City Girl gon Country - min jyske tvilling !

Hår på Fissen !!

Kære Twerklings og BOOTYLovers…

ja, jeg har kaldt dette blogindlæg for “hår på fissen” for det er det, som det handler om.

Kønbehåring har bare ikke helt samme klang, og nu når det hedder hår på fissen, så kan det være min mor og far ikke læser det.

…Eller hvis de læser det, så ved de i hvert fald at det komme til at handle om sex og fisser og min fisse og så er det på eget ansvar fra nu af…

så jeg gider ik’ høre noget klageri over søndagsmiddagen om at i er traumatiserede!

Tilgengæld må I, kære læserer, overleve ekstra stave/slå og kommafejl, da min moar så ikke har læst korrektur (som hun gør med alt andet).

Nåh, hår på fissen – det er en underligt ting, fordi vi har det alle sammen- eller altså de fleste af os med fisser- men nogen barberer det, nogen vokser det, nogen lazerfjerner det, nogen former det og nogen lader det bare gro som det vil.

shaved

Jeg er klart vokset op med at man fjerner det. Jeg ved ikke helt hvorfor, det bare var sådan. Da de første 3 hår dukkede op tog jeg min ladyshaver (for jeg havde allerede lært at hår på benenen, dem fjerne man også) og barberede det af. Det er vel 14 år siden eller sådan noget!

Det er ikke fra min mor jeg har lært det, for hun har hår alle steder man kan have det, og tanken om at fjerne det har vist aldrig krydset hendes mind.

Jeg er dog vokset op med en klar viden om at hår var ulækkert – uhygiejniske . Det mener mange jeg kender, og det er faktisk videnskabeligt forkert!

Peter Lund Madsen siger:

Fjernelse af kønsbehåringen giver således typisk anledning til eksem eller betændelse i hårsækkene, kløe og andre former for hudirritation , og nedsætter ikke (som mange fejlagtigt tror) risikoen for infektioner.

Tværtimod øges risikoen for forskellige former for infektioner (typisk med stafylokok-bakterier), herunder også med de såkaldte multiresistente bakterier (som ikke reagerer på antibiotika) – efter alt at dømme som følge af fjernelse af kønsbehåring, den såkaldte “intimbarbering“. Fjernelse af kønsbehåringen kan derfor med rette betragtes som uhygiejnisk.

9777220

Jeg husker meget tydeligt som tidlig teenager, at nogle af drengene fra gaden (jeg er jo fra Nørrebro) fortalte historier om, at Johnny havde stukket hånden ned i bukserne på en pige til en fest, og så havde der været en kæmpe busk, så havde havde hurtigt hevet den op igen!

Altså, nu er jeg snart 28 år, og jeg behøver ik’ at Johnny gerne vil stikke hånden ned i mine bukser, men af en eller anden grund så sidder ideen om at hår = ulækker bare fast i min ellers rimeligt feministiske hjerne.

Jeg har sagt nej tak til god sex med super tiltrækkene mænd, selvom jeg var max tændt – fordi jeg vidste at jeg ikke var ordnet dernede!

OG jeg har lavet tricket med ikke at gøre noget ved busken, fordi jeg vidste at jeg IKKE skulle tage hjem med ham der, som jeg gerne ville komme mig over (den hjalp dog ik altid helt, fordi jeg heldigvis bliver mindre blufærdig efter et par drinks!)

Altså, jeg har veninder der er helt glatte, jeg har veninder der da de fyldte 25år synes at nu skulle der en trekant til at de ikke lignede børn (hvilket der jo faktisk er noget om) og jeg har veninder der er BUSH all the way and loving it! Så heldigvis har jeg en masse forskellige fisser omkring mig til at inspirere diversitet ! Og det burde jo være sådan at alle valg omkring fisse hår var lige gode og lige attraktive- Man kan jo ikke have en fri vilje og begrænsede valg på samme tid. For mig handler feminisme meget om det frie valg og udvidede handlemuligheder. Så jeg siger ikke at alle skal gro en busk, men jeg vil da have valget og ikke tænke at det kun er noget man har når også har joggin tøj og fedet hår!

Jeg synes simpelthen det er SÅ irriterende og dumt at jeg ikke føler mig sexet med en furry kitty cat, så det skal altså laves om!

il_570xN.826251235_cinr

The Story on the Fisse-Hår will be continued !

BOOTYLove

 

 

 

 

7 comments

 • Regnar Rusk

  “Hårene tilbage på fissen!!!” Jeg har længe kæmpet for at et behåret kønsorgan skulle være normalen – i stedet for de der hårløse frikadeller. Det er da så simpelt: Hvis man tiltrækkes af et kønsorgan, der ligner noget på en 5-års tøs, er man sgu da skidesyg i roen, pædofil og pissepervers. Nej, giv mig en ordentlig dusk – også gerne under armene. Hårene tilbage på fissen!!! Leve pladecoveret fra (vistnok ’86) OneTwo – og Miley Cyrus, som også gerne viser armdusk… Hellere slikke en brunstig ged i røven end slikke en barberet fisse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 4thwavemalefeminist

  Jeg foretrækker en totalt utrimmet og ubarberet skattekiste dernede. Hærene fanger safterne og indkapsler feromonerne så man kan blive helt rundtosset af at tage en dyb indånding og blive bombarderet med feminine dufte. Rent æstetisk synes jeg også det signalerer feminisme og skønhed. Men grundlæggende bør kvinder gøre hvad der får DEM til at føle sig mest tilpas – ikke hvad der får OS til det. 🙂
  Som Hank Moody siger det: “Do you really think your dads loved your moms’ pussies any less because they didn’t shave?”
  Hilsen en videvegærlig mand i 30erne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skifter lidt og hygger mig med det, jeg tænker på det lidt som at jeg tager forskelligt tøj og makeup på. Det hjalp mig dengang jeg som feminist følte at det var forkert at jeg sommetider barberede alt sammen væk. For mennesket har altid ændret på udseendet. Det handler jo bare om at man skal gøre det fordi man vil, og ikke fordi man føler pres fra samfundets side.

  Har aldrig fået kommentarer fra mænd, om jeg havde det ene eller det andet, og hvis jeg fik noget negativt at vide fra en fyr, gad jeg alligevel ikke knalde med ham,.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uffe Jarl Iversen

  hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uffe Jarl Iversen

  God kommentar, ÆLSKER kvinder med hår på fissen. Det viser blandt andet OGSÅ at de kvinder der har på fissen og er stolte af det også tør vise deres maskuline side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Hvad så med et indlæg om hår på pikken? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hahaha furry kitty kat Classic. Jeg bliver galt for kitty kat. Jeg er helt flad af grin. God blog indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

City Girl gon Country - min jyske tvilling !