Zoo Twerk - dyst med dyrene !!!

The Queen Of BOOTYLICIOUS -Min top 10 over bedste Booty moments i går!

Hey Twerklings & BOOTYLovers

Processed with VSCO with c2 preset

ja, man skal være døv, blind og uden wifi for ikke at have opdaget, at Beyonce spillede i parken i går!

Jeg synes selv, at det var super irriterende at alle snappede hele Coldplay koncerten for lidt tid siden – MEN jeg gik stadig i FULL FAN GIRL MODE og snappede amok 🙂

2016-07-25 18.45.16

Beyonce er nok den musiker, der inspirerer mig mest: hvis jeg er ked af det og har brug for styrke lytter jeg altid til hendes musik og hun er en sindssyg inspiration ift. hele tiden at udvikle sig som kunstner.

Hertil kommer selvfølgelig også hendes Girl Power, som f.eks. projektet Chime to Change: et projekt der giver penge og skaber awareness for at piger og kvinder i hee verden kan få uddannelse og ligestilling’

http://www.chimeforchange.org/

Who run the world.. Queens do !

Processed with VSCO with a5 preset

For mig er hun en personlig inspiration samt en inspiration til min feminisme, SELVOM jeg heller ikke er helt blind overfor det kapitalistisk projekt “Beyonce” jo også er.

Jeg stiller mig kritisk overfor hendes tøjlinje Ivy Parks’s slogan “support and inspire women”, nå denne er produceret i sweatshops på Sri Lanka, af kvinder der arbejder under slaveligende forhold.

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/musik/beyonce-faar-kritik-producere-toej-under-slavelignende-forhold

NÅH, men hvad skal jeg skrive om koncerten… at den var fantastisk! Det synes både jeg, Ekaterina og Irina, som jeg var der inde med ! Selvom vi er lidt lave og blev svedt på af fremmede inde i golden circle (biletter som jeg havde skaffet på pre-sale)…  At Beyonce er en helt igennem vidunderlig entertainer.. at jeg har for dårlig hørelsen til at blive generet af, at der åbenbart er dårlig lyd i parken.. at jeg græd mange gange under.. At jeg synes, hun har et fantastisk budskab ift. at bekæmpe sexisme og racisme … At jeg synes, at det er noget pjat at folk fokuserer på at hendes album handler om utroskab, når det handler om en revolution for ALLE undertrykte mennesker???

Processed with VSCO with t2 preset

I kan jo se det hele på alle jeres venners snapchat, I har vel hørt/et Lemonade (hvis ik, så kom igang!)

Så jeg har helt overfladisk besluttet, at jeg vil beskrive Beyonces bedste booty moments til koncerten!

Processed with VSCO with f3 preset

Her er min Queen Bey Booty top 10

Nr. 10

Mit nr. 10 øjeblik er Queen B i vandet! Booty-mæssigt er det i bundne af top 10, men det var det VILDESTE til koncerten – jeg havde så meget gåsehud da hun sang “freedom” over kombinationen af hendes styrke, budskabet og den vildeste koreografi i vand!

Nr. 9

Bey behøver jo faktisk ikke gøre noget for at være Bootylicios (hvorfor det er hende, der har fået ordet i ordbogen!). Hun skal faktisk bare gå lidt rundt på scenen 🙂

Nr. 8

Just give my fat ass a big kiss boy! Skriger Queen og grabber sin ene balle, i sin “You must forgotten u aint married to no bacis bitch boy” sviner til sin mand Jay Z ! Oh no You didnt Jay!

Nr. 7

Altså, kombinationen af rød latex, knæ lange (matchende) støvler og lidt gogo dans i en kasse.. ikke underligt dette remix af crazy in love var titelmelodi til 50 shades of grey!! .. WATS NOT TO LUV!!!

Nr. 6

Partition blev udført kombineret med roterende spejle, og en SUPER bootylicious kæmpe Bey på toppen af hele koreografien !

Nr. 5

Til sangen Rocket, der handler om en kvinde der får en sprøjteorgasme (You go girl!) udførte Bey et ægte Bootylicious burlesque show.. Hendes siluet er jo ikke til at fucke med, boootaaaayyy!

Nr. 4

Hold up, der er produceret af Diplo, er en af mine yndlings sange på lemonade albummet. Bey så også ud til at føle den!

Tjek også min egen koreografi til Hold up, fra forrig twerkshop!

Hold Up Koreo af Twerk Queen Louise

Nr. 3

Yonce er et af de mest snappy numre Bey har lavet, efter min mening! Jeg ÆSKER videoen!

Nr. 2

Igen, rød latex kommer man langt med, når man så også kan wine som Queen kan… Winning!

Nr. 1

Queen Bey ER indbegrebet af BOOTYLICIOUS – derfor behøver hun hverken rød latex, twerk eller vild dans for, at hendes røv er on FLEEK ! Hun kan faktisk bare vænne numsen mod publikum og lade dem nyde synet, i denne helt sindssyge lækre simili-sten bodystocking.. DAYM!

LOTS of BOOTYLove

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Processed with VSCO with t3 preset

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoo Twerk - dyst med dyrene !!!