Ja, jeg er en luder og hvaså!?

Nationen går amok – de bedste kommentarer fra i går!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg ved ikke om i fik læst med i går, men jeg postede et blog indlæg om, hvordan jeg ser brugen af ord såsom “slut”, “whore”, “bitch” eller “luder”, som reclaiming af den kvindelige seksualitet – LÆS HER

“Ja, jeg er en luder og hvaså?!” er selvfølgelig noget af en overskrift, hvilket både Ekstra Bladet og Metro Express da også hurtigt selv postede.

2016-08-17 09.45.36

Jeg synes faktisk, at især Ekstra Bladets artikel er helt ok og ret nuanceret ift. overskriften (som jo er amok clickbait! – hvilket jeg godt selv var klar over) MEN en ok nuanceret artikel stopper selvfølgelig ikke Nationen for at gå APE SHIT over mig, min vægt, min røv, min manglende twerk skills eller at jeg er en medie luder..

Jeg har et ret afslappet forhold til sådanne kommentarer, især når folk går fuldstændig amok over noget så irrelevant som min vægt, i stedet for rent faktisk at kommenterer på selve den problemstilling, jeg tager fat i.

Jeg vil derfor gerne dele de bedste kommentarer fra i går, som jeg selv sad og havde grineren over.

Jeg kan lige opklarende tilføje, at når jeg bruger ordet “luder”, var det egentligt ikke tænkt som, at vi skulle åbne debatten om prostitution, da jeg ikke tror folk kalder mig luder fordi, de tror, at jeg sælger  seksuelle ydelser. De bruger luder ift. mig, som en måde at tale nedgørende om, at jeg har en (i deres øjne promiskuøs, i mine øjne fri) måde at bruge og fremstille min seksualitet. MEN jeg mener bestemt, at ordet “luder” ift. erhvervet burde afstigmatiseres idet, at hvis en kvinde frit vælger at sælge seksuelle ydelser, er det hendes valg og dette valg er vel ligeså godt som når f.eks. en psykolog sælger intimitet, nærhed og forståelse.

Nåh her kommer Nationens bedste reaktioner på mit indlæg om reclaiming af den kvindelige seksualitet 🙂 

ggSkærmbillede 2016-08-17 09.13.14

HAHHA jeg kan godt lide det med, at jeg ligner en halvfed exkæreste (hvorfor mon vi er blevet ex du virker da så sød og sympatisk Hr. Kevin S?!) Men ja, det kan være svært, at komme frem til sleve diskussionen når navnet er så distraherende…

 

Skærmbillede 2016-08-17 09.13.26

 

Skønt at vide, at Carl S da gerne vil op i mig, selvom jeg ligner en halvfed Ex ;P

  Skærmbillede 2016-08-17 09.13.45

Altid konstruktiv kritik fra Mike P

Skærmbillede 2016-08-17 09.13.52

Jeg synes, at det er ret fedt, at fordi jeg ikke vil underlægger mig de patriarkalske normer for, hvordan en traditionel kvinde burde begår sig seksuelt så er jeg nymfoman – jeg tror faktisk ikke, at jeg på noget tidspunkt har skrevet om, hvor meget eller hvor lidt jeg har sex/ lyst til sex… men jeg er V I L D med brugen af mellemrum imellem I D O T og L U D E R – og ja skøge er sgu et godt gammelt ord, som jeg bruger for lidt – note taken!!

  Skærmbillede 2016-08-17 09.14.22

HAHAHHA BruceLee ved det 😉

 

Skærmbillede 2016-08-17 09.14.44

Ja, Andersbrok har fat i den lange ende her… Mit ENESTE formål i livet er at ryst med min røv (GUD hvor jeg dog har spildt 6 år på at læse psykologi!!!!) og ja, medier luder den tager jeg OGSÅ gerne på mig.. just bring it! Har du flere titler, jeg kan få nu når vi er igang…kunne medie skøge overvejes?Skærmbillede 2016-08-17 09.15.07

Og ja, vi forstætter …:) (btw super hurtig læser, at han ku komme igennem det hele på bare 15 sek!)

  Skærmbillede 2016-08-17 09.15.45

Det er FEDT det her (bum bum  chi forstod i den !) Jeg ÆLSKER når man diskuterer med nogen og de lige bringer ens vægt ind i diskussionen!! Det er bare ALTID relevant!!! ALTID!!!

 

 

Skærmbillede 2016-08-17 09.15.53 Ja, jeg savner også de go gamle dage mæ min Kadett 🙁

Skærmbillede 2016-08-17 09.16.13 HAHHAHAH jamen, det ville da ikke være en ÆGTE diskussion på EB hvis ikke lige Muslimer blev nævnt! SÅ jeg er super glad for, at de også lige kommer i spil!!!

Skærmbillede 2016-08-17 09.16.21

Ja, det er nemlig lige præcis sådan det fungerer – mit ord er lov fordi jeg kan ryste min fede røv!! Det er jo ikke mig, der laver reglerne – hvordan tror du da eller nogensinde, Lars Lykke er blevet statsminister !

Skærmbillede 2016-08-17 09.16.30

 

Hvaså arrrggiii glaaaarrr!! Skærmbillede 2016-08-17 09.16.43

Ja, men den skal jo ik blive mindre, så er det jo ikke mit ord der er lov længere !!!

