Dagbog fra Amsterdam: BootyLove til Anne Frank og masser af Dutch rapper love til mig

NYX halloween kitty with my Squad

Hey Twerklings og BOOTYLovers

NYX holdt årets Halloween party  som jeg og #GirlSquad selvfølgelig var til!!!

14886238_10206774924802879_1619002130_n

Alle billeder er selvfølgelig taget og redigeret af Ekaterina Krarup Andersen

Nikita, Katja og Jeg selv deltog, faktisk fordi hende jeg sad ved siden af i flyet til Amsterdam og pow-wowede med, arbejde for branded og inviterede os <3

Jeg må sige at det var den MEST gennemførte fest jeg nogensinde har været til!

Udenfor kom en kæmpe hånd med NYX lipglos i dækket af edderkoppespind ud af væggen, indenfor  var Chateau Motel dækket af edderkoppespind i lysekronen og små plastisk edderkopper over hele klubben, der var skelethoveder med glimmer i alle størrelse (som jeg måske/måske ikke tog et par stykker af med hjem), der var slik hugtænder og blå vingummi orme i alle drinksne, maden lignede øjne og fingre, danserne og akrobater var i fuld halloweenmakeup og så var der de vildeste photo-muligheder!

Ovenpå var der to fuld pakkede makeup borde med ALT godt fra NYX samt et video rum, inspireret af Vogues …

OMG det elskede vi !!!

Jeg var også selv RET stolt af min Kitty makeup !!

14885819_10206774298267216_714448518_n

Photo af Katja

Katja, som jo er fantastisk til at lægge makeup, havde travlt med at lave sig selv til en havfrue og Nikita havde hyret hjælp til at lave hende til zombi barbie / barbie på krokodile! Så jeg måtte lige selv fixe det, og jeg sys faktisk det blev ret godt !

Vi tog selvfølgelig AMOK mange billeder, så forbered jer på en insta flood!

14876334_10206775552978583_473558855_o

Photo af Katja

Nedenunder kunne man tage selfies i en kiste og så spindede Emilie Lilja de sprødeste beats !

Det var fantastisk, alle var SÅ flotte da alle jo var makeup bloggere havde de virkelig gjord noget ud af det!

Jeg var en kitty, vi tog en masse billeder og jeg dansede til al min yndling musik!

Wats not to like !!

Hertil fik vi også en fab goodiebag da vi (mere eller mindre lukkede festen ned).

Der er helt sikkert nogle ting i som jeg glæder mig til at lege med!!

2016-10-28-10-54-20-2

#NYCCosmeticsNordic

BOOTYLove

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog fra Amsterdam: BootyLove til Anne Frank og masser af Dutch rapper love til mig