• ···
Hvorfor er det vigtigt, hvad jeg vejer ?!

Jeg må være blevet voksen

Indlægget indeholder #Reklamelinks

 

Hey Twerklings og BOOTYlovers

Begge mine forældre er meget ordentlige og organiserede mennesker. Det er derfor ret mærkeligt, at jeg er superrodet. Ingen i min familie forstår det.

Da jeg var et lille barn, tænkte min mor, at hun ville hjælpe mig /inspirerer mig til at rydde op, ved at rydde op på min værelse for mig. Jeg blev dog så helt igennem ulykkelig, hver gang hun prøvede, at hun til sidst gav op, og tænkte: at så måtte jeg jo have brug for det, at leve i rodet.

Sådan har det været i de sidste 30 år.

New adult me – helt ryddet op og organiseret med nyt skab og to etagers tøjstativ fra Ziito.dk OG med unicorn sutsko!

Dont get me wrong. Jeg kan da godt lide, at der er ryddet på (selvom jeg aldrig kan finde noget, når det sker) MEN jeg forstår bare ikke de mennesker, der kan leve deres liv, samtidig med at der forbliver ryddet op. Jeg ser rod som en naturlig del af den proces vi kalder livet.

Man kan jo ikke bage en kage, uden at knuse nogle æg.

Her er en lille video fra sidste år, med mine BEDSTE how to clean without cleaing tips!! LOL

 

Da jeg opdagede, at jeg fyldte 30 i år, besluttede jeg at, jeg skulle have en voksen stue – og malede derfor hele stuen lyserød, inklusive alle møblerne i stuen, undtage min nye lækre veloursofa.

Det gav dog problemer. I min pink-mania fik jeg jo ryddet gevaldig op i stuen og årgamle bunker. Og nu er den lækker og lyserød, og faktisk helt ryddelig. Det fik jo mit stakkels soveværelse til at se endnu værre ud end før.

Jeg skal nemlig sige jer, 80% af mit rod er altid tøj – som kan ses i videoen.

Tøj der ikke er blevet lagt på plads, tøj der er lidt i brug, tøj der ikke er plads til, tøj, tøj, tøj.

Og ja, så er det sket mange gange, at jeg ikke kan finde en bluse eller bare ikke ved hvad jeg vil have på, og derfor har været nødt til at hive ALT mit tøj ud af skabet og ned på gulvet, for at danne mig et overblik.

Overblik, eller måske manglen på selv samme er netop keyword til forklaringen på mit tøjrod.

Jeg er typen, der 7,5 min. inde i min ferie har pakket alting ud… på gulvet… i et lag – så jeg kan se hvad jeg har med.

Min kloge kusine gennemskuede derfor, at jeg led af disse to helt igennem first world problem problemer:

1. Jeg havde simpelthen alt for meget tøj til hvad mit skab kunne rumme (faktisk skulle vasketøjskurven være fyldt, ellers sejlede mit hjem)

2. Mit skab var for dybt, og derfor alt alt for svært for mig at overskue.

Nr.1 havde jeg godt gennemskuet – for selvom jeg selv synes, at jeg er god til at give tøj videre til familie, venner og genbrug, så erhverver jeg nok bare en del (og det tænker jeg helt klart mere over nu, ift. miljøet.)

Men nr. 2 grund havde jeg aldrig selv gennemskuet, men det øjeblik min kusine sagde det, kunne jeg godt se, at have tøj liggende i to lag bunker, var mit kryptonit.

Derfor gennemgik jeg (og min kusine, min BFF, chaufføren, der bar de tungeste ting gratis op på anden sal, stilladsarbejder Bjarne, der bar resten og min søde far) noget af et IKEA helvede de i sidste uge.

Men det var det hele værd, for da jeg viste resultatet til min mor (som ikke helt troede på at det havde været så ryddet i flere dage) sagde hun: Jamen, det tog dig jo bare 30 år at lære at rydde op – i dag er du voksen.

Så nu må jeg jo give dette tip videre til alle : et mere “overfladisk” skab er løsningen !!

Den eneste udfordring med sådan et skab er, at når det kun er 35 cm dybt (IKEA standardmål), er der ikke plads til at hænge bøjler op i skabet, da en bøjles standardmål er 43 cm.

Jeg har derfor fået fingrene i et super lækkert tøjstativ fra Ziito.dk

De har sponsoreret mig et costummade tøjstativ i 2 etager (sådan at jeg kan udnytte hænge pladsen så effektivt som overhovedet muligt).

KØB HER

De har også specielt designet det, ift. de mål der passer til det indhug det skal stå i – og det er altså lækkert (i modsætning til IKEA) at man kan få ting specielt syet til lige præcis ens behov 🙂

SE lige hvor flot det er blevet !!!

BOOTYLove :*

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det vigtigt, hvad jeg vejer ?!