Stay WARM look COOL in FAUX FUR !

Nøgen med græskar ??

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Nu nærmer den amerikanske Halloween sig jo. Niki og jeg var derfor ude i går for at gøre klar til vores Halloween fotoshoot!

14650599_1162727227107211_5274572295325076723_n

Hvis vi skal skære græskar bagefter, er det nok sådan noget her jeg går efter.

Katja har fået den smart ide, at vi skal have billeder med græskar og kun græskar – og der skal altså ret MANGE græskar  til at dække min store numse til 😉

Og da Katja lige er blevet opereret, var det Niki og jeg der måtte ud og handle (se video herunder)!

Vi startede på grønttorvet, hvor vi købet 20 små størrelse græskar (den størrelser, der lige kan dække Nikis nipples på et billede ).

Dem fik vi så i en halvvåd papkasse, der selvfølgelig gik i stykker 100 m henne af gaden. Så måtte vi have alle græskarene op i en plastpose, og da Niki selvfølgelig have høje hæle på (og fordi min træner Abraham altid beklager sig over at jeg ikke træner arme) var det mig, der bar posen. Derfor døbte Niki mig i går – Græskar tyven (nok også pga. huen!).

Posen gik godt INDTIL græskarene fik lavet hul med deres stikle og 3 af dem selvfølgelig faldt ud midt i krydset på Nørrebrosrunddel.

Så måtte vi have dem op i en indkøbsvogn, og ind og købe 10 store græskar i Kvickly. Dem i Kvickly må have troet, at vi var MEGET vildee efter at få græskar suppe!

Vi skulle nu have den meget tunge indkøbsvogn ud på gaden og have bukseret alle græskarene over i en Uber – hvis chauffør ikke var helt vild med at 30 græskar skulle over i hans Mercedes! Han prøvede da også at køre uden mig, men heldigvis stoppede Niki ham!

Vi nåede da også helskinnede frem til Studioet, hvor vi i dag skal tage rigtig fine billeder – håber jeg efter alt den ballade!

BOOTYLove

PS.

Jeg ville i hvert fald følge med på Snappen, hvis jeg var dig !

Bigredisback

Nikitaklæstrup

Imneverdone

 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stay WARM look COOL in FAUX FUR !