10 grunde til, at jeg bliver slettet på SoMe - er du enig?

Den store Lipstick test – longlasting or not ?!

Kære Twerklings og BOOTYLovers

Som i ved kan jeg godt lide en god lipstick – om den er blå, skrig pink eller sort spiller ingen rolle.

Jeg HADER dog den slags lipstick, som man skal være opmærksom på. Dem som sidder på tænderne, glider ud på kinden eller bare forsvinder undervejs, så man står tilbage med en god omgang 90er lipliner lige pludselig.

Når jeg tager i byen, gør jeg det for at danse. Og når jeg danser så sveder jeg! Så gider jeg simpelthen ikke bruge min aften på at kigge i spejle og rette læber. Makeup er noget jeg tager på, og så skal det blive siddende.

Derfor er jeg også vil med VANDFASTE lipsticks!!!!!

Men altså nogle gange bliver mærkatet “longlasting” drystet lidt for rundhåndet omkring.

Jeg har derfor udsat min yndlings vandfaste lipsticks for den ULTIMATIVE test!!!

Jeg tænker at en omgang svedig træning, hvor man både drikker masser af vand og tørrer sig i ansigtet, er meget lig en god bytur.

Så her er min test af vandfast og longlasting lipsticks!

LimeCrime

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for LimeCrime – og det på trods af, at flere af jer har skrevet, at det er et “ondt” firma. Jeg har ikke helt fundet ud af, hvorfor vi hader dem så meget… og siden de laver spændende farver, bruger jeg dem altså stadig.

En sort læbestift er den MEST tricky farve af alle. Den er super awesome når den er FULDSTÆNDIG perfekt, men det øjeblik der er sprækker og huller ser man det. Hertil kommer også at den er exceptionelt god til at blive smurt rundt i hovedet, imens man tager den på.

 

FØR testen

2016-09-22-11-27-05

EFTER

2016-09-20-11-04-16

2016-09-20-11-04-09

Som i kan se, er læbestiften sprækket lidt tættest på munden og den yderste kant er falmet lidt i farven, MEN den er ikke smurt ud i hovedet, hvilket er lækkert! Jeg synes alt i alt, at det er en udmærket holdbarhed ISÆR fordi denne farve er langt svære end nogen af de andre. Men man ville nok være nødt til at have lipsticken med i tasken, og give læberne en ekstra omgang, når man alligevel var på toilettet.

*** ^ – jeg giver den 3,5 ud af fem stjerner!

BONUS: det irriterende ved LimeCrime er, at du kun kan købe det på nettet. Og det er fra USA, så man skal medregne told og moms i beløbet (de koster ca. 100-140 kr )OG man skal tage hensyn til, at farverne kan se lidt anderledes ud på ens egne læber, end de gør på billederne.

LIMECRIME købes her

 

Den næste er MATTE ME fra Sleek Makeup, der kan købes i Saphora (i Illum).

FØR

2016-09-20-11-05-21

 

EFTER

2016-08-23-13-17-39 2016-08-23-13-17-43

 

Som i kan se, har jeg spist RET meget af denne her læbestift under min workout. Der er nok tilbage til, at man ikke skal lægge en ny lipliner osv (omridset er stadig intakt) men vi er næsten ude i en 90er lipliner-looket her. Denne her læbestift udtørrer også ens læber ekstra meget (hvilket LimeCrime i øvrigt også gør, men ikke så meget som denne her). Så efter en omgang svedig træning, havde jeg mest lyst til at smører Rosebud på, og ikke et nyt lag farve.

** – jeg giver den 2 ud af 5 stjerner. Dette fordi den ikke holder helt så godt, den udtørrer ens læber virkelig meget (hvilket er det VÆRSTE når man træner/danser) og fordi, selvom jeg er vild med denne her farve, var der mest basic røde nuancer. De farver kan man sagtens på hos andre mærker, med bedre holdbarhed.

Det gode er dog at den kun koster omkring 50 kr og kan købes i Saphora (så man kan prøve den, man skal ikke betale told OG man kan lige smutte forbi og købe den, uden ventetid).

 

Den sidste er RIMMEL PROVOCALIPS, der kan købes i MATAS

FØR

2016-09-20-11-05-05

EFTER

2016-09-20-11-04-44 2016-09-20-11-04-35

Rimmels Provocalips er nok hemmeligt min yndlings.

Jeg kan seriøst gå igennem en hel dag (inkl. måltider) uden at skulle rette den. Derfor undre det mig ikke, at den nærmest sidder som da jeg puttede den på, efter en omgang træning

(jeg vil seriøst ikke vide hvad kemikalier der er i).

Den er falmet en lille smule i farven, men der er ingen huller eller sprækker.

En anden virkelig lækker ting er, at den har en indbygget gloss (den hvide ende af sticken), som man kan putte på, når det matte look udtørrer ens læber. HALLELUJA!!

**** – jeg giver den 4 ud af 5 stjerner. Den eneste grund til, at den ikke får fem er, at den kun findes i 8 farver (helt sart rosa, lyserød, hot pinkt, rød, mørke rød, bordeaux, nude og caramel). Rigtig gode basic farver, men som Twerk Queen savner jeg en blå eller en metallic.

Tilgengæld kan de købes i MATAS for 80 kr – very simple!

 

JEFFREE STAR

FØR 2017-01-26-14-11-54

 

EFTER

2017-01-26-17-38-49

Jeffree Star er på samme måde som LimeCrime fantastiske fordi de har SÅ mange farver, og en masse som man ikke ser i nogen danske butikker!

Det er derfor HEAVEN for mig!!

Til gengæld skal man igen bestille fra USA (hvilket betyder prisen på 125 kr + told og ventetid).

Som i kan se, har jeg spist kanterne (og det kan godt blive lidt smudset, når kanterne er grønne) men ellers holder den rigtig fint! Det man især skal passe på med, med en farve som grøn er, at den ikke “løber” ud over kanterne på læberne. Og det gør denne her ikke, også selvom jeg ikke havde lipliner på !! Selvfølgelig gør den læberne ret tørre (det gør alle matte lipsticks), og efter en svedig træning (sved er jo som vi alle ved saltholdigt) har man meget brug for en omgang fedt på læberne!

**** – jeg giver den 4 ud af 5 stjerner

KØB HER

BOOTYLove

5 comments

  • Melissa Paabøl Christensen

    Et lille tip til Jeffree Star lovers: I kan købe hans produkter inde på House Of Stars (som er et dansk firma fra Randers i think) for overkommelige priser 🙂 peace out

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    Du kan både købe Jeffree Star og Lime Crime på BeuatyBay.co.uk uden at der kommer told og moms på 🙂 Vil dog gerne anbefale LA Splash og Gerad Cosmetics 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Du kan købe Jeffree Star på BeautyBay.co.uk, der kommer ikke told på og priserne er meget lig de engelske/US priser uden told og moms. Vær opmærksom på at de dog godt kan være lidt længere tid om at blive tilsendt, men det er klart værd at vente på

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Fedtfedtfedt! flere lipstick tests.
    Jeg er ny på området og orker ikke at købe dyre produkter, for at blive skuffet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Jeg elsker JS’ lipsticks, de holder helt sindsygt godt! Havde en rød på 1. juledag, dejsede omkuld på sofaen af overdosis af mad, vågnede op med afsmitning på hånden, og troede selvfølgelig jeg havde det over hele femøren, det sad stadig lige i skabet! 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til, at jeg bliver slettet på SoMe - er du enig?