Når man ønsker sine venner det bedste, bare ikke bedre end man selv har det...

Nye YNDLINGS lipgloss

HEY Twerklings og BOOTYLovers

Hvis i så med på min snap i morges (Bigredisback) så i, at jeg fik et SHITLOAD af nye farver lipgloss ind af døren !! YAAAY!!!

De er af mærket LimeCrime, som Katja faktisk viste mig dengang vi mødtes for nogle år siden 🙂

(Det er et amerikansk mærke så vær OBS på told! – det kan også fås uden told igennem UrbanOutfitters)

Det er et af mine yndlings mærker, her er 5 grunde hvorfor:

 1. De har nogle MEGA fede farver, som man ikke normalt ser på hylderne.  Lige nu glæder jeg mig MAX til at prøve mine nye himmelblå og deres nye mettalic farver!!!
 2. De er vandfaste og HOLDER derfor rigtig godt!
 3. De er matte – hvilket jeg ælsker når min lipgloss er !!!
 4. De er veganske – det vil sige selve produktet er fri af animalske produkter
 5. De er cruelty free – altså de er IKKE testet på dyr !!

Her er mine nye farver som jeg GLÆDER mig til at rocke !!!

Skærmbillede 2016-09-08 12.46.09

De her Metal farver er HELT nye og jeg er ved at DØØØØ over dem !!!

 

 

Skærmbillede 2016-09-08 12.47.31

Saddle tænker jeg, er en ret lækker efterårs varm brun nuance 🙂

Skærmbillede 2016-09-08 13.20.34

Rusic er sådan en version af de klassiske røde læber, sådan at vi ikke alle sammen har den samme nuance på 🙂Skærmbillede 2016-09-08 12.46.50

Praier er bare lækker og lidt pastel tyggegummi agtig – den glæder jeg mig til at rocke med alt mit støvede rosa tøj !Skærmbillede 2016-09-08 12.46.39

Wisteria har sådan en lækker lilla nuance, uden helt at være den samme som den lillac eller den knald lilla jeg allerede har… A girl can never have too many types of purple lipgloss i guess 😉

  Skærmbillede 2016-09-08 13.22.08

Jeg er SÅ spændt på at prøve netop denne blå – da min anden blå (meget skrig lyseblå) ALTID er et total hit!!!

 

Jeg har købt de metalic farver separate MEN resten af farverne er købt i en pakke – så får man nemlig lidt rabat 🙂

 

Skærmbillede 2016-09-08 12.56.35

Jeg glæder mig til at høre om, hvad i synes om farverne – Im LIVING for this right now!!

BOOTYLove

4 comments

 • Anon

  Jeg er oprigtigt ked af at du kører en reklame på din blog for Limecrime. Mærket har ikke et særligt godt rygte, hvilket der er god grund til. Og desuden vil jeg påpege at det hverken er cruelty free, desuden så kan man smide det mærkat på sin makeup når man har lyst, da der ingen regler er for bruget af det. Og det er på ingen måde vegansk hellere, da der anvendes bivoks i det og hende der står bag Limecrime har en ret lang og væmmelig historie bag sit søde image, og hendes firma er kendt for at fuske og være shady. Hun er på mange områder et komplet rædselsfuldt menneske. Håber du tager det her op til revurdering eller i det mindste tænker over din brug af Limecrime produkter i fremtiden, og om du virkelig vil støtte op om det. Måske eventuelt undersøge de fakta jeg nævner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Anon
   Jeg er siden opslaget blevet gjord opmærksom på nogle af disse ting…
   Jeg har kigget lidt på nettet – ikke så grundigt, da jeg ikke har haft tid – men jeg har ikke helt gennemskuet HVORFOR limecrime ikke har så godt et rygte… IFT. crueltyfree, som ikke er beskyttet- så ja, du har ret jeg bør være mere kritisk overfor hvad jeg skriver, når det ikke er undersøgt bedre. Ift. at de bruger bivoks – jeg læste på siden at det er vegansk, så det er jo en direkte løgn.. øv øv øv .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anon

   Den her artikel opsummere alt det er galt med det mærke og hende der står bag det:
   http://www.racked.com/2015/9/28/9392021/lime-crime-doe-deere-hated-xenia-vorotova

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anon

  Jeg er oprigtigt ked af at du kører en reklame pp din blog for Limecrime. Mærket har ikke et særligt godt rygte, hvilket der er god grund til. Og desuden vil jeg påpege at det hverken er cruelty free, desuden så kan man smide det mærkat på sin makeup når man har lyst, da der ingen regler er for bruget af det. Og det er på ingen måde vegansk hellere, da der anvendes bivoks i det og hende der står bag Limecrime har en ret lang og væmmelig historie bag sit søde image, og hendes fitma er lendt for at fuske og være shady. Hun er på mange områder et komplet rædselsfuldt menneske. Håber du tager det her op til revurdering eller i det mindste tænker over din brug af Limecrime produkter i fremtiden, og om du virkelig vil støtre om om det eventuelt undersøge de fakta jeg nævner.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ønsker sine venner det bedste, bare ikke bedre end man selv har det...