Er fede topmodeller vejen frem?

ÆGTE bloggerlife!!!

Hey twerklings og BOOTYLovers.

Nåh, så skete det satme – jeg er blevet en ÆGTE blogger!!!
Nej, det er ikke fordi jeg har taget mit første billede af en Acai morgenmadsskål (oppefra naturligvis); det er fordi jeg, har signet med Bloggers Delight

Det er jo super spændenden, men det kræver jo også noget at være sådan ÆGTE blogger!

2016-03-06 12.03.33

Blogger-life møder #Nakedsunday 😉

Så jeg vil lige tage jer igennem de vigtigste DO’s som blogger – så må vi se om jeg kan leve på til titlen …

Breakfast

 

Billeder af morgenmad (inden man spiser).
Man skal HUSKE, at tage billeder af sin morgenmad!!!!
Og det er ikke godt nok, at spise havregryn med mælk eller ristet brød, når man er blogger! Det skal helst være sundt, eksotisk og super æstetisk.
Som denne her Acai morgenmads anretning fra mit yndlings brunch sted i Amsterdam – Metropolitain!
Nåh ja, så skal man altid tage billederne oppe fra, rykke rundt på alt på bordet så det ser harmonisk ud OG tage billedet før man spiser (min største udfordring!).
Jeg vil øve mig, men jeg er et utålmodigt og uæstetisk mennesker, så jeg kan ikke love noget!

1236544_10152281040001995_708278186_n

Tage til fancey events og mingle med andre bloggere.
Ok, det her kan jeg godt! Fordi Irina allerede har slæbt mig med til masser af sådanne arrangementer, OG fordi jeg elsker at smalltalke !
Jeg kan dog ikke love, at jeg kommer i galla og høje hæle hver gang, da jeg altid synes det er lidt underligt, at være dressed op og i fuld 3 lags contour på en tirsdag eftermiddag. Især når man cykler igennem KBH (ja, det er altså min foretrukne transport, også når jeg er i glam).

20100911_jillstuartbags_560x375

Få goodiebags
GOOOOODIES er jeg altid klar på! Det skal jeg ikke være bleg for at indrømme ☺

Dele alle mine hemmelig tricks og køb
Det her bliver nok lidt svært, da jeg jo bruger lang tid på at min garderobe, og mine accessoirers skal stand out og være anderledes end alle andre.
Jeg bliver tit spurgt, hvor jeg køber mine leggins, hvor min læbestift er fra, hvor jeg har købt mine halskæder osv.
Det er faktisk ting jeg har holdt for mig selv indtil nu, meeeeeen jeg tænker at det jo oplagt at dele lidt ud af min stil og tips på bloggen… SÅ det skal jeg øve mig i, så resten af DK også kan blive lidt mere bootylicious ☺

 

frikadella


Skrive om min mad
Ja, det er super bloggerlife, at skrive et oplæg om de frikadeller man lige har lavet – de var forhåbentlig med havtorn, økospelt klid eller en form for hjemmelavet cashewnødemælk.
Jeg tror altså ikke, at jeg bliver sådan en blogger, der skriver om min mad medmindre den er helt ekstraordinær. Eks. på ting jeg ville synes var OK at skrive om: hvis jeg spiste på Noma, min helt sindssygt vanedannende chokoladekage /kæreste, når jeg binge eater på chicks by chicks (især fordi jeg slipper for at lave mad her!) og hvis jeg en dag går så langt , at jeg laver min egen cashewmælk. Ellers så slipper i altså for standart madopskrifter på min blog.

 c700x420


Sælge en masse ubrugeligt lort
Det er som om bloggere (eller i hvert fald nogle bloggere), godt kan have ry for, at anbefale ALT hvad de bliver tilbudt penge for at skrive om. Man skal selvfølgelig heller ikke glemme det kapitalistiske aspekt i, at folk der blogger professionelt, jo lever af netop af deres blog. Jeg mener dog, at autenticitet og integritet er vigtigere end en kampagne eller et blogpost. Samtidig tror jeg også fuld og fast på, at man i det lange løb tjener alle bedre ved at være ægte og tro imod sig selv og sine værdier. Jeg ka derfor godt love, at jeg som blogger vil holde det ÆGTE, kun anbefale ting jeg som person kan stå inde for, fortælle jer min ærlige mening og ikke forsøge at sælge jer ubrugeligt bras som waisttrainers eller butt inhancement cremer ☺

sick-of-bitches-bitching-about-other-bitches-being-bitches

Bitche om alt og alle
Om det er fordi så mange reality deltagerer har blogge efterhånden, eller om det bare er kutyme, der er i hvert fald masser af beef og bitchfights på blogsne.
Jeg må nok skuffe her, da jeg faktisk ikke er en person, der bitcher særligt ofte. Trust me, jeg kan godt thouw some seriously shade engang imellem, men det er ikke så tit. Når det sker, elsker mine veninder det dog -HAHA. Så medmindre jeg blogger en dag, hvor kombinationen menstruation, douch-parade og chokolade mangel forekommer, så bliver det nok bitch free zone.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er fede topmodeller vejen frem?