Kan i ikke lide mig ?!

STOP mig hvis jeg vil holde en stor fest igen!!!

HEY Twerklings og BOOYLovers

Jeg har lige været MIA i et par dage pga føsdagsforberedelser og hangover-overlevelsesteknikker !

Jeg holdt jo min Royal Bday Bash Føsdags fest i fredags!! Og det var fantastisk MEN fordi jeg kun har føsdag hvert år så glemmer jeg jo altid, hvor meget STRESS og besvær det er, at holde en stor fest (eller alle former for arrangementer for den sags skyld!)

13315740_10154176520126411_6310214711327140099_n

Man skal tage valg og beslutninger, ligge budgetter, invitere folk, svarer på spørgsmål fra alle dem man invitere (ja, du er inviteret, ja du må tage en ven med, nej det er kun dig der er på listen, ja der er en grund til det koster penge osv osv osv …)

Hånden på hjertet.. jeg skal ikke være even-tmaker eller organisator eller planlægger.. !

Jeg får bare stress og pres, og selv når det hele kører, man har skaffet en (menneske) date..

(TAK til MX for det forresten – Metro Express finder date til Twerk Queen) 

Skærmbillede 2016-05-31 13.58.46

Jeg havde skaffet donuts nok til at bespise den kinesiske arme, MASSER af pynt og kroner til alle fra BUTTERICKS, og alle mine yndligs mennesker mødte op (og de er pisse lækre at se på). MEN så havde jeg jo ikke tid til at sidde ned og snakke med dem eller tid til at danse .. næh jeg havde næsten ikke tid til at drikke mig fuld (næsten sagde jeg!)

13340904_10154179056321411_1363554104_o13340800_10154179056216411_27103801_o

For så skal man holde styr på det ene, og man skal lige hente en drink til den anden (man er vel en god værtinde) og hvem spiller nu og ditten og dutten og datten!

Jeg sætter SINDSSYGT pris på alle dem der kom, dansede, feste, mine guld twerklings der rystede numsen, Nikita aka. Dj Boobs det skubbede til taget, Faustix der kom mellem to andre jobs og lige gav verdens premierer på hans nye single, Irina der lignede en X-men, Katja der sørgede for at jeg fik taget billeder og snaps, DeeDee money der organiserede ALT inkl. skuespillere i roller som royale ,der fortalte anekdoter om hermeliner Miss Anna Diaz og CeeCee der stod for en ordentlig omgang Headtop og KK (aka Katie Keller) der bare altid synger for sprødt!!!!! OG ALLE jer andre – Af hjerte tak !! <3

 

MEN hold nu op hvor jeg ku’ ha nydt det og jer meget mere!

SÅÅÅÅ næste år gider jeg ingen stress, ingen ansvar (så lidt som muligt i hvert fald..) der skal det handle om at nyde dem jeg elsker og have det sjovt, uden planlægning og besvær! Jeg trode aldrig jeg skulle sige det, men Less is More når det kommer til føsdagsfest.. Og når jeg fylder 30 om 2 år vil jeg havde en surprise fest!

Heldigvis så fik jeg en Ungdoms-tur aka. Oxygenbehandling hos Clinique Margarita, sådan at stressen ikke fik mig til at se aaaalt for gammel ud 🙂

NU vil jeg nyde i stedet for at yde.. YES I said it !

Og hvilken bedre måde end at kigge igennem mine føsdagshilsner :* BOOTYLove

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan i ikke lide mig ?!