Braids, braid and more braids !

Hvem skal du ikke knalde!!!

Hey Twerklings og BootyLovers

Det er sommer (sådan da), solen skinner (en gang imellem), der er noget i luften og sommerfugle i maven. Kort sagt: Det er sæson for at være pissehamrende liderlig! Du kigger rundt, og alle har smidt tøjet (de har i hvert fald ikke 10 lag på mere). De fleste er blevet lidt tan (undtagen mig og albinoerne) og ser derfor lidt ekstra lækre ud! Du tænker, “der er rigeligt at vælge imellem.”

 Wrong-way

Det er her, du tager grueligt fejl, og det er ikke din skyld. Din hjerne er oversvømmet med hormoner – fordi det er sommer, og du er liderlig – og derfor er din dømmekraft nedsat. Du er på vej til at begå en kæmpe fejl, når du tror, der er frit valg på alle hylder,  ift. hvem man kan casual-knalde over sommeren. For lets face it: Du leder ikke efter en mand/kvinde, der skal føde dine børn.

Du leder efter en sommerflirt, casual dating, crush thaaang! God sex i en pæn indpakning med en side order af god samtale og lidt humor – UDEN at dette kommer til at fucke dit liv totalt up, når du om et par måneder er færdig med sommeren. Det lyder måske harsh, men så længe man er ærlig og har den samme forståelse af situationen, mener jeg, det er fair nok.

Så her er min guide til, hvem du ABSOLUT ikke skal knalde i din sommerkådhed!!! Den bygger på egen indsamlet empiri, mine veninder (en særlig tak til Anne Li, der havde mange gode bud – om det er hendes egne erfaringer siges ikke – og på ren fiktion. Hvad der er hvad, må du selv gætte dig til ? )

df14f9032d94ff686683b9f2f1bd6876

Din træner

Hvorfor er du fristet?

Du har lyst til at knalde med din træner, fordi han er ret lækker! (Ja, nu skriver jeg han, selvom det lige så godt kunne være hun, men i skrivende stund er min træner en han, og nu er det jo min blog, og mig det hele handler om). Ja, han har store muskler og er i virkelig god form – og får dig til at svede og stønne, uden der følger en orgasme med (hvilket jo bare er unfair!). Og nåh ja, gratis træning ! ?

Derfor er det en dårlig ide

Det er en SUPER dårlig idé af mange grunde: Folk, der ser så godt ud, som din træner gør, LEVER for deres træning. Du gider ikke at have gang i et søndagsmaraton af serier, sex og junk food med en, der tæller kalorier eller kigger skævt på dig, hver gang du spiser ostepops! Du gider godt at knalde med en super lækker krop, men du gider ikke, at du ikke kan få morgensex, fordi han skal træne! Hertil kommer, at hvis i knalder og begynder at se hinanden, så kommer i til at blive uvenner på et tidspunkt – så er det altså ikke sjovt, at det er ham, der bestemmer, hvor tunge squats du laver, og hvor lang tid du planker!!

enhanced-17957-1405008621-2

Din X-Tinder date

Hvorfor er du fristet?

Du er fristet, fordi i ikke har set hinanden siden, og når du støder ind i ham på gaden, virker det som om, han er blevet lidt højere, lidt mere taned og hans skuldre er blevet lidt bredere. Jamen, det var da ret god sex?! Hvorfor skulle man ikke lige dyppe tilbage i den pool???

Derfor er det en dårlig ide

FORDI i kun knaldede én gang, og det er der en GRUND til… hvis det havde været sådan en succes, havde i vel stadig knaldet (DUH!).  Måske var han en idiot, eller også var jeres kemi i sengen ikke helt god, eller også var han både en idiot, der ikke var så god i sengen. Måske holdt han bare op med at ringe, jeg ved det ikke… Jeg ved bare, at hvis i ikke ses mere, så er der nok en grund! Og der er ingen grund til at bruge din sommer på at genopdage den. Her må jeg citere den kære Jeppe K: “Nyt, nyt, nyt”, når det gælder Tinder! Hertil kommer, at du aldrig skal gå tilbage til en fuser – ift. at knalde med en du ikke knalder godt med! Når du er på noget “kommer så hårdt, så jeg spuler dig ned i halsen”- sprøjteorgasme”, shit så holder det ikke med noget “jeg kom ikke, men det er bare dejligt at føle dig tæt på mig”. NAH NAH!

