Den store Lipstick test - longlasting or not ?!

Ny FAV drama reality show

#Sponsoreretindlæg

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Som I ved, så ÆLSKER jeg reality shows !! Jo mere drama jo bedre! Og en af mine ultimative favoritter er tilbage – EX ON THE BEACH!!!!!

ex-on-the-beach

Konceptet er enkelt og dødbringende – en masse unge, smukke og som uddannet psykolog tør jeg nok godt tilføje emotionelle mennesker, placeres i en lækker luxus villa i et varmt land. Her drikker de sig stive, fester, flirter, tager på dates, kysser og knalder. Alt er luxus og hygge INDTIL (indsæt tema fra dødens gab) “the tablet of terror” aka. en ipad, der konstant bringer dem dårlige nyheder, på skift sender tre af dem ned på stranden, hvor de ellers i en komplet tilstand af angst kan vente på, hvilken af deres ekskærester eller eksflirts, der dukker op.

Ærligt, så er det her noget helt igennem fantastisk underholdende tv. Faktisk så meget at min mor på 60 + sidder og ser det (også når jeg ikke er hjemme hos hende!).

Sidste sæson var ret LEGENDARISK: de lukkede Gaz (fra Geordie shore) ind (igen), men denne gang dukkede hans ægte ekskæreste Lillie op (for det meste kan Gaz ikke huske at have mødt sine “ekser”, der kom ind, fordi han har været sammen med så mange). Lillie kunne han dog godt huske, fordi sidste gang de sås, slog han op med hende. Lillie bruger ca. 80% af tiden i showet på at græde over at opdage, hvem Gaz egentlig er. F.eks. dukker hans eks fra Australien op, som han (han er ikke helt sikker, men vist nok) var Lillie utro med, IMENS hun var i Australien sammen med ham. UPS.

Denne sæson er jo lige begyndt, men drama kommer der ikke til at mangle.

Hvad jeg (også) finder interessant ved showet, ud over at de råber, skriger og kaster med drinks, er at det siger noget om disse unges moral og dating- /forholds- værdier. Og så er det virkelig en god guide til, hvordan man IKKE skal håndtere konflikter og følelser i et forhold.

Denne sæson starter som altid med, at de unge og selvsikre singler møder hinanden, flirter, drikker sig stive og nogen hooker up. Ross (fra en tidligere sæson og selvudnævnt hunk of the house) beslutter, at han skal kurtisere Harriette, og i løbet af to dage er de mere eller mindre et fast par, indtil en lækker eks kommer ind, og Ross kysser lidt på hende, selvom han 45min. tidligere havde lovet Harriette, at det kun var hende, han ville.

ex-on-the-beach-6-cast-1

Josh, Zahida, Alex, Zaralena, Sean, Maisie, Ross og Hariette

(det originale cast, før deres ekser begyndte at ankomme)

Det er lidt sjovt, fordi “tosomheden” synes at være det, som disse unge sætter alle højest ift., hvordan man opfører sig, når man er i et parforhold – det er mere eller mindre det, der definerer parforholdet (også et stærkt bånd, som man bygger op over tid, tillid, kærlighed eller partnerskab).??? Samtidig er tosomheden, som de forventer ubetinget af den anden part også det, som de selv har allersværest ved at overholde!

Vi ser det også ift. Zahida, der kommer ind og flirter med Sean. De drikker sig fulde og ender med at knalde første aften. Næste dag bliver de begge sendt på stranden, hvor Zahidas eks Joe kommer ind. Zahida vil rigtig gerne finde ud af tingene med Joe, og Joe er også derinde for at se, om deres forhold alligevel ikke kan virke.

MEN fordi Zahida dagen før har været sammen med Sean, og det på trods af, at hun og Joe jo IKKE er kærester, så går Joe bananas.

Joe er UTROLIG psykisk voldelig ift. sine vredesudbrud (der burde seriøst være noget tvungen angermanagement knyttet til det her program).

ex4

Og han straffer Zahida ved at være sammen med en Maisie foran den grædende Zahida.

Super god underholdning men også virkelig dobbelt moralsk at hun skylder ham tosomhed, selv når de ikke er sammen, og at han så straffer hende ved at gøre det samme.

Maisie gennemskuer dog senere, at Joe måske ikke er helt ovre Zahida (no shit Sherlock), og under hans vrede gemmer der sig faktisk en såret- og ked-af-det-hed, fordi han jo elsker hende.

Så det er et godt klassisk eksempel på, hvad man IKKE skal gøre med sine følelser.

Joe vil jo faktisk gerne have Zahida tæt på sig men bliver vred, fordi han føler sig såret, og gør derfor alt i sin magt for at skubbe hende væk.

Åh, hvis man stadig tror, at hævn er en god taktik, har man vist ikke været i Bio og set #Underverden endnu!!

Programmet viser sådan en sjov blanding af unges vilde dating- kultur, hvor man fester og knalder, har det sjovt og flirter lidt til højre og venstre. Og så sådan nogle ret gammeldags og lidt forældede ideer om, hvordan man er, når man er i et parforhold, som de alle stræber efter men egentlig ikke kan overholde.

Det er lidt en omgang: lad os se om du kan blæse og have mel i munden.

Jeg testede engang dette ordsprog, og lad mig sige det sådan her – min vens mor var ikke glad for den måde, hendes køkken så ud på bagefter!

HELDIGVIS er Zahida faktisk lidt vild med ham Sean, som hun hookede op med første aften – så vi må se, hvordan det går!!

På traileren kan vi også se, at Aron fra Geordie shore er derinde, og så kan vi jo bare vente på, om Marnie også dukker op !!

BOOTYLover

#Sponsoreretindlæg

Det bliver sendt hver SØNDAG aften kl 22 på MTV, eller kan ses HER

BOOTYLove

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store Lipstick test - longlasting or not ?!