Twerk Med Lexy Panterra

skal jeg på Roskilde næste år… status på 2016!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Så er vi vist alle sammen hjemme fra Roskilde Festivallen og nogenlunde tilbage til livet…

Det tog i hvert fald mig et par dage, og det til trods for at jeg missede lørdag pga. et dårligt knæ (ja, jeg misse MØ 🙁 men tilgengæld også festivallens vådeste dag 🙂 )

Siden  vores hjerner, efter en heftig detox, er ved at være tilbage til normale tilstand, tænker jeg at det er tid til at gøre status over årests festival, på godt og ondt!

2016-06-29 18.22.06-3

 2016-06-29 18.22.17-3

BILETTEN

Første Ros optur er selvfølgelig altid, at man har fået tiltusket sig en bilet – og ikke skal lave en desperado facebook 2 dage inde i festivallen. Jeg var så heldig at være med Voldsom Kærlighed – det projekt jeg er ambassadør for. Vi lavede sammen med Emma Holten og Pede B (der også er ambassadør) en workshop i Rising tippien, om seksuelt grænseoverskridende adfærd på nettet, hvilket var mega spændende !

2016-06-26 15.50.10-2

Så tak til Voldsom Kærlighed for første optur! Tak til Emma for altid at være evig sej og til Pede B for at lave den sprødeste freestyle opsummering på debatten !

TRANSPORT

Siden dronninger ikke camper (i hvert fald ikke siden en traumatisk kanotur i 1 g.) indebærer min Roskilde festival en del transport fra Nørrebro til dyrskuepladsen og tilbage igen hver dag! Det går nogle gange rigtig smooth (tak til DSB, Uber og søde venner med bil) og andre gange går det lidt dramatisk til. Søndag aften var det sidste roskilde tog kørt, jeg kunne ikke liiiiige finde busstoppestedet, så jeg gik ud mod veje for at finde en uber. Jeg faldt i snak med nogle ret pladsen (blågårdsplads) agtige typer, der tilbød mig et lift.. hvilket jeg selvfølgelig afslog (jeg er jo ik idiot). MEN da jeg stod på en lande vej i roskilde og der ingen uber var, synes jeg alligevel de virkede som nogle cool dudes

ja, jeg havde lige nørrebro-vibet med dem, og lagt nogle arabiske gloser så vi var venner). Det var dog i en åben sportsbil (hvilket var ret koldet), og der var ik noget bælte til mig, og måske var chauføren skæv (heller ik helt godt). jeg for første gang blev stoppet af politiet, og spurgt om JEG havde et kørekort (ok, så dårligt kørte jeg heller ik), og bedt puste i et alkometer.

Da de fandt ud af det var et drille gear, og ikke alkohol var de dog ret søde 🙂

Processed with VSCO with t1 preset

Foto: Sisse Stroyer

GAMLE OG NYE VENNER

Noget af det jeg ÆLSKER ved Roskilde er, at man møder ALLE dem man kender, og man lærer en masse nye mennesker at kende! Jeg elsker at chitchatte og mingle og ja, så er det heller ikke dårlig networking 🙂

F.eks. skete dette: Hundefilter vs. Johanna – der påstår at hendes numse er markant større end Helle T’s !!

 

STOFFER 🙁

Ok, noget jeg synes er nedtur på Roskilde er, at der bliver taget SÅ mange stoffer SÅ åbenlyst! Jeg var faktisk lidt i chok!

At folk ryger en festivals shu, kan jeg godt overskue, men når der åbenlyst bliver tager coke i crowded til koncerterne, og der bliver poppet Molly, som om der ikke var nogen i morgen (så heller poppe Tom Ford), synes jeg det bliver for meget.

 Jeg har aldrig taget stoffer, og jeg er heller ikke interesseret i det. Og ærligt, så synes jeg det er ubehageligt at være sammen med mennesker, der er så påvirkede, fordi de er utilregnelige.

Jeg hørte om en, der havde røget på hvad han troede var en pibe med weed – det viste sig at være heroin. – Så folk skal lige slappe af med alle de stoffer og passe lidt bedre på sig selv.

PHOTOBOOTH I MX

Dette kan siges meget kort – jeg elsker en god photobooth – så tak til Metro Express! Og den altid sprøde Katie Keller for posing game on fleek!

Processed with VSCO with x1 preset

 

REGN

Regnvejr er ofte nedtur, men regnvejr på Roskilde er ALTID nedtur – især når det var HVER gang jeg stod til en koncert! Helt ærligt så kan det opsummeres med 3 ord: tis-mudder, tis-mudder-på-mine-sneaks og tis-mudder-på-mine-sneaks-og-mit-pink-sæt

Og så er der vist ikke mere at sige om det!

MAJOR LAZER OG ROSÈ!

Opvarmningsdagene (hvor der faktisk var solskin) havde nogle lækre camp-fester! Mine to bedste var Camp OP’s Major Lazer fest (hvor jeg selv rystede lidt med numsen) og Camp Rosé (der havde lånt LUK-højtalerne fra camp LUKSUS) holdt Rosé fest – hvor de uddelte 1ton (!!!!) Rosé vin.

2016-06-27 17.23.54-2

 

 

MUSIKKEN

NÅH ja, den obligatoriske … musikken.. Furture aflyste – det er jeg stadig bitter over..

Schoolboy Q var god nok (men ik erstatning for Furture), selvom jeg kun kendte 1 af hans sange.. Young Thug var lort, men STORMZY er mit nyeste man crush !!!! – og han lavede en fab koncert.. Red Hot blablabla siger mig intet, Tenacious D – man skulle nok have set filmen, Phlake var AMAZING (og skulle have haft en ordentlig scene!) DDS satter ild i pisset med Ghettoblaster scenen (skud ud til min gal Katie), jeg missede MØ pga. dårligt knæ 🙁

ALT i ALT en ret god roskilde, regnvejr, stoffer og coke-rides aside LOL

Jeg tror vist nok vi ses næste år!!

 

Streetstyle12
Af: Kristine Halken Sørensen, 30. juni 2016

 

PS. Jeg har MEGA optur over alt den BOOTYLOVE jeg modtog fra jer dernede!!! Alle dem der gave highfives, probs og sagde hej – det er værdsat, så længe hifivet var uden diller på hånden …

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twerk Med Lexy Panterra