Hvem skal du ikke knalde!!!

Hvem skal du så knalde …???

Hey Twerklings og BOOTYLovers

To fuck or not to Fucker bestemt ikke spørgsmålet; (for selvfølgelig skal du da knalde) WHO to fuck, that is the question ?!

Og her må jeg krybe til korset, og tilstå, at jeg bestemt ikke er ekspert – for så ville jeg have sex ALL day long, hvilket vi vist godt alle sammen kan se ikke er tilfældet med mit niveau af snap chatting!

MEN jeg kan alligevel godt give lidt råd ift. casual, uncomitted summer sex (tror jeg da).

Så her kommer den: Dem skal du knalde med!!!

howtoflirt4_Large

Ham der vennen, du aldrig har knaldet med, og har det sjovt med (ikke din bedste ven!)

Derfor har i ikke allerede knaldet

I har aldrig rigtig tænkt på at have sex, fordi i har en venskabelig relation. Måske, er i en del af den samme vennegruppe (så ska du lige være sikker på, at hvis i slår op på dramatisk vis, så vinder du forældremyndigheden over vennerne). I har måske kigget på hinanden før, og tænkt: du er ikke jordens grimmeste person, men nu var i allerede venner, og så blev det ikke til mere.

Derfor er det en god ide

Nemt! Man finder en, man har det godt med på et venneplan, men som man aldrig kunne blive kærester med. Helst en med commitment issues, så de heller ikke får lyst til at få en kæreste – citat Nikita

Nogle ville her foreslå en gift mand/kvinde, som et godt alternativ, fordi de heller ik (de burde i hvert fald ikke) få lyst til at være kærester. Her har jeg dog flere gange observeret (fra sidelinjen), at det KLART er mere rod end smart. Dem skal man derfor hold sig fra – også fordi det er ret tarveligt, og usolidarisk.

if-i-was-your-coworker-id-RP1

Dine kollegaer HVIS… at du har et sæson arbejde!

Derfor har i ikke allerede knaldet

Fordi jeg fucking lige har sagt, at du ikke skal knalde dine kollegaer, og du hører vel efter, når TQ øser ud af sin visdom. Hvis du har en lille smule fucking sense (ok, jeg er godt op og køre over det her emne idag), så har du også selv regnet ud, at det er en stor gamble at knalde med en, du skal stå op og ned af hver dag – det er dømt til at gå galt! MEN derfor kan man jo godt have the hots for sin kollega. Så fortvivl ej, alle regler er lavet for at blive bøjet! Få et sæson arbejde.

Derfor er det en god ide

Det er en pisse god ide, for nu har den seksuelle spænding byggets sig op imellem jer over en længere periode. det skal og må forløses. DOG skal du vente til slutningen af sæsonen! Er han en total douch-fuckboi-retardo-joe, så er du nødt til at vente til selve afslutningsfesten, og gå ud med et BANG!

Er han til at holde ud sådan nogenlunde ? så er du tilladt at knalde igennem den sidste uge på job (også i arbejdstiden – dog ikke hvis i arbejder med fødevarer- der er ingen der orker sæd eller pubeshår i deres flæskestegssandwich, fordi du skal ha noget på den dumme).

 

OBS!

Før du går bananas, og knalder igennem, skal du dog lige have overblik, om du eller han/hun har tænkt sig at tage samme job til næste sæson. Det kan godt lade sig gøre, at mødes igen (tiden læger alle sår, undtagen herpes der er en virus!), men det kan også være meget akavet – har jeg hørt fra en gymnasie veninde der plejede at arbejde/knalde på bakken!

51KtRPGHIFL._AC_UL320_SR230,320_

Folk fra andre lande (ja, Jylland tæller også med her!)

Derfor har i ikke allerede knaldet

I har ikke knaldet endnu, fordi du ikke anede at vedkommende eksisterede.

Derfor er det en god ide

Det skønne ved at rejse er, at man finder nye muligheder for orgasmer, som man ikke anede fandtes. De skal udforskes i en uge/ fjorten dage (måske kun en forlænget weekend hvis det er et power-knald, du leder efter), og så rejser du hjem, hvor du kom fra. Easy-peasy ingen hovedpine! I kan bibeholde kontakten over snap, watsapp, facetime, insta DM osv. Det er altid rart at få søde beskeder og frække billeder. De brokker sig heller ikke, når man ikke har tid til dem pga. arbejdet, eller når man gerne vil knalde en ny, fordi det er fredag ?

 

OBS!

Det er fint at holde kontakten, men lad nu VÆR med at begynde et langdistance forhold. Dette er hvoedpinen over alle hovedpiner (her taler jeg af erfaing(er)!!). Keep it cute, sexy and uncomplicated. Det er fint at besøge hinanden – så har du også gratis bolig, når du rejser (så smart!), men lad nu for guds skyld vær med at knalde andre, selvom du skriver med ham der, med krøllerne fra Kos !

enhanced-27739-1458227988-1

The Boytoy / Girltoy- ham du møder på instagram/facebook, som du INGEN fælles venner har med

Derfor har i ikke allerede knaldet

Måske har i ikke knaldet, fordi du ikke vidste han/hun fandtes, måske har vedkommende fulgt dig på socialemedier i noget tid, men du har ikke været vitterligt interesseret, da i ikke kommer i de samme cirkler, og derfor aldrig er stødt på hinanden.

