Når man ønsker sine venner det bedste, bare ikke bedre end man selv har det…

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg har nogle fantastisk talentfulde venner!  Virkelig!! Om det er fordi netop mine venner er ekstra fucking seje, eller jeg i årenes løb bare har fået samlet mig nogle super ambitiøse og hardworking bitches omkring mig, det kan jeg ikke sige.

2016-06-03 11.01.59

Altså, jeg har en veninde der har en af DKs største blogs, jeg har en veninde som er den næste fucking Rihanna, jeg har en veninde som har en hovedrolle i den næste HBO serie, jeg har en veninde som er på forsiden af Se&Hør hver uge (lol), jeg har en veninde som danser for J.LO og som dansede for Rihanna til VMA i år, jeg har en veninde som har landet det vildeste konsulent job og sådan fortsætter det derud af.

Jeg er virkelig STOLT af alle mine venner, og har det FUCKIN vildt over deres succes – derfor er det enormt svært for mig at forstå de folk, der bliver jaloux på deres venner og bekendte.

Jeg har selv prøvet det (og ja, nu bliver det enormt udansk for jeg kommer til at tale om min egen succes).

Jeg har klart kunne mærke at nogle venner – eller måske mere bekendte – har fået det enormt svært med, at jeg kommer tættere på min drøm og lykkes med de ting jeg gerne vil.

Det er som om: når det går en lille smule fremad, så er de super glade – nok især fordi de bliver taget med til ting, og får gavn af min succes. MEN når det så rigtig tager fat, og jeg har travlt fordi det er fucking hard work, at realisere sin drøm, så bliver de shady – kommer med små sidenotes og taler i krogene om en.

Det er som om, de ikke kan rumme den lykke jeg opnår.

OG det er en helt fair sag, at sige at man er utilfreds med hvor man er i sit liv, og derfor kan det være svært at kigge på folk, der har en høj energi og er lykkelige og derfor tiltrækker gode ting og udretter ting man ikke troede var mulige (hey hvem havde troet at jeg kunne leve af min numse LOL).

MEN løsningen på det er da ikke, at vi alle sammen skal være ligeså ulykkelige som dem, der har det svært og sidder fast. Det kan da kun give mening, at skinne sit lys så klart man kan, og derved (forhåbentligt) give inspiration til dem, der ikke synes de har så meget lys i deres liv lige nu.

Det er som om, folk gerne vil have man lykkes og har sucess SÅ LÆNGE man ikke har mere end dem!

You go girl, bare du ikke overhaler mig!  FEEEDT med dine nye følgere, så længe jeg har flere….

Jeg ser omkring mig en tendens til at tro, at hvis du er succesfuld er jeg MINDRE succesfuld..Som om det er en konkurrence.

Hvis det går godt for dig, så stjæler det noget af det gode fra mig.
Det er som om folk tror, at der er en konstant mængde succes i verden, og hvis dine veninder får succes, så mister du muligheden for at opnå, netop den mængde de har erhvervet sig…

Men det er jo IKKE sandt! Succes vokser eksponentielt ! Når du har lidt succes så bliver det til mere når du plejer det. Er du samme med succesfulde mennesker så smitter deres energi af på dig, og hiver dig op på deres energi niveau.

Fra et helt egoistisk synspunkt kan det KUN betale sig at omgive sig med mennesker, der har mere succes end dig selv – da de inspirer dig, åbner døre og giver dig muligheder.

At have mennesker omkring sig, sådan at man selv føler at man er  den “bedste” i sin vennekreds giver kun dit ego bekræftelse til at stå stille.

Min veninde har lige postet, at hun i morgen skal gå i Kanye’s fashionshow i NYC – det ville jeg da SUPER gerne selv. Det ville være den vildeste oplevelse og den vildeste mulighed for at networke – men min første tanke var – FUCK HVOR FEDT FOR HENDE!!

Jeg har simpelthen så SVÆRT ved at forstå, hvordan man kan have nogen anden reaktion?!

Det er jo hendes drøm, der er igang med at manifestere sig – og hendes succes er jo også min succes.

If she is winning we all winning.

Og jeg er ET skridt tættere på The Kardashian muhahah!!

Så HAPPY Onsdag – gå ud i verden, skab noget succes og husk at fejre dig selv og andre 🙂

BOOTYLove

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 14 årige veninde er blevet filmet i undertøj uden hun ved det, er det ok ?! Historier fra min DM