Nationen elsker mig .... NOOOOOT :P

New York Here I come !!!!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Så sidder jeg i lufthavnen, klar til at boarde mit fly til New York !!

Puha, en hektisk dag for at nå hertil!

I går aftes blev min elskede kat kaja syg, med opkast og diarre . Da hun er 18 år gammel blev jeg rigtig nervøs og ked af det (altså hvis i kender lidt til mig, så ved i at jeg 100% lever i forestillingen om, at hun skal leve for evigt!).

Jeg sov måske 3 timer i nat, fordi jeg stressede så meget over at hun var syg, at jeg skulle op kl 6 for at tage i Go Morgen Dk OG så holdt en solid dårligt samvittighed over, at rejse 14 dage til NYC med en syg kat, mig meget vågen!

Jeg ved ikke rigtig om hun har fået en infektion eller om hun bare har lagt sig syg, fordi hun er sur over at jeg rejser. Jeg lagde mig altid selv syg, med 40 i feber, da jeg var barn, når min mor skulle ud og rejse med hendes arbejde. Stakkels min far, skulle konstant passe sløjt barn!’

2016-11-21-17-16-59

Go morgen Dk gik rigtig godt! Selvom det var absurd tidligt (calltid 7.20 er ik min kop te) og jeg havde en kæmpe knude i maven, over at tænke på min syge kat, så synes jeg vi fik lavet et godt interview. Værten Ida var super sød og meget interesseret i vores projekt (#GirlSquad) og vi fik alle sagt rimeligt intelligente ting (ift. i forhold til tidspunktet!).

2016-11-21-08-39-51

SÅ hjem, på dyreskadestuen med en kat, der var dygtigt og næsten ikke angreb dyrelægen.
Kaja fik skåne med med hjem, og hun har spiste og jeg har grædt en masse i hendes pels da jeg skulle tage afsted, og bedt hende love aldrig at dø 1000 gange!

Nu sidder jeg langt om længe i lufthavnen, og det virker absurd at jeg om 6,5 t (aka. en god film og en lille lur) er i New York.

Og hvad er så planen.

Jeg ligger aldrig de store planer når jeg rejser, fordi jeg vil være åben for en god YOLO vibe!!

Man skal go with the flow, det er sådan man ender de rigtige steder på de rigtige tidspunkter – og det har vist fungeret meget godt for mig indtil nu 🙂

MEN jeg har en list over ting jeg skal prøve at få til at ske!

  • Date !! – Jeg forsøger jo at date i dk, men det går altid pisse dårligt, så jeg vil helt sikkert på en masse dates i NYC! og jeg skal nok blogge om det, så i kan følge med!
  • Tinder – det hører lidt under at date, men min veninde fra Amsterdam gjorde det i kbh. Hun fik den bedste date/tourguide fra tinder , og gratis mad er jo heller ik at kimse af LOL 😉
  • Spise på hemmelige restauranter – min veninde har fortalt mig om et sted, der ligner en taco shop, MEN siger man det rigtige kodeord til dørmanden, så åbner der sig en hemmelig dør, og så har de det vildeste baglokale med en fantastisk restaurant!
  • På stripclub!! LA var jo lidt af en skuffelse, så vi giver sgu æblet et skud”
  • Twerke foran et amerikansk monoment – om det skal være frihedsgudinden, time square eller Maccen det ved jeg ikke endnu – kom gerne med ideer i kommenter på bloggen 🙂
  • Shoppe amok!!! – I LA shoppede jeg ikke det store, fordi vejret var for godt til at være indenfor, MEN nu er det godt shoppe vejr. OG min veninde DeeDee joiner mig i NYC om nogle dage. Hun er stylist og har allerede planlagt en masse shopping til os 🙂
  • Party AMOK – Målet er klart at feste med nogle af mine yndlings reality stjerner.. im not a groupie, men hvis jeg ka få et selfie med en fra Love and Hip Hop er jeg altså ret glad LOL
  • Network, Network, Network – det er jo altid først på min mentale liste. Alt hvad jeg laver handler altid om, at skabe grobund for, at mine karrierer kan udvikle sig !

Nu hopper jeg på et fly, smækker en god fugt maske i mit fjæs og catcher lidt up på noget søvn !

BOOTYLove

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nationen elsker mig .... NOOOOOT :P