• ···
Nej tak til KDs angreb på den fri abort og shaming af LGBT+ rettigheder!

Behøver surprise party at være en overraskelse – lol

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Kan I mærke noget anderledes her på bloggen ?! Ja, det tænkte jeg nok – jeg er simpelthen gået hen og blevet 31 år i går !!!

Jeg havde faktisk ikke de store planer – især ikke efter 2 dages Distortion – MEEEEEEN sådan skulle det ikke være!!

Jeg har i årevis plaget om at få et surprise-party – især sidste år, hvor jeg fyldte 30, fordi jeg hader at planlægge og holde min egen fødselsdag. Faktisk var jeg optimistisk om, at jeg kunne nå at finde en kæreste, der kunne holde min surprise-føsdag helt op til et par dage før min føsdag sidste år – fordi min mor altid har påstået, at det ville være lidt sørgeligt, hvis hun og min far skulle holde den for mig lol.

 

Så jeg havde INGEN forventninger om det store i år – især fordi vi gennemførte et ret omfattende surprise-party for min far i marts – og min mor brokkede sig hele vejen igennem (selvom det var hendes ide lol).

I år havde jeg derfor bare planlagt en middag på min yndlings-restaurant Oysters & Grill (repping Nørrebronx) for min nærmeste familie og tætteste veninde – og så ikke det store på dagen.

Jeg fik dog hurtigt lugtet lunten og forstod, at der nok var noget i gære – da min mor lettere panisk sagde, at jeg i hvert fald ikke måtte lave nogle planer på dagen (tyyyyypisk min mor – selvom min kusine allerede havde styr på, at jeg ikke lavede planer).

Så var der selvfølgelig også det hint, som min kusines kæreste gav, da han stiv på Dronning Louises Bro på Distortion- onsdag sagde, at han var super ked af, at han ikke kunne komme til middagen på min føsdag men at han var med heeeeeeeeleeeee dagen – haha. Han gentog det hele et par gange, på trods af albuer i siden fra min kusine.

Og så var det selvfølgelig også lidt afslørende, da min far dagen før min føsdag kommanderede, at jeg altså skulle være klar til afgang næste dag kl 11.30 – hahahaha !

Ja, det der med at lyve har vi aldrig været gode til i familien – men det er jo heldigvis også under normale omstændigheder en fantastisk egenskab.

Og 11.30 sharp var jeg da også klar.

Først spiste jeg en helt igennem lækker brunch på SULT med min mor, far, kusine, hendes kæreste (som jo var med heeeeleee dagen) og min bedste veninde. Og puha, derefter kunne jeg trille videre.

Så tog vi på kanalrundfart, hvor vi drak champagne i solen og lod som om, vi var tyske turister.

Derefter stod den på cocktails i solen ved søerne, hvor min moster og onkel, deres to børn og deres kærester sluttede sig til selskabet.

Vi sluttede af med et overflødighedshorn af fantastisk mad på min yndlings-restaurant Oysters & Grill, hvor vi fik østers, ceviche, pil selv rejer, blåmuslinger, knivmuslinger, indbagte krabber, kammuslinger, kæmpe rejer, softice med rabarber og en masse lækkert til ganen.

Det var simpelthen himlen med det bedste selskab og den bedste mad, jeg kunne tænke mig.

Det var faktisk meningen, at vi skulle have været videre i byen – på enten Søpavillonen eller Sambar (lol), men efter den middag var alle simpelthen så færdige – bortset fra min moster og onkel, da de havde drukket godt med vin til maden og fortsatte festen hos min mor, hvor de overnattede.

Alt i alt må jeg bare sige, at jeg er blevet godt og grundigt gennem-fejret, med vådt og tørt og uendelige mængder af kærlighed.

Og SÅ fik jeg endelig indløst min gave fra sidste år – en familieferie.

Min kusine har taget teten med at planlægge en familie-skitur til Østrig – inkl. afterskiing!

Derfor fik jeg også skiundertøj i gave – samt en ny guldkæde til ”øjet” (fordi den gamle var knækket, og jeg har brug for mit hater-blokker-øje!)

Jeg er helt lykkelig for at have sådanne dejlige mennesker i mit liv – og jeg er ik engang halvvejs med alle de føsdagshilsner, jeg har fået på face, ig og sms…. Tak tak tak :*

BOOTyLove

1 comment

  • Forsinket tillykke med de 31. Du fortjener da helt bestemt at blive fejret, og vil da også lige sende en tommel-op for de gode programmer på DR3 med morgengymnastikken.
    Fortsat god pinse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej tak til KDs angreb på den fri abort og shaming af LGBT+ rettigheder!