Hvis jeg står ved dit bord, ejer du min krop.... åbenbart?!

Til dem, der mangler de sidste gaver !

Hey Twerklings og BOOTYLovers

SÅÅÅÅ er det jo snart jul! Jeg sidder i Jylland hos mine bedsteforældre, som jeg altid holder jul hos. Vi har lavet konfekt, ordnet ænder og nu tår mine bedster med hovedet under vasken og sætter musefælder op, selvom jeg nu mener, at det er en nisse!

2016-12-19-13-53-54

For engang skyld har jeg købt ALLE mine gaver og allerede pakket dem ind! De er proppet ned i min propfyldte lyserøde troley.

Men det er jo ikke alle, der har haft ligeså meget tid og julestemning i december som jeg.

De fleste jeg kender mangler stadig et par gaver og nogle mangler dem alle sammen J

Og det er ofte svært, at finde på noget til dem der har alt, eller dem man ikke bare kan give oralsex til (det plejer at være lidt akavet hvis det er til en kærestes mor eller ens bedstefar…)

Så jeg tænkte, jeg ville hjælpe lidt. Så her er mine bedste gave ideer!

 • At flyve !!

Hvem har ikke drømt at de kunne flyve – jeg har faktisk fået af vide, at alle flyer forskelligt i deres drømme. Jeg selv basker altid med armene, som om de var vinger, når jeg flyver 🙂

Jeg baskede for nyligt med armene ude i Taastrup hos Air Experience , i Dks eneste vindtunnel ! Det var simpelthen den SJOVESTE oplevelse ! det er en super gave ide, til dem der har alt!!

Her kan i se hvordan det så ud da jeg fløj. Jeg forsøgte mig også på at twerke i luften, det var lidt svært fordi min dragt var lidt stram – men check det ud 🙂

 • Facial til de stressede

Der er ikke noget som julestress og gaveræs der slider på ens fjæs, det er derfor altid lækkert at ligge sig ned og blive hygget om, og få noget fugt til ens ansigt. Jeg har ikke noget imod rynker eller at blive ældre, men jeg kan godt lide at se sund og velplejet ud 🙂

Jeg er så heldig, at blive fixet en gang om måneden af den søde Tilde fra Clinique Margarita. Der får ejg en frugsyre peeling og enten en guld eller muddermaske eller når det står slemt til, en omgang DermaOxy  – som i måske kender fra min snap 🙂

2016-12-15-12-12-02

 • Feministisk Twerkshop

Jeg mener jo selv, at dette er den bedste gave til dem, der allerede har alt! 2017 bliver året, hvor jeg ikke kun underviser twerkshops, men nu underviser feministiske twerkshops. Julen er jo en god tid, at øge numseflæsket, så det er vel kun logisk at komme forbi Nørrebro (KBH) d 8 januar og sætte det nyerhvervede flæsk i sving ! Vi starter med 30 mins fordrag, hvor jeg fortæller lidt om, hvorfor jeg ser twerk som et sted hvor der er plads til alle kroppe (og ikke kun dem på forsiden af Vogue), hvor der er plads til at kvinder udtrykker deres seksualitet og hvor der er plads til power-kvinder!

Læs mere HER

skaermbillede-2016-12-23-12-18-31

 • Sjov med makeup NYX

NYX er et af de sjoveste makeup mærker ift. farver og glimmer 🙂 De har lige åbnet deres første butik i DK (på strøget). Jeg var desværre i NYC da de åbnede, men jeg glæder mig meget til at finde nye farver lipgloss derinde!

2016-10-28-10-54-20-2

 • Hammam

Efter jul er det tid til at slappe af! Jeg er selv vild med alt slags spa, og Hammam er et af mine yndlings!

Jeg har flere gange været i hammam i Marokko, og blevet godt og grundigt skrubbet af store marokkanske koner. I det nye år skal jeg helt sikkert ud i nordvest, og se om det er en ligeså effektiv omgang, man kan få derude 🙂

Hvis i ikke ved hvad jeres onkel eller grandkusine skal have efter alle disse gode råd, er det altså jeres egen skyld 😉

BOOTYLove og Merre XmASS!

 

4 comments

 • michael

  du er skør..elsker den stil du har..dog forført af numsen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nico

  Eftersom man ikke kan kommentere din snapMyStory, og jeg ikke er på sociale medier, så får du den sgu lige her: elsker din zero-fucks-giving snaps, og din mystory med FWs jantelovstøjpolitik hvor du reklamerer med det der ikke må reklameres med var seriøst prikken over i’et 😎 godt nytår, keep on doing your thing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med udtrykket ‘nyerhvervet flæsk’ 😉 God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg står ved dit bord, ejer du min krop.... åbenbart?!