Twerk Queen, Akademiker og nu med BLOG !!!

Dick Pics NEJ TAK!!!

12922221_10154056530001411_36381758_o

 

Hey Twerklings og BOOTYLovers

I dag var jeg forbi Radio 24Syv og tale om det debatindlæg jeg skrev for Politiken d. 1 April (det var dog ikke en aprilsnar!).

Det handlede om, hvorfor jeg ikke gider at modtage diller-billeder fra fremmede og om, hvorfor jeg egentlig synes, at dette er et problem, der også ved kommer dig!

Læs det her : http://politiken.dk/debat/ECE3140519/nej-tak-jeg-vil-ikke-se-din-diller/

Som jeg skriver i artiklen, synes jeg ikke kun at det er et problem at jeg og mange andre kvinder og piger jeg kender, bliver blufærdighedskrænket på socialemedier (var dette i virkeligheden var det jo at blotte sig og ulovligt), men at jeg synes, at det er et udtryk på at vi lever i en voldtægtskultur.

Lyt med på programmet her, jeg er med i midten og til aller sidst. Irina The Diva giver også sin mening om dick picks 🙂

 

 http://www.radio24syv.dk/programmer/reporterne/13199051/reporterne-05-04-2016-2/

Jeg åbnede snappen under radioshowet, fordi Radio 24syv gerne ville tale med den der havde sendt dick pics. Den første snap jeg modtog var selvfølgelig et dick pic #facepalm !!

 

BOOTYLove

 

Ps. Jeg synes at dette er en vigtig og interessant diskussion at have, så jeg vil meget gerne høre din mening: sender du diller billeder, modtager du dem og hvad synes du om dem??

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twerk Queen, Akademiker og nu med BLOG !!!