Stripper-Booty Make Over?!

Twerk Med Lexy Panterra

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Min sidste dag i LA tog jeg til Lexy Panterra s TwerkOut danse-time!

2016-06-15 21.33.57-2

PS. Ja! jeg har twerket mine sko af 😉

 

I kender nok godt Lexy, der er en af de største, der findes indenfor twerk bl.a. pga denne video, der har over 57 mio views 🙂

Derfor var hun på min liste over ting jeg SKULLE nå, imens jeg var i LA! Og netop derfor var jeg også rigtig spændt på, at skulle møde hende – jeg vidste jo ikke om hun ville være sød og nede på jorden eller lidt arrogant, nu når hun ersvar på twerk verdenens Britney Spears LOL

Nåh, men jeg kom 30 min før tid – og da jeg gik ind af døren blev jeg mødt af en smilende Lexy !

Hun var simplethen noget af det sødeste !! OG WAUW en numse hun har ! Det er for sindssygt – den er virkelig ligeså stor som i hendes videoer, og så havde hun bare en fedt procent som et egern på maven (hvilket er omring 3%). Meget vild kombination!

Og så var hun en rigtig dygtig underviser og koreograf. Det havde jeg været lidt spændt på, fordi en god danser ikke altid er ensbetydende med en god underviser, men hendes time var sjov og inspirerende. Hun freestylede koreografien undervejs, hvilket jeg selv aldrig gør, men det var fedt.

Alt i alt en super positiv oplevelse og vi snakkede da også om, om jeg evt. skulle sætte en twerkshop op med hende her i DK på et tidspunkt eller lave noget sammen næste gang jeg er i LA 🙂

 

2016-06-15 21.27.16-2

Så det er jo rigtig spændende !!

Efter timen ventede jeg på min Uber, så hun sagde jeg sku’ sætte mig ind i hendes bil og vente der (de er ret overbeskyttende de der amerikanere). Der fik vi også snakket lidt om krops idealer, empowerment af kvinder og reclaiming af seksualitet. Jeg fortalte hende om mit speciale om twerk, og hvordan jeg faktisk havde brugt hende som empiri i min opgave.

Her er Koreografien vi lærte til timen. Sangen er af MariahLynn og hedder “Once apon a time” og ja, jeg ved godt jeg får fucked lidt up i armene, men bootyen er on fleek 😛

BOOTYLove

3 comments

 • Camilla

  Hej Louise!
  Hvor får du lavet dit hår, synes den hollandske fletning er to die for! Ville gerne prøve at få det lavet med ekstra hår så den bæiver så lang som din. Håber du svarer!

  Kh camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TwerkQueenLouise

   Hey Camilla
   Først og fremmest er det ikke en hollands fletning, men cornrows (bare for at vi giver credit til de rigtige)
   Jeg får altid mit hår lavet hos United by hair i sølvgade, af den søde Lowe…
   find hende på facebook
   BOOTYLove

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa B

  Hold nu op en krop hun har, og hun danser super godt, men syntes nu at du har meget mere “Sass” og attitude!
  Hun er en dygtig twerker, men du er en meget bedre danser!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripper-Booty Make Over?!