Hvordan føles det, når Nationen går amok

Fuck Cheatday – lev livet !

Hey twerklings og BOOTYLovers

Som i jo nok ved, så er jeg hen over sommeren begyndt at træne AMOK, med min nye private træner Abraham.

Jeg troede aldrig, at jeg ville gide være typen, der kommer i et Gym sådan 3 gange om ugen – men det har vist sig, at være ret sjovt (det skal i bare ikke sige til ham, for så bliver det bare endnu hårdere).

 

Hungry hoe at the movies

En stor del af træning viser sig så, at være at spise på en bestemt måde – f.eks. insisterer Abraham på, at jeg skal spise kulhydrater (brune ris, kartofler, pasta, rugbrød osv), fordi det er en god måde at “gaine” , hvilket betyder, at numsen bliver større…

Så er der åbenbart også ting, man ikke må spise (hvilket virker underligt, når nu man gerne må få kulhydrater og gluten – det mest tabubelagte spise i 2016 LOL).

Så da jeg i forgårs spiste is (virkelig NICE vegansk, hjemmelavet og økologisk is fra Nicecream i Elmegade) og burger med curly fries fra Grillen OG gik i biografen i går og spiste en MASSE popcorn og en smule slik (jeg får egentlig ond i maven af det, men det er bare nostalgisk med bland selv slik i bio!), så modtog jeg en snap fra Coach Abraham om, hvorvidt det var min “cheatday”.

Cheatday er fitness sporg for 1 dag om ugen, hvor man skider højt og helligt på sin (ofte) stramme kur, og spiser lige det man har lyst til.

Jeg svarede tilbage, at jeg bestemt ikke havde cheatday, jeg lever bare mit liv, og nyder det!

Fordi jeg synes altså ikke det er fedt, hvordan ordet “cheatday” omhandler at man “snyder” eller synder – så skal man sidde der og have dårlig samvittighed eller tænke ‘jeg burde ikke, men lige netop i dag må jeg gerne.’
Det tror jeg ikke, er en god måde at nyde mad eller guf! Jeg tror fuld og fast på, at det ikke handler om, hvor meget du spiser og træner, men HVORDAN du har det med, at spise og træne. Jo mere afslappet jeg er ift. disse , jo sjovere og nemmere har jeg det ! Og jo bedre, synes jeg min krop ser ud (hvis det er det, det handler om).

Jeg tror VIRKELIG ikke på, at man skal sulte sig selv, eller tvinge sig selv til at træne, hvis ikke man har lyst. Jeg tror, at man får meget mere ud af, at spise det man har lyst til og hygge sig, når man er fysisk aktiv og ja, så kan det godt være at det er 4-5 kg. mere på min krop, end hvis jeg levede efter en streng diæt – men det har jeg det helt fint med, for det er det værd!

Jeg har jo heller ikke lyst til popcorn og burger hver dag. Jeg synes egentlig jeg spiser ret sundt, fordi jeg får det godt af det. Jeg spiser ikke hvedemel, komælks produkter eller rødt kød (alt andet end fulg og fisk), fordi det fordøjer min krop dårligt (læs ikke!). Det ville nogen måske kalde en streng kur, men for mig er det bare sådan det er – jeg vil da ikke putte noget ind i min krop dagligt, som jeg ved den ikke kan tåle og nedbryde.

2016-08-22 19.31.25

Og når jeg så får lyst til en burger eller popcorn eller at spise (soya) chokolade is i sengen, så gør jeg altså det, uden at tænker over at jeg snyder, eller at det burde jeg ikke, eller tælle hvor mange kalorier jeg indtager (og derfor skal forbrænde igen).

Jeg mener helt klart, at Kate Moss var galt på den, da hun sagde “intet smager bedre, end hvordan tynd føles” så har hun ikke været på chicks by chicks og mæsket sig i kylling 🙂 HAHH

Det jeg egentligt bare ville advokerer for er, at slappe lidt af, nyde livet, spis noget du har lyst til uden at føle skyld og skam. Hav det sjovt, når du bruger din krop istedet for, at tvinge dig selv til at opnå bestemt mål.

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan føles det, når Nationen går amok