Tyndfede mænd suger ikke maven ind

The SnapChat Lifestyle

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg er et smut i LA for at overtage verdensherredømmet one booty cheek at a time !!!

I går var jeg på 1OAK (hvilket er en fancy natclub).. Jeg var ret Excited over at skulle derhen, da det er et sted jeg har hørt om, og jeg tænkte at det ville være LIT!!! Min ven promoter for klubben så vi kom ind VIP og havde et godt bord – lige ved dansegulvet… Eller hvad der engang havde været dansegulvet! De havde nemlig fyldt hele dansegulvet op med ekstra brode – da der åbanbart ikke er nogen der danser i LA.

13435346_10154200250506411_7212025386841747256_n

 

og der var bogstaveligtalt ikke nogen der dansede den aften – undtagen mig og en pige der var MEGET på stoffer!

I starten af aftenen tænkte jeg at det nok var fordi det var tidligt, og folk ventede på festen rigtig gik i gang. Men som natten skred frem forsatte vente-mode, og da vi alle myldrede ud på gaden kl 2.00 (for der slutter festen i LA) viste jeg stadig ikke hvad vi havde ventet på.

Jeg vidste dog, at jeg på intet tidspunkt havde haft sved på panden – hvilket varsler om en dårlig bytur i min bog.

Hvad laver man så i byen i LA når man ikke danser.. jo man tager SNAPCHATS!!

Jeg har aldrig i mit liv set nogen tage så mange snaps, og ligne at man havde det så sjovt, når festen i virkeligheden var kinda dull.. Det hele handlede ikke om at have det sjovt, det handlede om at det så ud som om man havde det sjovt!

Altså, de drak selvfølgelig også. Her var det dog også vigtigt at alle andre så at man drak og hvad man drak.

Der var de obligatoriske flaske-piger i sort lingeri, der bar flasker med fyrværkeri i (så alle kunne se hvem, der havde penge til at købe en flaske) hen til borderne på området-tidligere-kendt-som.dansegulv. Ikke nok med det, så gjorde MC’en også lige opmærksom på hvor mange flasker hvem købte, på bekostning af musikken!

Jeg og min veninde sad på et tidspunkt ved et andet bord en dem vi var kommet med. Her drejede det sig om to ting. Selvfølgelig snapchat – jeg har aldrig set nogen snappe den samme situation SÅ mange gange!

Den anden ting, det handlede om var stoffer. En af fyrene hev mig hele tiden i armen og fortalte mig noget – jeg kunne dog ikke forstå hvad han sagde fordihansnakkedesåsindssyghurtigt!!!!! #CokeMuch

 

Nåh så for at slutte af, var jeg mildest talt unimpressed, de lokale jeg snakkede mente dog det havde været en sindssyg aften.. Den så da også sindssyg sjov ud på min egen snap chat – JA jeg var selv skyldig i iscenesættelsen!

 

Jeg synes selv jeg snapper en del, men jeg nægter altså at det skal være på bekostning af mit virkelige liv!

Så mindre snapchat, mindre coke!!! og så prøver jeg igen i aften og ser om jeg kan få lov til at svede bare en smule 🙂

 

BOOTYLove

 

PS. udover snapchat så er der photobooth or videobooth alle steder.. så When in Rome 😉

 

4kbe-14kbe-44kbe-24kbe-5

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyndfede mænd suger ikke maven ind