Numsen er 1 cm større!! Kylling og dræber-træning !

Zoo Twerk – dyst med dyrene !!!

Processed with VSCO with t3 preset

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Forleden havde jeg det ultimative sommer YOLO moment og tog i ZOO med Katie, hvilket jeg (udenover en enkel gang mig og min veninde var stive derinde – kan varmt anvefales) ikke har været siden jeg var barn.

Jeg besluttede hurtigt, at at en faste “dyst med dyrene” zoo børneaktivitet skulle byttes ud med “twerk med dyrene”!

Du kan derfor nu bedømme om jeg eller dyrene gør det bedst ! LETS GO!!!

Først er det mig vs. Zebraen !! – Her vil jeg sige, at jeg synes jeg får point for min Metal Moon shorts, der er lidt zebra agtige 🙂

Så battler jeg præriehundene !! – Katie synes, at de på en skala fra 1 -10 var 1mio i cuteness overload!

 

Hun var også MEGET vild med pingvinerne, og ville gerne klappe dem ! Men da det kom ti stykket turde hun ikke- jeg tror heller ik man MÅ klappe dyrene i Zoo (selvom man kan nå)

 

Jeg var rigtig vild med løverne, som jeg synes jeg klart vandt over i twerk battle (især fordi de sov!).

Kænguru twerken er jeg ret stolt af! Mest fordi der stod en voksen Zoo dame (som bestemt ikke synes jeg skulle lave dyst med dyrene twerk edition) og stressede mig, for at en lille pige kunne prøve kænguru  fødderne – ok, wait untill its ur turn lil lady!!!

 

Isbjørnen var den HELDIGSTE twerk battle ift. timing – jeg synes bjørnen har en ret stor numse, og gør det ret godt!

Gederne er jo altid det jeg glæder mig MEST til!!! Selvfølgelig fordi man kan pille-rode-rave og røre ved dem (en hel dag med ting jeg iKKE må røre ved driver mig komplet vanvittig!) Så det var super nice at kæle med gederne, selvom de pissede hver gang Katie nærmede sig!!

 

 

Jeg mener selv, at det var ret lige imellem mig og flamingoen !! Hva sys du ??

 

Elefanten var den niceste at twerke med/imod, fordi det var en dame, der var ved at give et foredrag om elefanterne.. hun gik ret kold i sit foredrag da jeg begyndte at ryste med numsen LOL…

Abe/ bavian twerk var unfair… ja, jeg indrømmer gerne at jeg tabte stort! Sådan en rød kardashian booty ka jeg sgu ik hamle op imod 🙁

 

Musikken er af mine venner KD Soundsystem feat. the Wixard fra Amsterdam og min homie Silva  feat. 9th Ward Judy – Bend over fra LA 🙂

Se ALLE mine twerk battles her plus hele min snap story fra vores tur i Zoo 🙂

 

 

 

BOOTYLove :*

Ps. Jeg er ikke i tvivl om, at KBH ZOO gør deres bedst for, at dyrene har det godt (se bare det nye elefant bur og isbjørne området.) MEN som voksen i zoo må jeg indrømme, at jeg synes det var synd for de fleste af dyrene! De her dyr burde ikke leve i fangeskab under forhold, der er så langt fra deres naturlige (ift. størrelse).

Jeg tror derfor ikke jeg skal i Zoo igen snart, da jeg bliver lidt ked af at se dyr have det sådan.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Numsen er 1 cm større!! Kylling og dræber-træning !