Så lad mig tale om den RIGTIGE feminisme

VERDENS bedste kage!!! uden laktose eller hvedemel !

Hey Twerklings ogBOOTYLovers

I forgårs lavede jeg min YNDLINGS kage!!!!

Og siden omkring 200 af jer screenshottede opskriften på min snapchat (ja, det er mere end hvad min numse får) tænkte jeg, at jeg heller måtte ligge opskriften på bloggen!

16128541_10154833537411411_1643557549_n

Nu håber jeg selvfølgelig ikke, at en masse traditionelle feminister bliver sure over, hvor normativ jeg er, når jeg sådan bager !! Egentlig så burde dem, der er sure over mine nøgenbilleder, være ligeså sure over mad og børne-billeder, der da på samme måde må reproducere et normativt kvindebillede i deres øjne??

Tilgengæld får jeg lov til at bryde lidt med uuhhh-nu-skal-vi-alle-sammen-på-palæo-eller-saft-kur-fordi-det-er-januar!

Denne her kage er IKKE sund! Den består primært af fedt og sukker!!

Tilgengæld er der hverken HVEDEMEL eller LAKTOSE i den, da jeg ikke kan tåle det.

Så her kommer opskriften på, hvad jeg personligt mener er VERDENS bedste chokolade kage (som er overraskende nem og ikke kræver at man køber en masse ind)

Ingredienser:

275 g sukker

180 g pasteuriseret æggeblommer

315 g pasteuriseret æggehvider

275 g smør (her bruger jeg plantemargarine)

275 g chokolade (her bruger jeg en blanding af 70% og 80% mørk chokolade)

Først smelter man smør og chokolade sammen .

Så pisker man æggeblommer og halvdelen af sukkeret sammen til en æggesnaps (indtil det ikke knaser).

Så pisker man hviderne sammen (tilsæt en lille bitte bitte smule salt – det hjælper med at stabiliserer hviderne), når de skummer tilsætter man resten af sukkeret lidt ad gangen. Hviderne skal piskes så stive, at man kan holde dem over hovedet uden de falder ned.

Så blandes chokolade/smør massen (når den er kølet lidt af) sammen med æggesnapsen (blommer og sukker).

Og Denne masse vendes så FORSIGTIGT sammen med æggehviderne (lidt ad gangen, og sørg for at massen er luftig)

2/3 af kagedejen hældes i en springform (eller et fad hvis man ikke har det) og bages på 175 grader i ca 30 min -kagen skal være sat og må ikke være flydende i midten.

Så skal kagen køles af – så den er helt kold. Derefter smøres den sidste del af kagedejen på som crem og det hele sættes i køleskabt natten over.

SÅ må man spise kagen til sidst!!!

BOOTYLove

 

 

 

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så lad mig tale om den RIGTIGE feminisme