Spandex NEJ TAK! Mit fedt må gerne ryste !!

Drama i Fitness – Nikita og jeg blev chikaneret !!

Hey Twerklings og BOOTYLovers!

I går aftes var jeg oppe og træne med den søde Niki, hvor det mest ubehagelige skete!!

2016-09-22 09.25.13

Da jeg er doven, og Niki selv beskrev det super godt, så lader vi lige hendes status opdate fra i går beskrive situationen:

Skærmbillede 2016-09-22 08.53.15

Det var simpelthen SÅ grænseoverskridende adfærd, at jeg var i chok over denne her dreng. Heldigvis var min refleks at tage hans telefon, slette videoen og også fortælle ham meget bestemt HVOR sindssygt en opførelse det er at optage andre uden deres samtykke!

Jeg husker en sag, der minder om, hvor en fyr (i skjul) havde filmet en 19 årig pige imens hun squattede, og lagt det på facebook. På det tidspunkt havde fitness world ikke en nedskrevet regel om, at det er forbudt at filme andre uden deres samtykke imens de træner – fordi DUH det burde alle vide!

MEN manden, der gjorte det, fik 2 års karantæne OG Fitness World har efterfølgende tilføjet det til reglementet.

– Vi har blacklistet medlemmet, hvilket betyder, at han i udgangspunktet har fået to års karantæne fra alle Fitness World Centre, da det selvfølgelig ikke er en opførsel, vi accepterer, skriver Fitness World i en sms-besked til Ekstra Bladet.

Skærmbillede 2016-09-22 09.00.46

Det der undre mig allermest er, at da jeg sammen med personalet konfronterede drengen, virkede han ikke til at synes, at han havde gjort noget forkert. Han synes, at det havde været for sjov eller som han sagde “hvad hvis jeg nu bare var en fan ?” (henviser til Nikitas svar på det i hendes post!!)

Jeg (og mit temperament) var desværre ikke i en tilstand, hvor jeg kunne spørge ind til hans motiver eller forklare ham, HVORFOR hans adfærd var fuldstændig sindssyg!

Jeg var ret vred over at få mit privatliv krænket, og fordi det var en super ubehagelig situation at befinde mig i, når jeg bare gerne ville være i fred og træne. Men jeg fik da (dog med store bogstaver) forklaret ham, at det ikke kun er imod Fitness Worlds regler men også ulovligt, at filme andre uden deres samtykke fordi Fitness er et sted, hvor man kommer for at træne og være sig selv, og derfor er det at filme folk her, krænkelse af privatlivet ( § 264).

Jeg fik vist også hvæset “SAMTYKKE – gå hjem og google det!” af ham.

At han blev sur på mig, over at han havde fucket up og ikke bare brudt reglerne men gjort noget ulovligt er så underligt. Han kiggede ondt op og ned af mig, da han opdagede, at der da selvfølgelig er konsekvenser af hans handlinger!

Jeg var sindssyg sur og reagerede på hans skulen, med at sige “du skal ikke fucke med mig!” – hvilket jeg ikke skulle have sagt, da det ikke gjorde noget godt i situationen. Det fik ham bare til at flippe lidt ud, og råbe om jeg var gangster og at nu kunne jeg da få 20 mere likes. Ligesom hans venner også råbte noget ligeså ignorant og petty AF.

Jeg har nu fået lavet en sag hos Fitness World omkring det, og venter på deres melding af, vhad konsekvenser det har for den 16 årige fyr.

Helt ærligt så håber jeg, at han får karantæne, da så grænseoverskridende , ulovlig og ikke tilladt iflg. Fitness Wolrds regler skal have en konsekvens !!!!

Og lad mig bare lige slutte af med at understrege, at det ALDRIG er ok at filme nogen uden deres samtykke!

BOOTYLove

3 comments

 • […] Hvad der skulle have været en hyggelig tur i Fitness World endte med, at centrets personale måtte tilkaldes, så de kunne håndtere en flok teenagedrenges ‘grænseoverskridende adfærd’, som Louise M. Kjølsen alias Twerk Queen beskriver det på sin blog. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Hej Louise! Super fint skrevet, og hvor må det være ubehageligt at skulle opleve at ens privatliv bliver krænket. Men når du gentagende gangen nævner at FWs regler blev brudt ved at han filmede jer, så synes jeg også at i måske selv burde overholde dem? Det er faktisk ikke tilladt at træne kun iført trænings bh, som jeg kan se at i gjorde på jeres billede. Jeg har nemlig selv engang trænet i sports bh, og der blev jeg bedt om at tage en trøje på. Jeg prøver ikke at sammenligne jeres oplevelse med noget så uskyldigt som at træne i sports bh, men blot at det måske er noget i bør have i mente næste gang i skal træne. Hav en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Christina
   Jeg er godt klar over tøj reglementet i FW – MEN jeg havde kigget på deres reklamer (både tv og billeder) og antaget, at de vel var vejledende for, hvordan man skulle klæde sig i fitness… Altså det kan jo ikke være sandt, at kvinde kroppen kun må være afklædt når den bruges til at reklamerer for noget (sexappeal). Så jeg antog selvfølgelig, at kvindekroppen (her i blandt maven) også var velkommen i FW når man trænede – og der derfor var en praktisk grund til, at den var fremme… Alt andet ville jo bare være ren sexisme 🙂
   Hertil kommer at hvad jeg har på INTET har at gøre med, at en dreng tager valget om sådan grænseoverskridende adfærd – det er hans valg og derfor hans ansvar.. om jeg har ko-heldragt på eller spandex-bikini er faktisk 100 % ligegyldigt ! No #slutshaming #victimblaming or #sexism here !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spandex NEJ TAK! Mit fedt må gerne ryste !!