The Royal Bday Bash!!!

City Girl gon Country – min jyske tvilling !

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Som i måske ved så er jeg en rigtig by pige (omg ku jeg lyde mere som om jeg var 60 år!)

Jeg er født og opvokset på 2200 Nørrebronx, og har faktisk boet på den samme gade hele mit liv, bortset fra da jeg boede i Amsterdam. Jeg elsker Nørrebro, og jeg elsker at være i byen! MEN jeg har faktisk også en skjult jysk side (u didn’t think so, huh!).

Min Mors familie er fra noget så eksotisk som Tørring (ja, de er faktisk født i endnu mere eksotiske Kolle Morten!)

Her har jeg altid holdt jul, fødselsdag, påske, pinse, efterårsferie osv! SÅ.. ja, jeg må nok indrømme at jeg på mange måder er halv jysk…

Her kommer en ret random og muligvis ligegyldig liste om ting Jyde-Louise !

 

  • Yndlings beskæftigelsen i Tørring er at cruise i mine bedsteforældres volvo FORDI alle i Tørring hilser altid. Så mig og min kusine Mø aka. Tom Hanks dytter altid af ALLE og vinker – ja det sys vi selv er sjovt

 

  • At shoppe i Tørring.. fordi man ikke tager i Brugsen, men om-på-Brugsen ! Der udover er der altid god shopping i Louise (ja, butikken i Tørring er opkaldt efter mig) eller i Kjolegården #HauteCouture

 

  • Jyde-Louise taler faktisk så jysk at hun 1 gang har måtte vise id på Tørrings finest diskotek (Tordenskjold) for at bevise at hun kom fra Kjøbenhavn! – Hun har også været ved at komme op og slås en gang på Tordenskjold, indtil hun fandt ud af, at den pige, der havde skubbet til hendes kusine vejede 100kg og kastede med grise til hverdag. Så satte Jyde-Louise sig bare ned og holdt kæft 😉

 

  • Jyde-Louise prutter utroligt meget mere end Nørrebro-Louise gør.. om det er fordi det er indbydende med alt den friske luft i jylland (der alligevel altid lugter af prut pga. landmændende) eller om det er fordi Jyde-Louise går ALL ind på bedstemors jyske mad vides ikke.. men hun er komplet skamløs omkring maveluft ! Dog åbner hun tit døren ud til haven for af hensyn til hendes kusine og fætre #Sødtype

 

  • Jyde-Louise sætter kartofler, gullerødder, løg og planter dild! Dog twerker hun imens !!

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Royal Bday Bash!!!