Kan hvide kvinder have crownrows?

Hej jeg er 30, jeg har rynker og jeg er ligeglad.

#Dette indlæg indeholder reklamelinks 🙂

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Så skete det: jeg fyldte 30 år.

Det er sådan en dag, folk taler om enten med forhåbninger og forventninger om et voksenliv eller frygt for at blive gammel, grå og dø langsomt.

 

Jeg må indrømme, at jeg ikke var rigtigt optaget af nogen af disse perspektiver. Jeg går meget op i at fejre fødselsdage og specielle dage i det hele taget, men jeg var faktisk ikke helt så oppe at køre over 30.

Altså, jeg var selvfølgelig oppe at køre over at blive fejret, hvilket jeg gjorde grundigt med Ålborg Karneval, Distortion og Pizza party med familien.

Men selve det der med 30 rørte mig faktisk ikke. Måske fordi jeg ikke er bange for at blive gammel og voksen. Både fordi at jeg helt ærligt synes, det er nice at blive gammel (livet og jeg bliver hele tiden bedre) og også fordi, jeg nok aldrig regner med at blive sådan kedeligt voksen – altså, når jeg får børn en dag, bliver jeg nok lidt mere ansvarlig og mindre egoistisk (og ik helt så YOLO), men min far blev aldrig rigtigt voksen på den kedelige måde (det gjorde min mor nu heller ik) så jeg er ik bange for at vågne op i et villakvarter med page hår og hedde Ulla (sorry til alle der hedder Ulla).

Noget andet folk, der fylder 30, synes at gå meget op i, er deres ydre, og hvordan det forfalder. Ærligt, vi er alle sammen i forfald og i gang med at blive oxideret. Den proces kan hverken stoppes eller spoles tilbage (hvorfor alle anti-aging produkter er løgn og latin).

Jeg er ikke bange for at få rynker, hvilket selvfølgelig er nemt at sige, når man er 30 og kun har et par linjer. Men det er en beslutning, jeg har taget…

Da vi lavede Ludermanifestet podcasten (LINK HER), tog vi forbi Nikitas face-doctor, hvor han fortalte, hvad han ville gøre med mit ansigt, hvis han fik frie tøjler. Det var ikke meget: et par dråber botox her og der, mest som “forebyggende”, og også fordi rynker var sådan et “råt maskulint look”, hvorimod kvinder gerne sku’ være fine og glatte. Jeg spurgte meget syrligt sarkastisk, om rynker var maskulint?

Jeg sagde tak for tilbuddet men pænt nej tak. Og da vi gik, sagde han lidt i sjov og lidt i alvor : ”du kommer tilbage, og så bli’r du sådan en rigtig botox bitch!”.

Men nej, det gør jeg ikke!

For nu er jeg blevet trodsig, og nu er det blevet en principsag for mig!

F.eks. ÆLSKEDE jeg, at Sanne Salomonsen var dommer i sidste omgang X Faktor, fordi det er fan’me sjældent, man ser en super sej og smuk kvinde på tv, der har rynker i hele masken! Altså hun havde jo 4 rynker på næsen alene !! Og det er bare SÅDAN en vigtig repræsentation for kvinder. Det vil jeg også være! #GOALS

Det er nok lidt et arbejde eller en proces, fordi det jo strider imod, hvordan man konstant som kvinde får at vide, at glat hud er smuk – men challenge accepted!

Med det sagt, så er jeg stadig ret vild med at tage mig godt af min hud.

Der er selvfølgelig standard rådene: drik masser af vand, spis sundt, BRUG solfaktor hver dag i ansigt og på hals!

Og så er det en god skin-care rutine. Det er det, der gør forskellen for mig mellem glad og fugtig hud og så tør og træt hud.

Jeg kan sagtens leve uden botox, hvis jeg bare kan bruge min serum og creme hver dag og en maske i ny og næ.

– Indskudt sætning – Ikke at glat eller fugtig hud er det vigtigste i verden eller det vigtigste ved en kvinde! Men hvis man nu alligevel har tid, ind imellem at man skal overtage verden og slay everyday, til at overveje gode hudprodukter, så giver jeg lige mit bud her 😉

Jeg er en sucker for mærket Exuviance! Jeg har brugt det i over 5 år nu, og det er det bedste, jeg har gjort for min hud.

