Drama i Fitness - Nikita og jeg blev chikaneret !!

Så må jeg jo ringe til din mor!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg sidder PT i toget på vej til Århus, og havde egentligt planlagt, at skrive om de største idioter i min DM…. I må undskylde at der nok er en del tastefejl i dag, men jeg er PISSED!!!!

En af mine venner skrev til mig for 30 min siden, at han desperat havde prøvet at komme i kontakt med Nikitam men hun ikke svarede.. Og at jeg MÅTTE kontakte hende…

Jeg tænker “hey hey slap lige af. Jeg skal nok selv bestemme hvad jeg gør” men da jeg så de billeder han vedhæftede forstod jeg bedre hans tone!

Nikita postede igår dette på facebook!!

Skærmbillede 2016-09-24 12.24.25

Hun havde fået et nys om, at en fyr inde på den lukkede gruppe Offensimentum (der er kendt for, at drenge bytter nøgenbilleder af piger, uden deres samtykke) efterspurgte nøgenbilleder af hende.

Hun kontaktede drengens mor – som var rigtig sød og tog en god lang snak med sin søn om samtykke (denne taktisk er altså den mest effektive) og valgte så at poste dette.

Som Niki selv skrev: PS: Offensimentum drenge, har I overvejet det ironiske i at vores billeder ikke skal forblive private, men jeres samtaler i store grupper skal? Hmm….

Drengene i gruppen blev dog meget sure over, at deres ulovlige handlinger havde konsekvenser.., Jeg fik derfor tilsendt disse billeder for 30 min siden!

14438992_10154542260415477_878268753_o 14449725_10154480632131411_6347592178251429106_n

Jeg har bevidst valgt IKKE at fjerne navnene i dag (som jeg normalt gør), da jeg mener at det kun er fair, at folk står til ansvar for deres handlinger OGSÅ på internettet!

Det første jeg gjorde, var selvfølgelig at ringe til Niki – men da hun er Party Spice, sover hun stadig!

Jeg gik derfor selv Sherlock Homes on this one!

Jeg fandt frem til ham, som postede Nikis fars adresse, fandt hans mor og ringede til hende!

Efter en lang snak, hvor jeg forklarede hende om konceptet “hævnporne/ porno uden samtykke”, om gruppen Offensimentum og om hendes søns handlinger, sagde hun at hun MED DET SAMME ville få sin søn til slette adressen + telefon nummeret samt tage en LANG snak med ham om grænseoverskridende adfærd på nettet! Jeg sendte hende selvfølgelig også screenshotsne, sådan at hun selv kunne se, hvad han havde skrevet.

Hun sagde, at hun var glad for, at jeg havde ringet og hvis der NOGENSINDE var noget, måtte jeg bare ringe igen!

Den anden drengs mor (ham der opfordrede til at sende “nudes” til Nikis far, sådan at han kunne se hvor billig hun var) var svære. Jeg brugte lang tid på at opspore hans mor – faktisk forsøgte jeg mig at ringe til hans bedstemor først.

Jeg fandt dog til sidst hans mor på facebook (jeg kunne ikke finde hendes nr) og skrev til hende der:

Skærmbillede 2016-09-24 12.35.50 Skærmbillede 2016-09-24 12.36.00

Jeg er stadig i KOMPLET chok over, at 16-17-18 årige drenge kunne finde på sådan noget her !!

Det er jo DEM, der gør noget forkert (og ulovligt!) ved at dele billeder uden samtykke ….??????

Jeg håber virkelig deres mødre får ændret på de her holdninger til andre menneskers rettigheder!

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drama i Fitness - Nikita og jeg blev chikaneret !!