Nøgen med græskar ??

Skal i absolut altid være nøgne – ja, det skal vi !

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Hvis i fulgte lidt med på SoMe i går, opdagede i vist godt, at Nikita, Katja og jeg  skød vores Halloween-billeder 🙂

14800110_10206706932583116_1419587120_o

Katja, der selv var fotograf og står for at redigerer billederne, havde fået ideen at vi skulle være nøgne kun dækket af græskar!

Vi lånte et studio af min søde ven Kasper på Eyelight film og efter vi havde lukket døren og skruet op for  varmen gik der ikke længe før, vi alle var nøgne.

NEJ dette er ikke introen til en dårlig (eller måske virkelig godt) pornofilm LOL

Der sker bare noget når kvinder er nøgne sammen: Det skaber et frirum.

Ligesom når man er i sauna sammen i svømmehallen og alle bare er afslappede: ingen suger maven ind eller tænker over om man ser ud på en bestemt måde, man er bare kroppe.

Det var en fantastisk stemning, at rende rundt sammen 3 nøgne kvinder og man kan jo selvfølgelig ikke lade vær med at grine, når man skal sidde nøgen på kolde og våde græskar med og uden stilk LOL.

Da vi skulle tage individuelle billeder, var det også det mest naturlige i verden, at de andre hjalp til nøgne. Så Katja sad nøgen og tog billeder, imens jeg gik rundt og ordnede Nikitas hår, så det lå rigtig på billedet.

Vi havde det ret sjovt over, at hvis jeg skrævede hen over hende kunne Nikita måske lige tjekke om min spiral stadig sad rigtigt.

For en stund var vores kroppe nemlig bare det – kroppe.

Selvom vi tog lækre og sexede billeder, var der jo ikke noget seksuelt imellem os og derfor slap vi et øjeblik for en ydre seksualisering af vores egen krop. Det var enormt befriende og virkelig skønt. For mig er det altid en meget frigørende følelse at være krop, uden at være sexet selvom jeg også godt kan lide at være sexet.

Det tidspunk jeg føler mig mest fri er når jeg nøgenbader på stranden, fordi jeg netop holder op med at tænker over, om jeg ser ud på en bestemt måde, og bare er.

Jeg føler at vi virkelig er kommet hinanden nær nu – dog ikke lige så nær som jeg kom på det græskar, jeg skulle sidde på :/

Jeg glæder mig MAX til at dele billederne med jer til Halloween – og ind til dag kan i jo kigge min mystory fra igår igennem og selv gætte jer, hvor gode de er blevet 🙂

BOOTYLove

 

 

 

1 comment

  • Julie

    Kæmpe fan af det! Det er så rigtig at man bare føler sig fri og at man kan være nøgen uden at det skal seksualiseres. Tak fordi du tager de her ting op. Mega fan af din blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøgen med græskar ??