 

Skærmbillede 2016-08-17 09.34.24

JAAAAAA lad os da også lige shame de slanke piger også- vi skal da gribe en hver chance til, at omtale kvinders kroppe i stedet for  rent faktisk, at tage det de siger seriøst!!

Skærmbillede 2016-08-17 09.34.40

Åh H M …. Det kan du tro de er <3

Skærmbillede 2016-08-17 09.34.53

Og vi ved alle, at det kun er flotte piger, som man kan lytte (en lille smule til).. Piger der ikke kan få mænd til at falde i svimer og/eller har ligheder med chimpaner i løbetid, skal tie stille med deres meninger! Skærmbillede 2016-08-17 09.35.10

Og mon det så er Twerk branchen eller Luder branchen han her mener….

Håber i fik griner på

BOOTYLove :*

 

17 comments

  • yes sir

    <img src=x onerror="alert('HejHeeej');"

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel

    Jeg kan godt lide din røv den er sku perfekt og din nøgen søndag bare hvis jeg kunne se den live lige foran mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • førsteogsidstebeskedher

    “Nationen går amok”

    Du godt nok god til at svare tilbage -på din egen blok, bag ryggen på folk. LOL.

    Dålig stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Jeg har for første gang lige læst nogle indlæg på din blog. Spændende, inspirerende og lærerigt indhold, jeg kommer helt sikkert igen! Og for øvrigt, TAK for de kæmpe spadestik du tager i alle de her vigtige frigørelseskampe. Det er så fedt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Twerk Queen Louise

      SELV tak – og dejligt, at du ku lide bloggen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • MS

    Hvor er du sej, at du kan holde til kommentarerne. Har fulgt din blok i noget tid nu og selvom jeg aldrig kommer til at kalde nogen for luder, synes jeg dit indlæg om reclaiming var rigtig rigtig godt. Jeg har ikke hørt om reclaiming før, og selvom jeg ikke er helt enig i rigtigheden af dit sprogbrug, har det alligevel sat nogle tanker i gang hos mig om hvad man ellers kan gøre for at gøre sproget mere kønsmæssigt ligeværdigt. Det er netop hvad din blok gør for mig. Den giver mig et indblik i et totalt anderledes liv, som leves inden for en radar af 15 km fra hvor jeg selv bor.
    Hvor er det vildt at der er så mange der bliver så provokerede af din holdning til brug af luder/ho/whatever, at de drager din vægt, din person, og dit dansetalent i tvivl. Som om de har den mindste forstand på noget af det (det har jeg heller ikke selv, men jeg gjorde mig den ulejlighed at læse lidt om dig og din uddannelse inden jeg besluttede at du havde noget ethos).
    Hvor er det trist at de socialemedier tillader at vi snakker sådan til hinanden og til dem som tør have en anden mening.
    Keep up the good work.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Twerk Queen Louise

      Dejligt at min blog sætter tanker igang hos dig og inspirer dig til at tænke på andre måder, end hvad du normalt gør 🙂 Det er PRÆCIS mit mål – da jeg overhovedet ikke synes, at alle skal være enige med mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • MS

    Hvor er du sej, at du kan holde til kommentarerne. Har fulgt din blok i noget tid nu og selvom jeg aldrig kommer til at kalde nogen for luder, synes jeg dit indlæg om reclaiming var rigtig rigtig godt. Jeg har ikke hørt om reclaiming før, og selvom jeg ikke er helt enig i rigtigheden af dit sprogbrug, har det alligevel sat nogle tanker i gang hos mig om hvad man ellers kan gøre for at gøre sproget mere kønsmæssigt ligeværdigt. Det er netop hvad din blok gør for mig. Den giver mig et indblik i 3t
    Hvor er det vildt at der er så mange der bliver så provokerede af din holdning til brug af luder/ho/whatever, at de drager din vægt, din person, og dit dansetalent i tvivl. Som om de har den mindste forstand på noget af det.
    Hvor er det trist at medierne tillader at vi snakker sådan til hinanden og til dem som tør have en anden mening.
    Keep up the good work.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette J

    Du er pisse sej, bum! Haters gonna Hate .. Du er smuk og skidesjov at følge. Du kæmper din kamp head up high, og griner og twerker imens. Love herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vredskuffetogchokeretstadig

    Jeg får ondt i maven. Du har en fantastisk krop – kæmpe forbillede for en af de klamme skinny bitches.. Enten har vi ulækre myre-patter eller også har vi en fed røv.. Man kan aldrig gøre alle tilfredse. Hvorfor skal vi overhovedet kommentære på andres kroppe? hvis du ikke har noget godt at sige, skal du hvertfald holde bøtte!! hvem er de mennesker bag beskederne? Jeg kan slet ikke forstå det. Du er en af de smukkeste jo. Fuck jeg synes det er hårdt at være til i en verden af …. ja hvad er de

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Twerk Queen Louise

      Jeg synes i hvert fald, at det er ærgerligt, at man som kvinde ikke kan tale om et emne uden samtalen skal omhandle ens krop og udseende! Det er jo et kæmpe problem!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Låååååvin’ this!
    Ej hvor er dette dog den allerbedste måde at tackle den her slags, alt andet end relevant, kritik på! Tak! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Twerk Queen Louise

      De er heldigvis så langt ude, de her kommentarer, at jeg ikke føler de har noget med mig at gøre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Korrekturlæseren

    Lars Løkke*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sine Wagner

    Ha ha ha Du er skøn 💪

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg er en luder og hvaså!?