Dagbog fra Amsterdam: Jeg tvinger fremmede til at tage billeder af mig og JO jeg er kendt i Indien!

Dagbog fra Amsterdam: BootyLove til Anne Frank og masser af Dutch rapper love til mig

Hey Twerklings og BOOTYLovers !

Så kom vi til dag 3 i Dammen og det begyndte at blive lidt svære at stå op, efter fest og EN DEL Gin&Tonics til min optræden dagen før! PUHA min træner kommer til at skælde mig ud for det, da han siger at numsen bliver mindre når man drikker alkohol (fordi alkohol udløser cortisol, der er muskelnedbrydende).

Daniel var heller ikke helt tilfreds med, at jeg tvang ham til at filme at jeg twerkede foran Anne Frank huset (hun skulle da også have noget bootylove!)

Daniel (den kæmpe voksenbaby) havde selvfølgelig glemt at tage en sweater med, så vi startede dagen med at shoppe i 9 streets (der klart er at fortrække over deres strøg Kalver Straat, der har ALLE de samme butikker, som vi har i DK). Vi endte selvfølgelig med ikke at købe ham en trøje (han brugte resten af turen på at brokke sig over, at det var koldt!) men mødtes i stedet med min tidligere nabo og Dutch Wifey Esmeralda til kaffe!

2016-10-26-11-14-50

Essie og jeg tog ud og shoppede lidt, og jeg fandt den NICESTE butik på Prinsengracht: Nuvoniche

2016-10-26-11-14-54

Jeg ælskede ALT i den butik, men endte med at begrænse mig til at købe den smukkeste ring fra den franske designer Mimi Lamour.

Hun er tidligere stylist hos fransk Vogue, og har nu startet en smykke linje, som folk ligger i kø i dagevis for at få fingrene i, i Paris!

PartySquad  som jeg har kendt siden 2013 havde inviteret os til en kæmpe fest på min yndlings club Encore , så jeg hoppede i mit nakedsuit (nip game strong!) og fortærede på magisk vis en kæmpe omgang ricetaffel på resturant (…) uden at springe lynlåsen! :O

Encore var LIT!!!

Der var 100 m kø ned af gaden, som vi heldigvis slap for, og indenfor varmede dj SnelleJelle up med sprød rnb og hiphop!

Da PartySqaud gik på stod vi på scene og så hele showet derfra, og Numsen og  jeg endte da også på scenen (of cos!).

Jeg synes selv det var en super nice optræden, især fordi scenen var så stor at jeg kunne lave lidt flere ting end dagen før med KD soundsystem.

Jeg overvejede da også at stå på hovedet, men jeg skønnede at med det antal drinks jeg allerede havde fået, var der en god chance for at jeg ville falde og gøre mig selv ret meget til grin :/

Så nøjedes med de ting jeg var sikker på, ville gå godt ..haha.

Efter min optræden fortsatte jeg da også med ren vodka on the rocks  (jeg ved ik hvordan det kunne lade sig gøre).

Det er kun i Amsterdam jeg kan gå ud 3 dage i streg og drikke ren vodka uden at dø!

Naked suitet gjorde da også sin del af aftenen, og der var et par hollandske rappere, der MEGET gerne ville have mit nr, ringe til mig og sludre eller tage mig ud og spise.

LOL cant blame them tho

2016-10-22-20-32-07-2

14695570_1508816162478940_1856186197341601161_n 14563351_1508818332478723_4131090922520383243_n

Vi endte aftenen med IKKE at kunne få noget mad fordi alting var lukket – seriøst dem der åbner en gril der har åben efter kl 4 i amsterdam bliver milionær !!

BOOTYLove

1 comment

  • Lærke

    Hej Louise. Kan du evt. fortælle hvordan du har fået lavet dit hår? Altså fletningerne med lilla.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog fra Amsterdam: Jeg tvinger fremmede til at tage billeder af mig og JO jeg er kendt i Indien!