The SnapChat Lifestyle

Stripper-Booty Make Over?!

Hey Twerklings og BOOTYLovers!

Hvis i har fulgt med på snappen (BigRedIsBack), har i opdaget at jeg lige har været i LA.

The City of Angels er jo en KÆMPE by (med AAAALT for mange biler!!), så for at gøre mit ophold lidt mere overskueligt, havde jeg lavet en to-do liste!

 • Bade på Malibu beach (hvor jeg så delfiner!)
 • Spise Popeyes (meget friturestegt kylling!)
 • Shoppe Nova Fashion (den ultimative booty-sæt tøjbutik)
 • Se noget The Hills-agtigt!!
 • Møde Lexy Panterra (Hvilket jeg nok skal skrive om næste gang!)
 • Stripclub med KÆMPE twerk bootys

Min stakkels ven Meek, som jeg kender fra, da jeg boede i Amsterdam fik ære af at driving my Miss Daisy Ass around og hjælpe mig med listen!

Så Meek og jeg tog fredag aften på Sams Strip club – hvilket er den strip klub, hvor stripperne har store STORE numser og twerker, ift. de strip klubber, hvor stripperne pole dancer (og ikke har store numser).

 

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har været på 2 andre strip klubber i mit liv

 1. På Istedgade – hvilket 100% var mere et borde end en stripklub
 2. I Prag – en klub, der næsten var ligeså suspekt som den i Istedgade, da det mere handlede om live sexshows end strip (hvilket mine gymnasieveninder ikke var helt tilfredse med – både fordi den mandelige stripper/knalder var gammel og tyk og klædt ud som Zorro. Og fordi jeg havde insisteret på at sidde på første række!

Jeg vidste derfor ikke HELT, hvad jeg fik ind til på Sams..

Her er hvad jeg fandt ud af!

 • Fordi Sams serverer cocktails/alkohol, må “stripperne” ikke strippe! Det er ikke lovligt at være bundløs i staten Californien – og hvis der serveres alkohol må man heller ik’ være topløs… Ergo man skal vælger imellem booze og Titties! – hviket i mine øjne hænger sammen!
 • Det synes at være obligatorisk, som stripper i LA, at have fået lavet Læber og Booty – hvilket betyder at man har fået sprøjtet fedt eller en anden substans ind i numsen sådan at den er blevet større. Det ser lidt ud som om, nogen har pustet den op, ligesom man puster et badedyr op – nogle gange puster man lidt for meget, så bliver det helt hårdt og unaturligt spændt!

NB. AssShots synes også at være ret almindeligt blandt den kvindelige-ikke-stripper-befolkning i LA. Da jeg var på 1OAK var, der få ikke-oppustede numser i huset! Dog var der overraskende mange strippere, der ikke havde fået lavet bryster.

 

 • Det er ikke tilladt at tage billeder på en stripklub (det vidste jeg godt), men Meek tog et smug selfie – hvor vi også fik lidt numse med i baggrunden

IMG_9803

 • Strip er ret usexet! Altså, i hvert fald i den form jeg så det. Både fordi der faktisk ikke var noget strip (aka. tøj der blev taget af). De dansede rundt i badedragter/g-string shorts, ikke meget mere afklædt end hvad jeg selv gør (haha, siger måske mere om mig end om strip LOL). Men også fordi, ingen af pigerne rigtig synes, at nyde deres performance – ifølge deres ansigtsudtryk kunne de lige så godt, have siddet på et kontor med et computer foran sig. Deres twerk var heller ikke så imponerende. De havde kæmpe numser, men de gjorde ikke så meget med dem andet end at hoppe lidt… #skuffet

NB. Næste gang jeg skal se rigtig twerk-stripper style bliver det i Atlanta, hvor det går lidt mere ned. Her smider de tøjet og twerker amok.

 

 • Strip er i mine øjne ikke nedværdigende. På samme måde som jeg anser mig selv som, at have magten over min krop og hvad jeg vælger at gøre med den, anså jeg ikke stripperne for udnyttede eller stakkels. Jeg synes, at de var nogle seje kvinder, der gjorde tingene på deres måde. Der var ikke nogen, der rørte ved dem eller var sleske overfor dem. flere gange lavede de sjov med tilskuerne – især med det selvskab af kvinder, der var der for at fejre Britney’s fødselsdag.

 

 • Jeg er forfærdelig til at “make it rain” aka. drysse pengesedler ned over stripperne. Jeg havde mest lyst til at give dem single dollar bills i hånden, og sige tak for showet… jeg prøvede dog, og følte mig mega douchy!! Det var det eneste, som jeg virkelig ikke brød mig om – at penge blev kastet på scene, og pigerne skyndte sig derefter at skrabe dem sammen på gulvet og putte dem i en lille taske, som de havde stående på scenen. Det handlede derved, for den enkelte pige, om at være hurtigt og kaste sig ned og få fat i de penge ,der blev kastet hende (da de var omkring 10 piger på scenen samtidig).

🙁 Not Cool !

Da man ikke måtte tage billeder, og selfiet ikke rigtig viser så meget har jeg lavet en lille LA stripper make over på mig selv – så i rigtig kan se hvad jeg så 🙂

 

Processed with VSCO with a5 preset

Enjoy

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The SnapChat Lifestyle