Derfor er det en god ide

NETOP fordi i aldrig er stødt på hinanden, og derfor ikke tilfældigt kommer til at gøre det (ved mindre det er en stalker, det er vigtigt at undersøge før samleje finder sted!), er dette en perfekt person at indlede en casual sex-ting med!

I har ingen berøringsflader i hinandens liv, ud over under penetrering-samleje-me-sitting-on-your-face-episoder, og derfor er risikoen for hovedpine eller drama MINIMAL!

 

OBS!

Research lige det der stalker-noget. Hvis vedkommende siger ting som “It puts the lotion on the skin or it gets the hose!” så skal du aboard mission med det samme!!!! Ultra hovedepine-skift-nummer-flyt-få-hemmelig-adresse-og-politi-tilhold følger.

large

Folk med båd (her menes selv yacht og ikke jolle)

Derfor har i ikke allerede knaldet

Det har været vinter, og derfor har du ikke opdaget, hvem der har en båd. Båd (super kombinationen er båd OG rosé) virker altid som en forsikrende faktor på, om du skal have sex med denne person.

Derfor er det en god ide

Båd fungerer lidt ligesom sommerhus eller Schweiz: dette er et neutralt areal, og alt hvad det foretages her har ingen effekt på resten af verden. Dog er båd at foretrække over sommerhus, fordi du ikke skal bekymre dig om, om du bliver kørt ud i en svensk skov, og får stjålet dine organer. Eller mest er det bare bedre, fordi du ik skal ud i en skov eller til Sverige. Sommerhus i Tisvilde tæller ikke; man kan ikke komme dertil uden at møde halvdelen af Sundays klientel (i dare you to try!). Båd er især godt, hvis i kan sejle ud og knalde i internationalt farvand – her kan du købe toldfrit, OG det er en isoleret begivenhed, der intet har med resten af dit liv af gøre.

360

Din vens/venindes træner – der træner i et ANDET center end dig

Derfor har i ikke allerede knaldet

Grunden til i ikke har knaldet er nok, at din ven/veninde har hold ham/hun hemmelig for dig, fordi de ved, at du er en liderlig satan! MEN siden det i dag er UMULIGT , at komme over hvilepuls uden at snappe eller instagramme det, så har du alle umuligheder for at spore denne træner og knalde ham/hende (med samtykke, selvfølgelig!)

Derfor er det en god ide

Hvis du er ude efter noget hot-tender-beef , og lytter efter når jeg siger, at du sikke skal knalde din egen træner, så tager du bare en af dine venners træner! Herved får du lækker krop, dog muligvis stadig kalorietællende date (men han/hun går ikke helt så meget op i din indtagen af ostepops, da du ikke er deres klient!). OG det allerbedste er, at når du fucker ud (eller han/hun gør – men lets face it det bliver sgu nok dig), så er det din ven/veninde det går ud over! “hvorfor har hun ik´ringet tilbage? Er hun altid så dramatisk? Hvorfor fuck er alle mine pokemon døde??” Alle de her spørgsmål må din ven/veninde tage stilling til under deres træning. Og hvis du får fucket så meget up, at deres træner tager det ud over dem med ekstra squats, så kan de jo takke dig for den killer krop, du har skaffet dem.

YOUR WELCOME!

bdKTBQ1

Den nye Fuckboi – før alle andre gør!

Derfor har i ikke allerede knaldet

NB. Nu bliver jeg meget normativ, fordi jeg ingen erfaringer har med fuckgirls.

I har ikke knaldet, fordi han ikke har boet i DK, han ikke har været gammel nok eller han har været et normalt mennesker, men nu er turned fuckboi.

Derfor er det en god ide

Han er pæn, han er på, og han er ny i byen (!!!). Ingen af dine veninder/bekendte har knaldet ham (endnu!), men du ved godt at om 2 måneder, når sommeren er omme har han været hele byen rundt 3 gange!

Det er dog fint, for du var der først, og når han bevæger sig videre ud i nattelivet bliver det nemt at sige, det var en hurtig ting, men det er lang tid siden, og derfor tæller det ikke længere (når der er 5 knald mellem jeres knald og nutiden, så er der gået 1 år i knalde-år, ligesom hundeår).

 

OBS!

Det er dog essentielt at være den første, der tilrider den nye unghingst (jeg kunne da vist godt skrive erotiske noveller, hva!?), fordi så er det de andre, der får din klamydia og ikke omvendt ! (muy importante!!!).

BOOTYLove

PS. Alle mine regler er vejledende, og spørger du mine nærmeste, så overholder jeg ikke halvdelen selv. Jeg forventer derfor heller ikke, at du gør ? MEN jeg forbeholder mig den suveræne ret til at sige I TOLD YOU SO !!!

PS. Hvis du er en position hvor du kan knalde en Victoria’s Secret model så go for it… no rules apply here!

eniko-mihalik-at-2014-victoria-s-secret-show-in-london_4Eniko Mihalik for Victoria’s Secret

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem skal du ikke knalde!!!