Nationen går amok - de bedste kommentarer fra i går!

Derfor er jeg nøgen hver søndag !

Hey twerklings og BOOTYLovers

Jeg holder jo #NakedSunday hver søndag, hvilket betyder, ja det giver næsten sig selv, at jeg er nøgen om søndagen. Det deler jeg gerne med mine følgere på både snapchat og instagram.

Flere har spurgt mig, hvorfor jeg er nøgen hver søndag?

Det korte svar er: fordi jeg har lyst!

                        2016-08-14 19.49.28

Og hvad jeg har lyst til at gøre med min krop er mit valg – også selvom jeg har lyst til at iklæde mig velour fra top til tå eller være komplet nøgen, så er det mit valg, hvad jeg gør med min krop.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk bliver lidt trist over det forhold, som nogle af dem, der kommenterer på min instagram, har til nøgenhed.

For det første synes de overhovedet ikke at skelne imellem nøgenhed og seksualitet: hvis jeg er nøgen, er jeg per definition seksuel, hvilket i mine øjne er noget komplet pjat!

Jeg er jo min krop HELE tiden, og jeg er nøgen mindst to gange om dagen. Det betyder jo ikke, at min krop bliver gjort seksuel to gange om dagen. Jeg kan da sagtens være nøgen, uden at det overhovedet er sexet for mig, det er jo bare min krop.

Der hvor jeg føler mig mest fri, er faktisk når jeg er nøgen på stranden med min venindes hunde:)

Her er det at være sexet fuldstændigt ude af mine tanker!

Men når jeg så vælger at være nøgen OG sexet på samme tid, som jeg f.eks. tit gør på #NakedSunday, så antager mange af dem, der kommenterer, at det er for DERES skyld! At jeg er nøgen for at få opmærksomhed, for at være sexet for dem, for at være et objekt for deres begær! Og selvom de muligvis begærer min nøgne krop, så betyder det jo ikke, at jeg lever og ånder for at være deres begærs objekt.

Det er som om, at det er umuligt for dem, at jeg muligvis kunne udtrykke min EGEN seksualitet – altså være sexet for min EGEN skyld.

Det er enormt sørgeligt, at den aktive og frie kvindelige seksualitet anno 2016 synes at være blevet tabt i et hav af slutshaming.

2016-08-14 19.47.43

Når jeg læser kommentarer som “føj prøv at se en luder” fra 15-17 årige piger, læser jeg en grundlæggende angst for selv at blive stemplet som “luder”, så derfor distancerer de sig selv fra tabuet ” den frie kvindelige seksualitet”.

Så når jeg er nøgen på snapchat hver søndag, så er det fordi jeg kan, og fordi jeg vil!

2016-08-14 19.48.57

Det er fordi, at jeg ikke er bange for at udtrykke mig selv som et aktivt seksuelt væsen (selvom jeg er kvinde), det er fordi jeg nægter at dække mig til pga. angsten for at blive stemplet som en luder, og det er fordi, at jeg som kvinde i 2016 aktivt har valgt at fremstille (og ikke udstille) min seksualitet og min nøgne krop netop sådan.

BOOTYLove

 

2016-08-14 19.50.41

1 comment

  • lulu

    Jeg elsker, elsker, elsker din indstilling til din egen krop. Det er virkelig en skam, at kvinder ikke går forrest i kampen om accept af os selv og vores sexualitet, men Istedet slut-shamer hinanden.
    Vi kommer jo for fanden aldrig i mål med ligestillingen, hvis vi spænder ben for os selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nationen går amok - de bedste kommentarer fra i går!