42-18570295

Dine kollegaer

Hvorfor er du fristet?

Fordi de er lige der!! Mennesker, som du går op og ned ad dagen lang, kommer du på et eller andet tidspunkt til at finde attraktive (og det er fucking videnskabeligt bevist-  hvorfor tror du ellers, der er så mange, der knalder til de der julefrokoster!)

Det er belejligt. Du var der, og jeg var liderlig! Og du var da faktisk ret pæn, nu jeg kigger efter….

Derfor er det en dårlig ide

Det er ALTID en dårlig idé at skide, hvor man spiser (som man jo siger!) Det er noget rod. Min veninde fik et nyt job og blev en del af et megasejt konsulentteam. Hun har en affære med hendes kollega.. og hele teamet finder selvfølgelig ud af det, fordi hendes nye boothang snapper på deres hemmelige elskovstur til Paris (damn you, snapchat!). Hvad gør hun? Hun lander sgu da bare et endnu større konsulentjob! Nu har hun lækkert job og lækker kæreste, som IKKE længere er hendes kollega. Det er den ENESTE måde, dette kan lade sige gøre!

man_shirtless_pose

Din yogalærer

Hvorfor er du fristet?

Du er fristet, fordi han er mystisk og usandsynligt smidig og højst sandsynligt kan tantra! Hertil kommer selvfølgelig lærereffekten (der også gælder forelæsere, skolelærer, foredragsholdere osv). Når en person taler for en stor forsamling, der giver denne deres fulde opmærksomhed (derfor gælder denne effekt ikke taler til familiefester), så bliver denne person 200% mere attraktiv! Mest af alt fordi andre er interesseret, hvilket i vores hjerne fungerer som en blåstempling af, at dette er et godt valg for mig!

Derfor er det en dårlig ide

Det er en dårlig idé, fordi yoga allerede er akavet! Du har ikke brug for en, der fortæller dig, hvordan du skal trække vejret, som har været oppe dig! It?s too much!! Så nu render du bare rundt og ærger dig over de 5 klip, du har tilbage til (pissedyr) yoga, men som du ikke kan overskue at bruge. Hertil kommer (og nu er jeg meget fordømmende og generaliserede), at yogalærere ofte ikke er særligt lækre uden for yoga! Hvid hør og kjortler passer ikke rigtigt ind andre steder, og dem gider du højst sandsynligt ikke på date med! Det er lidt ligesom en ferieflirt, den skal ikke tages med hjem til dit virkelige liv.

keybank_investment_banker052014

Din bankrådgiver

Hvorfor er du fristet?

Fordi han ser ret godt ud i sit jakkesæt (hvilket er den eneste uniform, der rigtigt gør noget for mig ), og fordi han virker så voksen og overskudsagtig, når han har total styr på din økonomi! Nåh ja, og så fordi du evt. tror, at han har adgang til den maskine, der trykker pengene (det har han desværre ikke, jeg har spurgt!).

Derfor er det en dårlig ide

Jeg kommer til at være streng, men ærlig nu: Det er en dårlig idé, fordi han er kedelig! Ja, det var meget generaliserende, men jeg er endnu ikke blevet proven wrong i min teori! Du skal også lade være, fordi han har adgang til dine konti og kan sende dig rykkere på ting, du ikke heeeelt har betalt endnu. OG i det øjeblik han ikke længere har jakkesættet på, er han ikke ligeså tiltrækkende. Det er det samme med tjenere – ud over at de selvfølgelig har adgang ti vin ad libitum!

Bankmænd skal man flirte med, men aldrig knalde – de har for meget magt, hvis nu der går galt (ligesom din revisor!)

85447315_XS

En fra dit studie

Hvorfor er du fristet?

