Nye YNDLINGS lipgloss

Datenight outfitt – Kim Kardashian style

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Man ved, at man har travlt (og ens veninder har travlt) når man er nødt til at tage på “date” for at ses, men sådan er det nu engang tit i mit liv – og så får jeg også masser af kylling til numsen 🙂

Jeg var et smut forbi Chicks by Chicks (min yndlings øko kyllinge pusher på Vesterbro) for at hygge og ses med min søde og meget travle veninde Freddy 🙂 – vi leger altid at jeg er Kim (sorry Irina dont kill me!) og at hun er Yeezy, fordi hun arbejder for Adidas og næsten altid er i full Adidas outfitt 😉

Og jeg tror vist ikke vi kan komme uden om, at Carlibybel, der har designet mit sæt, er en SMULE inspireret af Yeezy og hans Adidas kollektion 🙂

Vi spiste som altid VOD meget lækkert kylling, catchede up og snakkede rejseplaner (uuhh ja, jeg har tænkt mig at overtage verden en balle af gangen dette efterår!).. Det er virkelig ikke så meget mere at blogge om – jeg ville faktisk mest bare show off mit outfitt som jeg VIRKELIG følte i går!

FullSizeRender

 

Statement neckless

Sæt med høj halset, langærmet crop top og crop leggins fra MissGuided

Læderjakken er fra Marokko – men jeg har selv købt nitter og sat på.

Læberne er en blanding af Mercury og Wiseria

#FeelingMyself

BOOTYLove

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye YNDLINGS lipgloss