Derfor er jeg nøgen hver søndag !

Hvordan føles det, når Nationen går amok

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Mange af jer læste mit blogindlæg : Nationen går amok – de bedste kommentarer, og har kommenteret rigtig sødt på dette – både her på bloggen og på facebook ! 

TAK for det!

2016-08-21 12.31.20

Flere af jer skriver også, at i får ondt i maven når i læser kommentarerne fra Ekstra Blandets Nartionen eller, at i synes det er flot, at jeg kan holde til sådan noget.

Og ja, det er (desværre) nødvendigt, når man laver noget som jeg – hvor man på mange måder udfordrer folks indgroede ideer om, hvordan kvinder bør være og gøre.

Jeg tror, at netop det, at jeg NÆGTER at passe ned i folks automatiserede tanke-kasse (enten er hun en billig dulle eller også er hun en kedelig rullekrave-dame som jeg kan tage alvorlig) gør, at folk bliver sindssygt provokeret af mig. Det er der mange, der håndterer ved at svine mig til.

Jeg laver et blogindlæg, hvor jeg gerne vil diskutere kvinders seksualitet og reclaiming af ord, der tidligere har været enormt sårende og nedsættende – 90% af kommentarerne omhandler min krop (at den er for fed, ikke trænet nok, ikke fyldig nok, grim, usexet, klam osv).

  Skærmbillede 2016-08-21 10.13.45  Skærmbillede 2016-08-21 10.13.16 Skærmbillede 2016-08-21 10.12.54

Som en sidenote må jeg lige tilføje, at jeg finder det sindssygt problematisk, at en kvinde ikke kan sætte et emne (og et vigtigt et af slagsen) på dagsordenen, UDEN det er hendes krop der skal sættes i fokus.

Hertil ville Nationen nok svare “hvis du nu tog noget tøj på, og ikke var sådan en lille slut, så kunne vi tage dig seriøst” …

Skærmbillede 2016-08-21 10.14.44

NÆH det burde jeg ikke, hvorfor skal i bestemme hvad jeg skal gøre med min krop -I har alle kognitivt evnen til, at tage mig seriøs, om jeg så var nøgen i split – i vælger bare at SYNES, at sådan burde jeg ikke gøre eller se ud . Jeg har da aldrig sagt til en mand “Gud, din trøje er SÅ grim at jeg intet kan høre af, hvad du siger”.
Selv hvis jeg hoppede i mit mest anstændige tøj, så ville der STADIG blive kommenteret på min krop – ligesom når Helle Thorning bliver spurgt indtil mærket på hendes tøj og taske, selvom hun er Statsminister og man kunne tænke sig, at der var mere relevante ting ang. hendes gøren og ikke hendes udseende for os at finde ud af.

Hvad er så mit “trick” til ikke, at gå psykisk ned hver gang 200 helt fremmede mennesker har en mening om MIG – for det er jo sjældent mine holdninger de har en mening til – det er mig som person. Hvordan cooper jeg med, at blive kaldt ord som grim, ligegyldig, fed, blævrende, Twerk-Dorit, Fede Ko, blæst, skøge, uuddannet, dårlig og elendig til at twerke, nymfoman, flæskerøv, medieluder osv.

Jeg kan starte med at sige, at det har taget noget tid, at komme til et punkt, hvor jeg kan læse sådanne ting igennem OG ikke blive meget påvirket – for selvfølgelig bliver jeg påvirket.

Jeg har lært (og her er jeg virkelig taknemmelig for min psykologuddannelse), ikke at tænke de her kommentarer som noget der omhandler mig, fordi de her mennesker jo slet ikke kender mig. Det de siger handler om dem selv, og hvad de føler når de ser på mig og hvad jeg gør.
Det kan være, at jeg provokerer dem, fordi vi fundamentalt har forskellige værdier og normer, hvorfor jeg i deres fortolkningsramme rent faktisk ER en dum skøge – heldigvis er det ikke den verden JEG lever i, og derfor handler deres oplevelse af mig ikke om MIG (som jeg oplever mig selv). Det kan også være, at de egentlig ville ønske, at de ikke gik så meget op i hvad andre synes om dem eller at de også gerne ville leve af deres kunst, men ikke tør gøre det – når de så ser mig gøre mit, projekterer de deres ulykke eller utilfredshed over på mig og hvad jeg gør. Jeg har altid synes, at det lyder enormt arrogant, at sige “misundelse er en grim ting – i ville bare gerne have mit liv” og jeg tror heller ikke, det er sådan det hænger sammen. MEN jeg tror helt klart, at der er nogen der spejler dem selv og deres liv i mig og ikke bryder sig om, hvad de ser og i stedet for at ændre deres liv og deres forhold til dem selv, distancerer de sig fra mig og mit projekt. IGEN er nøglen, at vide at deres udbrud egentlig ikke handler om MIG!

