Hvem skal du så knalde ...???

Følelsen når du har lazer oppe i numsen og føler at du skal prutte

Hey Twerklings og BootyLovers

Så bloggen her har handlet overraskende meget om min punani og min punani bush!!!

Så nu når vi ligesom har berørt dette emne, kan vi ligeså godt tale frit om det lazer eventyr jeg har kastet mig ud i !

Nåh ja, jeg ved godt at laser staves med S, men jeg synes helt klart det ser federe ud med Z – mere sådan starwars laser-sværd agtigt – så jeg kommer til at skrive LAZER resten af bloggen!

Processed with VSCO with a5 preset

Det her er ikke sådan et blogindlæg, der siger “alle skal være helt glatte, det er 2016 burn that shit off!!” – som jeg andre steder har set. Jeg havde min tid med busken (yes, full bush-busken) og made my peace.

LÆS om the bush : http://www.twerkqueenlouise.dk/2016/05/22/min-fisse-min-mening/

I denne process fandt jeg frem til, at det jo handler om valg: det handler om kvinders ret til, at vælge hvad de gør med deres krop (dog struktureret af nogle samfundsmæssige magtstrukturer, der fremhæver visse valg frem for andre).

Jeg er godt klar over, at det ikke er et særligt normkritisk valg at få permanent lazerfjernet bikinilinjen, men det er dog stadig MIT valg ?

Når jeg står på en scene eller til et fotoshoot har jeg intet imod at have hår på Vajayjay, også selvom jeg har verden mindste badedrag på, så der stikker en tot eller to ud engang imellem, sådan er det jo bare.

MEN det er bare ikke altid mig og mit puni-hår det handler om, så nogle gange er det meget rart at det ik’ stikker ud.

Det har jeg i mange år ordnet med en god omgang brazilian voks eller sugaring!

Det gør lidt ondt i starten (jeg tog lige et stort glas rødvin og to panodiler de første par gange), men man vænner sig til det. Det er smart og giver gode resultater, der holder i lang tid UDEN at det klør og stikker, huden bliver irriteret eller man får røde knopper som man gør, når man shaver (jeg gør i hvert fald!).

Mit problem blev dog indgroede hår! Et mystisk fænomen som ingen rigtig har givet mig løsningen på endnu!

Ja, jeg har skrubbet med exfolierende body scrubs og brugt cremer med en smule frugtsyre og brugt skintonic og INTET har virket!

Store røde knopper, med indgroede hår, der ikke ville ud uden en mindre “Greys anatomy ” operation med nåle og pincetter.

Når man har flået hår med roden ud af huden i et af de mest følsomme områder på kroppen for at undgå røde knopper, så gider man altså ikke at få endnu større (og langtidsholdbare) røde knopper med indgroede hår!

Jeg får pustet oxygen ind i huden, lavet shellack og farvet bryn, men ellers er jeg altså ret helse med hvad jeg gør med min krop. Derfor var jeg en smule nervøs over at få lazer på tissekonen.

Det gjorde ikke ondt, sådan som voks gør ondt når det flår hårene ud lige over sprækken ved kønslæberne (der hvor man tager fat i noget og siger AV!). Det føles som et lille stik og så varme bagefter. Når det er værst, det hvor huden er mørkest (f.eks. i numsen) føles det som en elastik skudt på huden. Jeg fik sagt UHHHH! et par gange, men ikke noget jeg ikke kunne overleve.

Det er ikke specialt akavet (ikke når man er vant til voks, hvor man selv skal holde, hive, folde og løfte) men vi havde dog et lidt akavet moment.

Processed with VSCO with a5 preset


Jeg rullede om på siden, sådan at hun kunne lave lazer i numsen på mig (nu var vi jo igang, så tog vi også den med) og da jeg så blev nervøs havde jeg det som om jeg skulle prutte …..

Og det er altså svært at holde elastik smerte ud, overskue at der kommer lazer op i numsen på en og holde nervøs -gas i kontrol – så jeg er ikke sikker på at jeg ikke lod en lille UUHHH! prut sive på et tidspunkt.

Hvis dette er sket vil jeg gerne undskylde for at have pruttet på din hånd frk. lazer dame !

Ellers gik det fint og hurtigt – som i kan se på min snap herunder:

Nu skal jeg vente 6 uger før jeg får en behandling igen. I de uger må der IKKE komme sol på huden (hvilket jo heldigvis ikke er et problem i dk ).

Jeg skal nok have sådan 6-8 behandlinger, fordi jeg har ret lyse hår, men efter det slipper jeg så for at gøre noget igen OG jeg slipper for røde knopper.

Det der er mest nederen, ud over måske, at have pruttet på lazer damens hånd, er at man skal shave dagen før.

Så nu kommer det til at klø og stikke 🙁

Men det kan jeg vel overleve!

BOOTYLove ;*

 

 

 

 

 

 

4 comments

 • Jeppe

  Det var et besynderligt emne at læse om først på dagen, men der var lazer og numse i titlen, så hvordan kunne man modstå.
  Godt at høre du lod et område blive så du har nogle muligheder uden at skulle bruge sådan en punani paryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TwerkQueenLouise

   hvilket tidspunkt tænker du er mest passende på dagen, at tale om lazer og numser ? 😉
   og ja, muligheder og valg- that’s what im all about baby !!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida kathrine

   Hej. Hvor får du gjort det henne? Prøver selv at finde et godt sted nemlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TwerkQueenLouise

   Hos Klinik Rude 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem skal du så knalde ...???