Jeg vasker altid mit ansigt hver morgen og aften med deres cleansing creme, fordi den ikke affedter min hud for meget, som andre ansigtssæber har gjort

KØB Exuviance cleansing creme HER

Serum er også sådan noget, jeg lærte er et must. Jeg havde altid tænkt, at det var noget mer-salgs-pjat, men jeg må ærligt indrømme, at det gør en forskel med en god serum, fordi den fugter dybere ned, end en creme kan. Jeg er selv en sucker for Vespera fra Excuviance

KØB Exuviance vespa serum HER

Der står, at den er anti-age, hvilket jeg som nævnt synes er bullshit – men for mig handler det mest om at finde noget, der fugter i bund og ikke kun giver fugt oven på huden, og det synes jeg bestemt den gør.

Jeg har indtil nu kun fundet en eneste creme, min hud ikke tørrer ud af, når jeg bruger den (!!!). Det er seriøst min heroin! Den er også fra Excuviance og hedder Ultra Restorative Creme

KØB Exuviance ultra restorative creme HER

Den er ikke bare en natcreme (selv dem bliver jeg tør af) men en ekstra ekstra fugtgivende pleje- creme, men på en eller anden måde fedter den ikke min hud til (men husk noget med solfaktor hen over, da den er lavet til at bruge om natten og derfor ikke har SPF).

Det her er min daglige basic rutine – eller jeg er, efter jeg fyldte 30 år, også blevet prakket Exuviance øjen-cremen på af min kosmetolog

KØB Exuviance øjen crem HER.

Når min hud har brug for noget ekstra boost (når jeg skal til fest eller efter at have festet, når jeg har haft en masse makeup på, eller jeg har været meget i solen, eller når det er koldt), så har jeg også nogle tricks oppe i ærmet.

Jeg har lige fået fingrene i Excuviances C vitamin serum, og det er fuckin lækkert! Det var min damage-control på Folkemødet, når jeg havde haft fuld makeup på en hel dag i solen og havde drukket vin den halve nat og stadig skulle op og være på dagen efter !

KØB Exuviance C vitamin serum HER

Skinrise Bionic Tonic (hold nu op hvor det lyder som noget fra Tranformers) er også en af mine damage-controlers. Sådan en pad kører jeg hver aften, når det er Roskilde Festival, og så vågner jeg op og ligner én, der har drukket kildevand og sovet 8 timer !

KØB Exuviance skinrise bionic tonic HER

Jeg har som sagt brugt Excuviance i mange år, and if it aint broke… Jeg blev alligevel overtalt til at prøve lidt nye produkter af de søde og dygtige damer hos Beautycos ,

som dette indlæg er skrevet i samarbejde med. Jeg fortalte dem om de produkter, jeg normalt bruger, og så gav de mig nogle gode alternativer til at teste, om det jeg bruger nu, er det bedste for mig.

F.eks. er jeg blevet ret vild med Murad Retinol, som et er A vitamin koncentrat. Igen bliver det beskrevet som anti-age, der skal reducere rynker, hvilket jeg ikke helt køber. Grunden til jeg er vild med det, er at det ligesom C Vitamin Serummet kan redde mig, hvis jeg ikke har været så god ved min hud. Og så bruger jeg det også, når jeg får bumser op til min menstruation, og jeg synes det virker godt på mine bumser.

KØB Murad retinol HER

Og så er jeg også blevet ret vild med denne her skintonic: Barbor Rose Tonic. Jeg bruger ikke skin tonic hver dag, fordi selvom den er mild, synes jeg, det fjerner den naturlige fedt fra min hud, og så bliver den tør eller overfedtet. Jeg bruger det dog altid, når jeg har haft meget makeup på, eller hvis jeg er for doven til at bruge face wahs (ja, så kom sandhederne på bordet) 🙂

KØB Barbor rose tonic HER

Ud over mit blandingsmisbrug af lækre masker og cremer tager jeg også forbi søde Osk hos JUICY BEAUTY en gang om måneden ca. og får en frugtsyrepealing samt den maske, min hud har brug for. Osk bruger nemlig også Excuviance produkter 🙂

BOOTYLove

PS. Her er link til de masker jeg taler om på min Instagram

Scrub KØB HER

Til når jeg har bumser KØB HER

Til når jeg har tør hud KØB HER

2 comments

  • Du er så vild! Fedt at du fremstiller kvindekroppen med så meget selvtillid. Det ser pisse godt ud og det klæder dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Hvor er det fedt!! Love it og du er jo bare allt too bootylicious!! Hvem
    Har ogsaa sagt man skal gemmes vaek i et kedeligt villa kvarter med en labrador og boern naar man naar en vis alder. Nu har jeg faaet boern meget tidligt men jeg planlaegger at blive ved med at have det sjovt, nu bare med boernene paa ryggen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan hvide kvinder have crownrows?