Fordi det er nyt, nyt, nyt!!! Folk er altid langt mere attraktive, når man ikke har lært dem at kende, fordi de tit er fucking idioter ? ! Når man sidder rundt om et bål i en svensk skov med en promille på 1,8, virker det som en super god idé lige at bange ham der, der kunne spille guitar, og ikke virkede helt retardo!

Derfor er det en dårlig ide

Så, ja, man skal helt klart skynde sig at knalde folk, før man lærer dem at kende. DOG ikke hvis du skal glo på dem hver dag de næste 3 år! Fordi efter at have siddet til forelæsning sammen bare den første måned, så finder man ud af, at han/hun var helt retardo. So just DONT!

scooter-man

Dit ungdoms crush

Hvorfor er du fristet?

OMG!! Det var ham/hende, du var forelsket i i 8. klasse. Du har drømt om, at i skulle giftes og have børn – og muligvis også skrevet helt usandsynligt dumme og kedelige dagbøger om ham/hende (skyldig!!)

Nu er denne drøm mulig, minus børn og giftes, men plus masser af samleje!

Derfor er det en dårlig ide

“Ham der fra din folkeskole, du møder 8 år efter. Don?t. I mean it! Det kan godt være, han var seje William på knallert, men nu er han altså stadig bare forstads-William, der aldrig har smagt en mojito. Det er ikke sejt nu at kysse med knallert-William.” Citat Anne Li!

1428068739957

Ham, du altid møder i byen, som du ikke har knaldet (endnu)

Hvorfor er du fristet?

Han står jo lige der på Arch/Sunday/Hive/whatthefuckever … Du er fuld, og i har kendt hinanden perifert længe – eller i har i hvert fald stået op og ned ad hinanden mange aftener i byen og drukket drinks med alt for meget vodka og alt for lidt alt andet. Og nu lukker klubben, og alle skal hjem, og det ville da kun give mening, at i lige tog hjem sammen. Selvom alle hans venner er helt væk på coke/molly og er nogle douches, så er han anderledes! Han er da altid total cool, når i mødes, og i har det altid sjovt. Det må da betyde, at hans diller skal op i dig!

Derfor er det en dårlig ide

Nej, nej, nej, det betyder det ikke! Først og fremmest: Hvis du møder ham hver anden weekend, når du er ude (så skal du holde op med at gå ud hver anden weekend og begynde at lave noget mere produktivt med dit liv – ja sorry!)

Second of all: Nej, han er ikke anderledes end de andre. Hvis alle hans venner tager coke og molly, og er douches overfor kvinder, så er han nok også sådan. Du har bare ikke været så heldig at få denne behandling endnu – fordi du ik? har knaldet med ham… endnu. Det er en dårlig ide, fordi du kommer til at stå tæt op ad ham – med alt for stærke vodkadrinks – til uendeligt mange flere sociale arrangementer, og det kan godt være, at det ikke behøver blive akavet , men det bliver det sgu nok! Måske er han typen, der bare ignorerer dig bagefter, eller typen, der hver gang i mødes bullshit-undskylder for, at han ikke ringede tilbage. Der er mange muligheder, og det kan gå hen at blive rigtig kreativt. Så bare lad vær, og hvis du har været der, så smut lige forbi lægen og få det klamydiatjek for en sikkerheds skyld!

ex-girlfriend-memes-08

Din X

Hvorfor er du fristet?

Åh, det er så nemt! I VED, at i har kemi, og i ved, at i kan have rigtig god sex (håber jeg da!), men denne er den farligste af alle fælder!

Derfor er det en dårlig ide

Det er en dårlig idé fordi DUUUUH!!!!

Åh, hvor god sex hurtigt kan blive til: “Kan du huske dengang.” Og en walk down memory lane kan hurtigt blive til et klar erindring om alle de gode ting, i havde og en komplet alzheimer for alle de shitty ting, der gjorde, at i slog op! Gammel kærlighed skal man ikke spøge med! Det er en for dyr pris at betale for et hurtigt sommerfix! HOLD JER FRA DET!

Nå, så er the million dollar question jo: Hvem skal man så knalde med ???

Og her laver jeg en total clifhanger og siger, “følg med næste gang” ?

BOOTYLove


   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braids, braid and more braids !