Kommentarene på Ekstra Bladet er (heldigvis) SÅ langt ude, at de er nemmere at skubbe fra mig eller ikke tage til mig, fordi jeg synes de er direkte uintelligente. Ja, det er pissehamrende arrogant at sige, men hey, det er sgu da mangel på indhold og i bedste Donald Trump stil hvis en politiker i en debat om feminisme siger “hey, du er sgu da en fed ko med en blævrende røv!”

Det kan man jo ikke tage seriøst.

Skærmbillede 2016-08-21 10.13.38

Dejligt at Christian B læser bloggen og vildt nok alligevel, at han tror vi skal have en konstruktiv diskussion når han kalder mig Twerk-Dorit – det er da klart vi to skal debaterer, når du taler så pænt og neutralt til og om mig søde Christian.


MEN der er da kommentarer der rammer mig eller dage, hvor jeg ved at jeg ikke skal kigge på det folk skriver – jeg er jo trods alt kun et menneske.

Og det har taget mig tid og tårer, at lære at komme hertil, hvor jeg ikke bliver ked af det over at folk taler SÅ grimt til og om mig!

I starten synes jeg det var rigtig svært, at der var nogen der IKKE kunne lide mig – især når de slet ikke kendte mig. Det undrede mig (og det gør det faktisk stadig), at nogle mennesker AKTIV ville vælge at gå ind på mine sider for at skrive, hvor grim og klam de syntes jeg er (?!).

Hvis de ikke kan lide mit projekt (da de jo ikke kender mig), hvorfor kigger de ikke bare på noget andet, hvorfor vælger de at bruge deres tid og energi på at være negative over mig, istedet for at bruge den på at gøre deres eget liv fedt!

Og ja, nu har jeg lært at coope med de her reaktioner – fordi det har været nødvendigt. Min måde er at grine af dem (fordi de er så absurd ved siden af, hvordan jeg oplever situationen) og min måde er at dele dem – som i mit blog indlæg – fordi så sidder jeg ikke alene tilbage med skam og skyld. Kommentarer som dem her, de skal ud af systemet, ud til andre der kan kigge på dem og sige “fuck hvor er det langt ude” og selvom det berører mig, så kan jeg håndtere det.

Men det BURDE jeg ikke skulle!

Det burde ikke være sådan, at folk følte retten til at tale SÅ grimt om andre mennesker!

Det burde ikke være nødvendigt, at jeg har lært at blive kaldt billig luder eller klamme so uden at blive ked af det! Det burde være mulig som kvinde i 2016 at have en holdning til et emne UDEN at skulle læse 10 kommentarer om hvorvidt en række fremmede mænd ville eller ikke ville have sex med min krop !

Skærmbillede 2016-08-21 10.14.55

BOOTYLove

3 comments

 • Du skal bare vide at det er prisværdigt det du gør. Det er desværre svært for mange mænd at rumme en kvinde som både er åben om at være et seksuelt væsen, nyder nøgenheden (som ellers er det mest naturlige i verden) og sin egen krop og samtidig gerne vil debattører seriøst (*for seriøse kvinder er jo aldrig liderlige sexglade væsener vel*). For så er kvinden pludseligt et komplekst væsen som patriarkatet eller puritanerne hverken kan placere i luder-rollen eller det uskyldsrene madonna-væsen, og så betyder det jo at hun rent faktisk er et frit væsen, og intet skræmmer patriarkatet mere end en kvinde med en seksualitet og krop hun selv regere over. Fuck jeg synes sidder og opremser tendenser fra 1500-tallets samfund men det er sgu Danmark år 2016. Suk. Så meget desto vigtigere er din stemme efter min mening, så jeg er glad for at du orker at blive ved og ikke lader dig slå ud af de primitive, non-refleksive og subsistensløse kommentarer du får smidt efter dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Det er dælme sejt, at du har fundet ud af, hvordan du kan håndtere disse kujoner, som gemmer sig bag deres fedtede skærme. Jeg kan ikke udstå de der kommentarer som “ku’ godt hende der”, eller ” Hun har da lige lovligt meget appelsinhud”. Geeezzz…man bliver så træt! Shake on – jeg synes du er sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Man må grine lidt, når det garanteret er de samme fyre, som sidder og klapper i deres små fede hænder, når de når side 9 pigen 🙈 Alt respekt til det du gør og held og lykke med at nedbryde diverse normer ❤ Hav en fantastisk søndag, og bare bliv ved.. Danmark har godt af at blive rystet i ny og næ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er jeg nøgen hver søndag !