• ···
Er jeg en luder, fordi jeg beder dig samle dit skod op ?!

Nej tak til KDs angreb på den fri abort og shaming af LGBT+ rettigheder!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

I går sad jeg i P1 Debatten, der skulle handle om, hvorvidt Kristen Demokraterne (KD) er relevante i 2019 – med fokus på deres politik om abort og LGBT+ rettigheder ift. fertilitetsbehandling.

Lad mig lige for en god ordens skyld ridse op:

KD går ikke (længere) ind for et forbud imod abort, men de ønske at nedbringe antallet af aborter til nul – de foreslår her bl.a. at der skal være obligatorisk rådgivning inden en abort foretages.

KD mener ikke at LGBT+ (eller homoseksuelle, som er det eneste de udtaler sig om) skal er mindre værd end andre (læs: heteroseksuelle cis kønnede monogame osv) MEN de mener kun at staten skal financierer fertilitets behandling til heteroseksuelle ÆGTEpar (hvor der er “biologisk begrundet håb” om at få et barn, der har været gift i 3 år.

Det er en SINDSSYGT vigtig debat at tage, fordi det KD her gør, er at hælde gammel vin på nye flasker.

Der skal heldigvis ikke meget mere, end folkeskole analyse evner, til at se igennem deres populistiske omformuleringer, af hvad der i bund og grund er et angreb på kvinders UKRÆNKELIGE ret til deres egen krop og demokratiets fundament – nemlig at vi alle er lige, og derfor alle skal have samme muligheder.

Selvom obligatorisk rådgivning umiddelbart lyder fornuftigt, så er det jo baseret på en overbevisning om, at abort er forkert – og derfor kommer det hurtigt til at blive en moralsk prædiken eller en religiøs indoktrinering af, hvad KD synes er etisk rigtig og forkert.

Det er da i orden, at KD ikke bryder sig om abort – så kan KD lade vær med at få foretaget en abort. Men de skal hverken moralsk udskamme eller på nogen måde påvirke andre mennesker i deres valg, fordi det netop er DERES.

Så lad os lige huske at bag “omsorgen” for kvinder ift. rådgivning, ligger en grundværdi om, at KD mener at abort er forket – baseret på et religiøst dogme.
NEJ TAK – hvis man vil have middelalderlige forhold for køn og seksualitet, så må man se Game of Thrones eller tage et smut til Alabama – hvor 25 gamle, hvide, cishet mænd vil gennemfører en lovging, der vil forbyde abort også hvis man er blevet voldtaget eller udsat for incest (!!!).

KDs diskrimination af LGBT+ personer bliver også tydelig i deres moraliserende forslag om, at kun heteroseksuelle ægtepar, der har været gift i 3 år, må får stats støttet fertilitetsbehandlinger. Det bryder for mig at se, totalt med det demokratiske fundament om, at alle borgere er lige. Det er selvfølgelig ikke en menneskeret at få et barn – men det er en menneskeret at blive behandlet lige, på trods af hudfarve, køn, seksualitet, religion osv.

Det er derfor fordækt, når KD siger at de ikke mener at homoseksuelle (læs LBGT+) personer ikke er ligeså meget værd som mnogame, hetero personer – de synes bare at den RIGTIGE familie består af mor og far…

Til spørgsmålet om, om der er brug for KD i 2019 i folktinget må jeg svare: NEJ, der er aldrig brug for mysogyni, homofobi eller xenofobi !! Aldrig!

Nåh, grunden til at jeg skriver dette blogindlæg i dag, og ikke bare fik sagt disse ting i radio debatten i går er, at ud over jeg selv, Rosa Lund (EL), Simon Simonsen (S – ja ham der sagde at feminisme er udemokratisk) og Kristen Andersen (KD) var Iben Tranholm (Stram Kurs) også en del af debatten.

Hun sagde simpelthen så ekstreme og moralsk forkastelige ting, at for det første blev helt mundlam men så fik hun også stjålet fokus fra KD diskussionen.

Lad mig lige ridse op at Iben Tranholm (og derfor Stram Kurs) mener, at hvis du bliver voldtaget eller udsat for incest har du IKKE ret til en abort – hun går derved ind for et forbud.

Fordi hun mener at det er at tage et liv – her forsøgte hun at tage naturvidenskaben til fange i sit ekstremistiske religiøse dogme, hvor hun sagde at: den samling af celler man aborterer, kan betegnes som et menneske (hvorfor abort er mord) fordi, det har det fuldkommende genetiske arvemateriale til at blive til et menneske).

Hej Iben, det er ikke sådan man definerer et liv i naturvidenskaben – fordi der er faktisk også komplet genetisk materiale i min tånegl, til at skabe et menneske – men derfor er det jo ikke mord, når jeg klipper den.

Ja, alle vores celler indeholder vores komplette DNA og kan derfor skabe et menneske – men når man definere et liv, gør man det ud fra bevidsthed – hvilket der ikke er tilstede, når man foretager en abort.

Udover hendes voldsomme argumenter om, at abort var mord og at man skulle tænke på barnet (og på ingen måde på moren) – så fik hun også fyret en svada af, om dem og os, og hvem der (iflg. hende) var de rigtige danskere, som ikke fik nok børn og derfor var truet af dem, der ikke var danske.

Jeg må indrømme, at den tale gav mig så meget ubehag, at jeg fik lyst til at stikke min kuglepind i mit venstre øje. Og så var ejg i så meget chok over de ekstreme ting hun sagde, at jeg ikke fik påtalt dem.

STOP dame! Du har ikke ret til at definere hvem der er dansk og ikke er – bare fordi du lider af islamofobi!

De mennesker du definerer som, dem der kommer udefra og “truer” vores danskhed ER danske! De bor her, de taler sproget, de bidrager med skønne og fantastiske ting, de har lige så meget ret til danmark som du og jeg har.

Stop med at sprede dit had, det giver mig kvalme !

Nåh, det var bare det, jeg har ligget og tænkt hele natten at jeg gerne ville have sagt :*

BOOTYLove til ALLE

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg en luder, fordi jeg beder dig samle dit skod op ?!