøj på en bestemt måde, der følger en norm, og derfor var nemmere end at tage en burka på, men jeg har stadig som individ taget et valg. Vi er hurtige til at se kvinders valg som pålagt af samfundet, hvorimod mænds valg oftest ses som individuelle udtryk. Jeg tror, at vi er nødt til at anerkende kvinder som bevidst handlende og vælgende, i samme grad som mænd. Og derefter kan vi så snakke om de påvirkninger i samfundet der former vores valgmuligheder.

Cc1ucavUUAE3IWA

For at have en fri vilje, så må alle valg være lige gyldige og lige mulige.

Feminisme kæmper efter min mening for netop dette, at alle kan vælge det netop de vil, uden at valgene er struktureret af magtstrukturer i samfundet.

Tilbage til fisse… Jeg har nu rocket en bush, jeg har plejet den i steder for at plukke og barbere den. Jeg har kigget mig i spejlet og sagt “jeg elsker dig præcis som du er” (ja, jeg er vokset op i en hippie-familie, så sådan gør vi tingene). Jeg føler mig hverken ulækkert, usexet eller uhyguejnisk – Jeg har opnået fred med min bush!

Men jeg savner dog følelsen af hud.

Bushen giver mig følelsen af når man har trusser, og strømpebukser og kjole på – der føler jeg mig indespærret- som om det er ALT for meget stof imellem mig og verden.

Heldigvis har det, at skrive dette indlæg mindet mig om, at når det kommer til min fisse så er det kun min mening der tæller 🙂

BOOTYLove

f877ec4e0b34e0d8fc56c2feda3a0455

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments

  • […] 22. maj 2016 […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esben

    Kære Louise (and public)

    Jeg er imod min forventning inviteret på speeddate med dig på torsdag Louise.
    Du blir jo vist 28, har du tænkt over det går op i 7? Dydbe-psykologisk har det faktisk en stor betydning!

    I mit bejlende oplæg skrev jeg noget om frihed fra, men i det indlæg du her har bedrevet skriver du vist mere om frihed til. Det er i sandhed befriende, inspirerende og empowering læsning!

    Et valg er modsat en beslutning ikke bestemt af nogen omstændigheder; det siger Kierkegaard selv. Dit valg at anlægge bush er derfor stærkt, selvom du tydeligvis stadig tumler mellem frihed fra og frihed til. Men din indvielse er virkelig inspirerende.

    Grunden til jeg vælger netop at kommentere dette indlæg er måske lidt tilfældigt, men jeg synes det passer godt til mit ærinde.
    Jeg ønsker som du at transcendere kønnets begrænsning, men forstår som du at det paradoksalt nok betyder at forankre det.
    Betyder det noget for vores tiltræknings-model? Er det muligt at tilsidesætte den lækre røv, eller at gå op i noget andet end mandens talent og skaberkraft?
    Og hvorfor skulle vi i så fald gå op i noget andet end det? Findes der noget hinsides det menneskelige-alt-for-menneskelige?

    Jeg drømmer om at frihed er mulig den vej. Frihed til og fra køn på én gang. Og dermed en absolut menneskelig samtale, uden spil eller falske motiver. Tænk hvis det er muligt at vælge sådan en tiltræknings-model?

    Måske ses vi på torsdag i det store spil. Eller også kommer jeg slentrende som en fri mand fredag på din store dag!

    Tak for opmærksomheden alle mand, det er stort at tage ordet 🙂

    Esben

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu når vi er ved fissen - menstruation og sex