ÆGTE bloggerlife!!!

Mine Yndlings Reality serier !!!

Hey twerklings og BOOTYLovers

Hvis i følger med på snappen, vil i have set at jeg lørdag aften besluttede, at hoppen en hurtigt (og nøgen) på i vandet på Hornbæk strand. Hvad i ikke så var, at jeg trådte ned i et hul (der var lavet fordi der var så store bølger) og vrikkede om på en sten. Først troede jeg ikke, at det var noget, og lagde bare lidt is på (for en sikkerhedsskyld – da jeg jo lever af, at stå på mine ben). Men da vi kom hjem, og jeg ikke rigtig kunne gå (“ej hvor er du grim at se på” citat Frederikke!), vidste jeg godt at den ikke var så god. Det var dog først da jeg vågnede søndagmorgen, at jeg virkelig kunne se (hævet fod) og mærker (umuligt at støtte på den) hvor slemt det var!

Jeg er derfor nu sengeliggende (!!!) hvilket jeg er super dårlig til, fordi jeg er så PISSE utålmodig, og hurtigt keder mig!

Det ENESTE der reder mig i dag er, at alle mine yndlings serie er tilbage med nyt afsnit!

Jeg vil derfor dele mine bedste serier, og ja det bliver KUN reality –  the more ratchet the better!!!

 

landscape-1443730218-cosmopolitan-november-2015-1

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS
Ok, der er jo en million grunde til at følge med i denne serie (og du kender nok de fleste). Jeg vil dog alligevel bare opridse nogle af de 3 mest åbenlyse.

  • Kims røv ! (og Khloes røv !)
  • Kim er gift med Pablo (aka. Yeezy aka. Kanye West)
  • Kylie er kærster med Tyga, der har et barn med Black Chyna, Black Chyna er nu kærester med Robert (broren vi ikke ser fordi han er deprimeret og tyk), og de venter nu et barn! Tyga og Chynas søn King vil derfor snart få en ny bro/søster OG fætter/kusine – drama.
  • Nåh ja, så er de alle sammen sindssygt pæne og sindssygt skøre 🙂

 

 

 

 

love-hip-hop-atlanta-cast

 

LOVE AND HIP HOP  (Atlanta, NYC, Hollywood) – tæller for 3

Det her er en af mine ABSOLUT yndlinds serier, fordi der ALTID ER DRAMA! Om det er fordi Peter Guns, som har været kærester med Tara (som han har tre børn med) i 13 år bliver taget i at være GIFT med sin artist Amina butterfly (som han nu også har to børn med!),om det er Ray J og hans kæreste Princess, der kommer op og slås over strippereeller om det er the puerto rican princess – Joseline Hernandez – der bare er CRAYCRAY. Du keder dig ALDRIG når du ser LHH !

Der er 3 sæsoner, i de 3 byer Atlanta, New York og Hollywood, alle tre er lige skøre og lige ratchet!

Der er masser af babymama – babydaddy drama, der er utroskab, afpresning, rygter, løgne, slåskampe, sextapes, MASSER af parykker og extensions, folk der kommer i fængsel, folk der kommer ud, trekants dramaer, bryllupper, skilsmisser- der er det hele !

Dont come for me unless I send for you !

 

 

 

wags17tvf-1-web-jpg

WAGS

WAGS står for Wifes And Girlfiends of athletes  altså kærester og koner af sportsstjerner.

For disse kvinder er det er en livsstil at være sammen med en kendt (og rig) atlet – ikke særligt feministisk men dog meget underholdende. Der er to måder at være WAG: enten så har du en blog eller er model og går super meget op i hvordan dit liv ser ud udefra imens du fester, flyver privat jet og skændes med de andre piger ELLERS er du mor, og fuldtids engageret i din mands liv og karriere imens du flyver privat jet, får manicure og selvfølgelig skændes med de andre piger 🙂

 

 

 

 

SHAHS OF SUNSET -- Season:3 -- Pictured: (l-r) Mercedes "MJ" Javid, Golnesa "GG" Gharachedaghi, Asa Soltan Rahmati, Reza Farahan, Lilly Ghalichi, Mike Shouhed -- (Photo by: Andrew Eccles/Bravo)

SHAHS OF SUNSET

Jeg ved ikke om du personligt kender nogle perserer, men hvis du gør så ved du, at Persians just do it bigger!

Og det er ikke løgn! Disse rige og ratchet Persians fra Berverly Hills gør det i hvert fald BIG! Masser af guld, stort hår, masser af mad, masser af skænderier og masser af kærlighed.  Der er bare lidt mere flava til deres ratchetness !

 

 

 

 

 

basketball-wives-la-season-three

BASKETBALL WIVES LA eller MIAMI

Showet handler om koner eller kærester til store basketball spillerer. Dette er en livsstil og en verden for sig!

MEN i modsætning til WAGS så har de her damer lidt mere hmmm “slagkraft”.

LOTS of Drama – f.eks. over om Megan har en FUPA eller ej .. FUPA står for “Fat Upper Pussy Area” – ergo kommer voksne damer næsten op og slås over, om Megan har en tyk tissekone – det er da et dejligt break for en helt tør og logisk hver dag!

Hvis du vælger at se LA så er Draya helt klart min yndlings, hvis du vælger at se Miami så er crazy Evelyn min fav 😉

 

 

 

TOWIE_logo

TOWIE – The Only Way Is Essex

Falske tænder, falsk hår, falske øjenvipper, flaske bryster, falske numser, falske negle, falsk tan – MEN en ægte og tyk britisk accent! Denne serie handler om en lille by, hvor alle har knaldet med alle men samtidig prøver at benægte det, eller kalde den næste for slut 🙂

Wats not to like!!

Lad vær med at se de første sæsoner, da det var lidt for low budget – og castet var LIDT for tomhjernet (tænk at kunne sige det om reality) ..

Det er ægte britisk understratet ratchetness, hvor man siger cheers og good day efter et kæmpe skænderi 🙂

 

 

 

 

 

Rich-Kids-of-Beverly-Hills

RICH KIDS OF BEVERLY HILLS

Denne her serie fik jeg faktisk anbefalet af Nikita. Først var jeg lidt skeptisk, da den ikke indeholder helt så meget ratchetness og slåskampe som jeg er vant til, MEN så opdagede jeg, at der var talt om en snobbet og mere skjult ratchetness – og så var jeg solgt!!!

Det er f.eks. fantastisk hvordan Morgan, som er Dorethys BFF (best friend forever!) kalder hende en fat twinkle til alle andre bag hendes ryg, men råber af skriger af andre, der siger noget om hendes BFF! – undercover ratchet!

Min yndlings er Morgan eller EJ (der kommer ind i sæson 2) – Morgan har en mund som et maskingevær og en mening om alt og ALLE!

 

NÅH nu ved i hvert fald hvad mig og min skadede fod skal lave i dag – og i det her regnvejr er det ikke HELT dumt 🙂

BOOTYLove

 

 

 

 

 

 

 

 

18 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆGTE bloggerlife!!!