• ···
Kom helt tæt på den første danske kvindelige imam og hendes feministiske projekt

Jeg lavede musikvideo for UKs mest swipede mand på Tinder !

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg var i London et smut i sidste weekend – for første gang 🙂

Ud over at det jo er en fantastisk by og jeg endelig fik besøgt min gudsøster, så fik jeg også en rigtig sjov oplevelse med hjem 🙂

Den første aften tog min gudsøs og jeg til en rigtig fancy fest på et galleri i SoHo – Fine arts of eden.

Temaet på galleriet er Edens have, hvilket også betød at de har et kæmpe kunstig træ med røde æbler på og alle værtinderne var klædt i grønne silkekjoler med falsk giftig efau snoet om kroppen og guld glorier på imens de serverede røde, miniature chokolade æbler til de syndige 🙂

Hertil kom at det var en super fedt popart udstilling, der var dj og live violin hen over popmusikken (lol), food trucks uden for med mini pizzaer, nuddelbar og fri bar (så kan kunst altså noget).

Der var også den sjoveste blanding af mennesker til festen: rigtig fancy mennesker, super skøre artsy mennesker, gamle mænd fra italien og business kunsthandlerer. Så det var et fantastisk mix at chit-chatte med !

Sent på aftenen (det var sidste udkald på baren, så jeg havde både et glas champagne og et glas G&T i hånden) stødte jeg ind i en fyr – tall, dark and handsom, så han var jo ikke den værste at støde ind i.

Vi faldt i snak… eller vi faldt vi mest af alt i flirt lol.

Han arbejdede som dj og producer og så viste det sig, at han havde været med i det engelske Love Island (lol) – hvilket tipsy-me selvfølgelig kom til at gøre lidt grin med, men han virkede nu meget tilfreds med, at han var kommet helt til finalen – selvom det dog ikke betød at han havde fundet kærligheden. Måske reality tv ikke er så karriere begrænsende i UK som i Dk.

Anyway, han var cute og jeg var på ferie for at scorer (og se byen selvfølgelig), så han fik mit nr.

Lørdag morgen snakkede vi sammen.

Han var super hung over fra aftenen før, men skulle til sin vens musik video shoot  og spurgte om jeg ikke ville med.

YOLO tænkte jeg, så selvfølgelig ville jeg da det… Det havde han vist ik regnet med, men det er da noget af en første date – og hvem siger nej til et feature fra the Twerk Queen i sin musik video!

Det var vennen da også ret tilfreds med.

Det var nemlig hans allerførste single. Han var sådan model turned rapper – og en ret skod rapper af slagsen 🙁

Men heldigvis havde nogen mastereret og autotunet the shit out of omkvædet, sådan at det faktisk var super catchy!

Sangen hedder “Swipe right” og handler om – TRUE STORY – han er den mand i hele UK, der bliver swipet mest til højre på Tinder! Det har tinder selv fortalt ham – ret fucking vildt!

Jeg var nu lidt skuffet, da jeg troede jeg skulle møde UKs lækreste mand – jeg sys sgu ik han var all that… men sådan har vi jo forskellig smag – og så var det jo egentligt heldigt nok, da jeg var der, på en date med hans ven.

Videoen gik ret fint – min numse fik en fin lille cameo solo shoot.. så det bliver da sjovt at se, hvordan det ende med at se ud!

Tilgengæld blev jeg udsat for et seriøst cock-block.

Halvvejs inde i shootet bliver min date lidt fraværende på sin telefon (rude tænker jeg), indtil han vender sig om, og fortæller mig, at han lige har fået en sms om at hans ven er død!

OMG – jeg spørg om han ikke har lyst til at tage hjem, men han bliver og gennemfører shootet. Vi dropper vores planlagte lunch, og han kører mig hjem i stedet.

Vi kysser farvel i bilen, men mere blev det desværre ikke rigtig til – da det er utroligt svært at lægge an på en, der er i sorg uden at være et kæmpe creep.

Vennes død blev senere på aftenem bekræftet i nyhederne (også her hjemme i Se og Hør) da han også var en deltager fra Love Island. Super tragisk!

Ja, både hans død og mit love life ….

Ej spørg til side. Det er forfærdeligt når et ungt menneske tager sit eget liv!

 

RIP Mike

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom helt tæt på den første danske kvindelige imam og hendes feministiske projekt