Min Fisse - Min mening!

Kan i ikke lide mig ?!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Det er interessant hvordan gamle usikkerheder kan dukke op ..

Altså, jeg er ved at arrangere en STOR føsdags fest, for alle mine venner, alle mine twerklings, alle mine bootylovers og ALLE dem, der har lyst til at komme og have en fest med mig?

Twerk Queens Royal Bday Bash

13235117_10207817412247856_1077812657657188487_o

Jeg glæder mig pisse meget, og har sørget for fantastisk musik, en sej venue, fede overraskelser osv..

MEN i går slog slog det mig ?hvad nu hvis der ikke dukker nogen op?!? ? og det er selvfølgelig en realistisk overvejelse når man arrangerer noget men tanke, der automatisk fulgte var ?så er det nok fordi du er en failure?

Det synes jeg var ret interessant (og selvfølgelig ikke så rart ? da den tanke gav mig lidt ondt i maven!)

Men det er da ret interessant, at en kvinde som jeg, der modtager masser af kritik over sociale medier hver dag, der har en god uddannelse, en fantastisk karriere , skønne venner og en familie, der elsker mig ubetinget, kan blive ramt af sådan en børnehave-agtigt tanke ?hvis ikke de kommer til min fødselsdag, så er det nok fordi de ikke kan lide mig og fordi jeg ikke er god nok?

m-crying

Det er en sjov grund tanke ? en usikkerhed, der tydeligvis har fulgt mig (og måske også dig?) fra jeg var helt lille.

Det er lidt ligesom når man får kritik af sin chef ?du skal lige gøre lidt mere sådan her eller sådan her” .. og det eneste man høre er bare ? det du gjorde var ikke godt nok, det du gjorde var ikke det rigtige.. du fejlede , du er ikke god nok!

Hvilket jo faktisk er rigtig dumt.. fordi kritik og rettelser (især de konstruktive) jo netop er måde at vi bliver bedre,.. altså det handler jo ikke om at jeg som person ikke er det værd.. det handler om at denne specifikke handling jeg udførte kan gøres bedre? eller ikke rettede sig efter netop de krav der var stillet?

Så nåh jeg, Twerk Queen Louise, der til dagligt selvsikert ryster med numsen med en no-fox-is-given-attitude, tænker over om folk gider komme til min fødselsdag og om jeg er en taber hvis de ikke gør.. så er det en god mulighed for at kvinde mig op og minde mig selv om at mit værd ikke er afhængig af mine handlinger eller om jeg lykkes at leve op til de retningslinjer og krav jeg sætter til mig selv..

IMG_7192_21-e1362605744608

Det egentlig handler jo egentlig ikke om, om i kan lide mig og om i synes jeg er vellykket. Det handler i bund og grund om mit forhold til mig selv, at jeg selv føler mig elskværdig og at jeg er vellykket.

Dette er en brugbar realisation fordi, jeg på denne måde flytter magten over, om jeg er vellykket som individ, fra et sted ude i omverdenen i andres hænder til mig selv. Jeg bliver på den måde herre over min egen lykke. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, og tydeligvis noget jeg selv stadig øver mig på. Men i stedet for at flygte fra følelsen af usikkerhed, kan jeg nu kigge den i øjnene og håndterer den.

OG så håber jeg da selvfølgelig at se nogle af jer til min fødselsdag, nu når jeg nu holder den for jer 🙂

I er i hvert fald ALLE sammen super velkommende? for at flygte fra følelsen af usikkerhed, kan jeg nu kigge den i øjnene og håndterer den.den måde herre over min egen lykke

BOOTYLove

14937

1 comment

  • Hej Louise! Jeg er kæmpe fan af din Insta, hvor du på provokerende elegant vis supplerer akademiske skills med numserystende fierceness, så det er absolut lækkert for mig som læser, at du nu har oprettet en blog.
    Med hensyn til usikkerhed, så tror jeg personligt, det er et grundvilkår som menneske, der manifesterer sig på forskellig vis hos mænd og kvinder – alt efter den kulturelle og sociale baggrund de vokser op i. Vi spejler os jo i alle i de omgivelser, vi har i hverdagen, de medier vi forbruger og de mennesker, vi hænger ud med. Så den snigende tanke af; gad vide om jeg er god nok? dukker nok op hos alle, men den tager forskellig form og udtryk alt efter, hvem man er og hvor man er.
    Spændende emne. Jeg glæder mig til at læse med!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Fisse - Min mening!