How to... håndtere dick pics

Enough wit all the D!!!

Hey Twerklings og BootyLovers

Nu synes jeg helt ærligt, at Diller-Joes har fået nok opmærksomhed for en tid!

Altså jeg har gloet på dem (frivilligt og ufrivilligt), jeg har skrevet om dem, jeg har snakket om dem og jeg har blogget om dem. Så nu er det nok ! Nu er det vist tid til at vende os imod … ja, hvad skal vi kalde hende … ?!

TOP 10 over vaginanavne

10. Den som ingen bruger – Gina

Magasinet Tidens Kvinders kårede i 2013 Gina som det nye navn for den kvindelige tisser. Gina blev udvalgt i blandt 312 forslag (ok, jeg er seriøst nysgerrig på de 311 andre!!). Gina kommer mest med fordi det har vundet en konkurrence. Jeg kender personligt IKKE nogen, der har omtalt sin downunder som Gina – og så var der vist en del kvinder der hed Gina, der var lidt trætte af navnet, LOL.

hello_my_name_is_gina_mug

9. Den klamme fra Sydhavn – Kødnovellen /kødgardiner

Ad ad ad!! Det skal jeg altså ikke kalde min eller mit. Og det fatte jeg da slet ikke at i vil kalde jeres … Det ligger ligeså dårligt i min mund som Kusse, et ord jeg personligt ikke kan se noget lækkert i, og da min puni er ret så lækker så synes jeg både Kusse og Kødnovelle/gardiner er lidt misvisende – det lyder jo som om jeg prøver at rebrande rullepølse !!

BONUS info – det hedder ikke skamlæber, for der er ikke noget at skamme sig over, så kan vi ikke anno 2016 blive enige om at kalde dem kønslæber.

rulle

8. Den virkeligt underlige – Ostebålet

Altså jeg har mest denne her med fordi jeg synes det var så mærkeligt at det var sjovt. En fyr på snappen fortalte at ham og hans venner kaldte det Ostebål, fordi en gang de havde været virkelig stive havde en af dem sagt at han ville gå ud og fyre op i Ostebålet … meaning, at han ville knalde med sin kæreste. Lugter af ost og brænder som ild … hmm ja måske, det kan godt, at være de begge to lige skal forbi lægen og ha et tjek.

Skærmbillede 2016-04-16 15.45.29

7. Den eksotiske – Punani / Puni / Nani / Pumpum

Nu fik jeg jo afsløret Puni ovenfor, men det her lyder jo som en lækker eksotisk frugt, hvilket jeg synes passer meget godt Humørikonet smile BONUS info – Disse navne fungerer både på dansk og engelsk, så du ikke behøver at rode dig ud i noget dan/eng oversættelse af “Meat Curtains” når du spicer din tur til Gran Canaria op ! 😉

14202077_7dcdc270fd

6. Den nuttede – Nunnu

Er Grønlandsk og betyder “lille” og jeg kan meget godt lide ideen om at kalde sin tisser for Mini Me 🙂

index

5. Cookie /Honey Cake /Moist Muffin

Altså,jeg kan egentligt godt lide de her navne (især Moist Muffin!) De er søde og fungerer internationalt (hvilket altså spiller en stor rolle for mig) MEN de kan også skabe forvirring. Hvis jeg bliver lovet muffin, og jeg nu virkelig har sat næsen op efter kage (man kender godt de dage, hvor man altså bare er kagetrængende) så er jeg ikke sikker på jeg ville være tilfreds med sex?! Gode navne men man skal altså ik’ fucke med kage.

BONUS info – you can eat all you wan’t, no risk of diabetes, LOL

index

4. Den royale – Queen

Selvfølgelig synes jeg at det er awesome at kalde sin tisser for Queen eller Dronningen for den sags skyld. Lad os kalde en spade for en spade for Let’s be real- Pussy is Power! Så er det bare vigtigt at man selv og andre behandler denne som en dronning ! intet mindre !

BONUS info – Dronningernes Dronning Cleopatra tog sig godt at din egen dronning! Man har fundet 26.000. år gamle dildoer, men Cleo var dog ikke tilfreds med basic penetration. Hun skulle eftersigende være den første til at bruge en vibrator, hvilket var er hult græskar (måske en af de små, måske ikke?!) fyldt med bier! sum sum..

Elizabeth-Taylor-001

3. Den vilde- Pussy / The Puss / Mis /Misser / Kattemis/ Vildkat / Missepigen / Kitty (Hallo Kitty) / Octo pussy

Kært barn har mange navne, pelsdyret har åbenbart flere! Denne her kategori er bare god og jeg ved ikke helt hvorfor ? om det er fordi man kan kæle med en kat, det er pels referencen, om det er living-on-the.edge-vildskaben eller det bare er fordi det altså er nice at reffe til Hallo Kitty i sine bukser!

BONUS info- hvis du ikke kan komme i besiddelse af en ægte pussy findes der omkring 400.000 LOL cats på Youtube – jeg siger ikke at det er det sammen, men vi elsker alle sammen en god LOL kat!

il_340x270.863457286_fcgx

2.Min Favorit med veninderne -VaJayJay

En af mine personlige favoritter er VaJayJay når jeg taler med mine veninder eller bare generelt omtaler min, men det er ikke et ord jeg bruger når det er noget seksuelt. Jeg bruger ordet rigtigt meget men ikke rigtig når det er i en seksuel sammenhæng. Altså, det er ikke så frækt et ord “Åh, min Vajayjay er så våd …!” – Det spiller ikke helt :/

BONUS info- På hollandsk udtales V som F ergo FaJayJay eller Fagina … Det synes jeg selv spicer det lidt ekstra up!

index

1. Sig det som det er – Fisse

Lad vær med at sig det med blomster, bare sig det som det er… F I S S E! Jeg synes hverken fisse er vulgært, klamt eller nedsættende. Det er bare standart. Det kan bruges seksuelt eller bare som en helt neutral betegnelse. F.eks. “slik min fisse til jeg sprøjter” eller “Av! jeg har ondt i fissen efter springgymnastik”. Fisse kan bruges i alle kontekster, og gives forskellige meninger og er derfor nr. 1 på min liste! Hey if it aint broke, don’t fix it! Jeg vælger altså fisse over Gina ALLE ugens dage!

BONUS info – skal du tale om din fisse i andre lande end dk, så oversætter du det bare til PUSSY, hvilket er total to-i-en-agtigt og det kan jeg godt lide!

4351067

Enjoy Fissen 🙂

smile BOOTYLove

 

 

 

 

 

 

2 comments

  • seo

    Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Det spørgsmål har Louise M. Kjølsen aka. Twerk Queen sat sig for at svare på, og hun komme med 10 variationer på sin nye blog. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to... håndtere dick pics