Hvis 3 mænd har sex med en bevidstløs kvinde er det ikke voldtægt (!!)

Dårlige dates :(

 

Hey twerklings og BOOTYLovers

Jeg elsker at date! Jeg elsker den spænding, der er i starten når man lærer et andet menneske at kende. Der hvor man gør lidt ekstra ud af sig selv og tager ud og laver ting sammen (vs. en omgang Netflix and Chill der altså ikke gælder som en date i min verden!).

Jeg dater dog ikke så meget, fordi jeg ikke rigtig har tid, men her i onsdags var jeg faktisk på en date… en rigtig rigtig dårlig date! For det er the downside ved at date, at man skal igennem en masse akaward moments og nederen oplevelser.

Jeg havde f.eks. en biograf date i onsdags, og selvom jeg var lidt træt og uoplagt så hoppede jeg i stramme jeans (og piger i ved godt at det er et offer, da de ikke er behagelige at se film i) og fixede en omgang make up i mit fjæs!

Jeg tog ind til Vesterport, hvor vi havde aftalt at møde kl 20.50, så vi kunne vælge en film at se kl 21….  da jeg stadig stod der kl 21.15 uden at have fået et afbud eller uden at han havde taget telefonen når jeg ringede følte jeg mig ret irriteret og ret kold (da vejret jo ligner oktober selvom vi er i slut april!).

 

Jeg tog derfor hen og mødte Niki til trøste-drinks, hvilket hjalp ! Og så snakkede vi om dårlige dates… her er nogle af mine bud på rigtig dårlig dating-stil som jeg har oplevet…

IMG_8741

 

Når han kommer for sent eller ikke dukker op (duh!) – det er generelt charmerende når ens date kan holde sig vågen for en … that’s not much to ask for!

 

Tinder dates – jeg siger ikke at alle tinder dates er dårlige, meeeeeeen jeg har kun dårlige oplevelser med tinder! og så lukker vi vist bare den der.

711a1b5201b26ed51163daa94b0c34e0

DOC Phil – nu er jeg jo uddannet cand. psych (og ja det er en beskyttet titel *host host nationen på politiken!).. det er ikke altid godt at sige på første date. Jeg har ofte gået fra en hyggelig flirt til at give semi terapi til min date og tale om ham og hans x kærestes forhold (som han ofte ikke rigtig er ovre) big turn off!

 

IMG_8826

Når det hele bliver lidt for meget – Jeg har det med at have nogle YOLO moments (til de voksne der læser med – you only live once aka carpe diem øjeblikke). Så jeg tog på et tidspunkt til Ibiza på en 3 date med en fyr som jeg ikke rigtig kendte så godt. I teorien lød sol, strand, drinks og flirt som en genial kombi. Efter den første dag viste han sig dog at være ret gnaven, ja faktisk virkelig sur og træls (ja, jeg må her tye til jysk) ! Så er 4 dage bare rigtig lang tid på en ø med en sur mand man ikke kender særlig godt. Thank God for Gin and Tonic (det er som om drinks reder mig !)

 

images

Når YOLO bliver NO NO! – Jeg er all in for YOLO og for at se muligheder.. f.eks. hvis din træner, tandlæge eller din kassemand i fakta viser sig at være sød og sjov. Det er dog også min erfaring at god kemi i et YOLO moment kan lede til ret mange akavede øjeblikke efter (når man ikke er YOLO mere) hver gang man skal se vedkommende. Så tænk dig lige om før du dater folk fra din hverdag.

 

 

Når det er lidt for casual – Jeg behøver ikke at blive inviteret på Michelin restaurante, men en gang inviterede en fyr mig ud og spise, og så regner jeg altså med at vi i det mindste skal sidde et sted med bestik… han synes dog vi skulle et smut på shawarma bar, nu når jeg jo alligevel boede på Nørrebro… Don’t get me wrong jeg ka godt lide shawarma, meeeeeeen… det blev en ret kort date!

 

HELDIGVIS er der masser af gode dates der ude også… min sidste rigtig gode date blev jeg f.eks. inviteret ud og klappe baby-ponyer !!! Det giver altså guld stjerne i min bog !

 

12512667_10154019404046411_2168641139439896575_n

BOOTYLove

 

 

 

 

 

 

1 comment

 • Andreas

  mand eller kvinde (eller noget 3.) så er det at blive brændt af ved at folk ikke dukker op til en date, er mega nederen!

  jeg kan godt forstille mig at hvis man som dig har en baggrund i psykologi, at det godt hurtigt kan gå over i terapi-mode, hvilket nok er for køligt og analyserende til at få en flirt igang 🙂

  tidligere kærester og den slags er i det hele taget noget jeg venter med til senere at snakke om. Det er rart nok at vide hvor folk kommer fra, men hvis det bliver en lang snak om hvor skæve bryster hun havde, hvor provo hendes mor var etc etc. så det sku nok for meget 😀

  hvad angår det med at blive for “casual” så er det min erfaring at det er godt at starte ud småt. fx starte med en is i nyhavn (fx nu hvor det er ved at blive forår og mega godt vejr er det oplagt). Hvis man så finder ud af og mærker der er kemi, så kan man eksalerer daten til at fx at gå ind og spise noget lækkert på et af spisestederne i nærheden. På den måde kan man gradvis lægge mere og mere i det i takt med at man kan mærke at det giver mening.

  i øvrigt synes jeg biografen er et dårligt sted for 1. date. Man sidder i stilhed og kan ikke snakke sammen da det forstyrre andre. Det er bedre til 3. eller 4. date hvor man måske også er mere ok med at bruge muligheden til at side og kysse sammen 😉 – så bliver filmen overraskende bedre 😀
  “hvordan var filmen?”
  “no idea! vi sad og snavede den hele vejen igennem :P”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis 3 mænd har sex med en bevidstløs kvinde er det ikke voldtægt (!!)