• ···
Amsterdam im coming home !!!

Dagbog fra Amterdam: Må man flirte med en forlovet mand og er jeg kendt i Indien?

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Det var jo faktisk meningen, at jeg ville skrive dagbog hver dag i Amsterdam, sådan at i kunne følge med i de ting, jeg lavede dernede. MEN MEN MEN så valgte jeg at bruge min tid, hvor jeg ikke festede til ADE (Amsterdam Dane Event – en hel uge med over 2000 fester i byen) eller gik rundt i byen, på at sove og komme tilbage til livet (Puha 4 dages fest i streg er hårdt!).

Så nu kommer mine dagbogs-erindringer sådan lidt post Amsterdam, men ikke desto mindre underholdende!

Dag 1:

Jeg ankom til Amsterdam ved en 18 tiden. I flyet sad jeg ved siden af en nice pige, med ret seje læderbukser! Vi faldt i snak (jeg besluttede, at hun var for sej til at arbejde på turen, og heller skulle snakke med mig) og det viste sig at hun arbejdede for NYX (makeup) og også kendte Irina.

Vi have en god lille PowWow i flyet og endte med at følges ind til byen.

Jeg fandt min Air BnB lejlighed (der lå midt i mit yndlings kvarter Jordaan) og blev taget godt imod af min vært, der bar min MEGET tunge taske (ja, 5 dage betyder 18 kg) op af trapperne og havde lagt en flaske Øko Rose på sengen til mig !

Værten var ikke min normale type, men ret cute og flirtende (ikke på sådan en klammo måde som jeg slev flirter på når jeg er fuld, men sådan diskret).

Må man egentlig flirte med sin Air BnB vært når han har en forlovet i USA? Min ven Daniel (der heldigvis først kom dagen efter) mente NEJ og var super forarget, jeg mente at det var en uskyldig lille sms samtale, der så bare blev mindre og mindre uskyldig…

Jeg havde dog på intet tidspunkt tænkt mig, at der skulle ske noget mere imellem os end ord.

Air bnb vært var da også ud over at være forlovet, RIGTIG meget på stoffer (fordi det er 99% af Amsterdams befolkning under ADE), hvilket ikke lige er så meget mig men dog kunne være noget af forklaringen på hans flirten – og stadig en lille flirt er altid hyggelig.

Jeg mente også, at han var voksen nok til selv at stoppe når han ikke mente, at det var passende mere – siden, at det var ham der var forlovet. Han Roommate Haye fortalte mig dog senere, at værten blandt venner blev kaldt “the soulless man”, så han havde vist ikke helt den samme opfattelse af upassende som de andre.

Første aften hoppede jeg i mit nye rosa sæt fra HM (sweatshirt og bukser ) med en mesh body under og tog på club NYX, hvor mine Brasilianske homies TropeKillaz spillede.

På vej ind mødte jeg også min hollandske dj homies Mr. Wonder og DeeJay Abstract, der også spillede den aften.

Så var der jo ellers bare FULD BOOTYLove amok !!! Jeg dansede hele natten og drak bare vand (da min træner siger at alkohol gør numsen mindre), alle andre troede selvfølgelig jeg var på stoffer …

14681594_1229951350412020_1353302688402619474_n 14708138_1229947457079076_768497079737329793_n 14718670_1229952803745208_147582994327543745_n

TropKillaz spillede det vildeste sæt! Ze er så nice, han spiller på old school turn tables med viny plader! Det er virkelig en fornøjelse af se hans evner! Midt i det hele kom tre kæmpe store indiske mænd med dreadlocks op til mig, og ville have taget billeder med mig! De var fra Mumbai og fulgte mig på både Insta og snap (!!!!)

OMG jeg har åbenbart fans i Indien!

skaermbillede-2016-10-26-13-05-15

Dem stødte jeg ind i 3 gange på min tur (sådan mere eller mindre randomly)

De var fans af Major Lazer og havde derigennem set mig, og nu var de så også fans af mig haha! Internettet gør bare verden  til et meget lille sted!

Jeg tog hjem fra klubben ved en 4.30 tiden, sulten og træt og sur over at alle butikker og spisesteder var LUKKET så jeg ingen mad kunne få.

Det blev til riskiks med geneost hjemme i lejligheden!

BOOTYLove

PS. Se det bedste fra turen her :

 

1 comment

  • Anja 23 år.....

    Jeg er helt ny læser på bloggen, så kan godt være at jeg ikke har forstået pointen. Dog tænker jeg at ideen med den er feminisme, sammenhold mellem kvinder og respekt.
    Alt det fløj da direkte væk, da der flirtes med en mand der har en forlovet? What. Passer slet ikke ind i nogen form for respekt for andre kvinder. Øv øv

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amsterdam im coming home !!!