New York Here I come !!!!

Sex (??) and the City

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Så siden jeg så Sex and the CIty  (SATC) som var det min religion i gymnasiet, har jeg drømt om at date i NYC! Det virker bare som det ultimative sted at møde nice mennesker, gå ud og få en drink eller en kaffe og, ja date. Jeg synes ikke rigtig vi har en dating kultur i dk.

2016-11-23-05-33-29

Jeg ved godt det her billede ikke rigtig giver mening, men jeg har haft så travlt med at have det sjovt, at jeg ikke har taget billeder :O Så det her er mit godnat NYC billede !

Der handler det ofte om, at man enten har sex med nogen (og så går man jo ik rigtig ud), man flirter med nogen eller man er i et form for et forhold ! Det er sjældent (i hvert fald for mig) at jeg tager ud og tager en drink med en, for at lærer vedkommende bedre at kende.

Måske det også handler om, at KBH er en lille by !!! Så ofte kender man jo folk, eller kender til dem.

Man kan lige spørge sine veninder til råds om, hvad for en slags person vedkommende er, eller tjekke hvilke fælles venner man har på facebook og dømme ud fra det.

Jeg er måske heller ik det mest åbne mennesker for at date i DK (i know it!). Altså, jeg er all about my work, så jeg dater ik rigtig nogen jeg arbejder med, for det er ALTID noget mess…

Og jeg gider heller ik date en fyr, som gerne vil på date med mig for at sige til hans venner at han har knaldet Twerk Queen. Altså hvis jeg ville have groupie loving, ville jeg bare svare tilbage på min insta DMs.

Så når jeg nu både har chancen for at date random guys, der ik aner hvem jeg er OG som ikke messer med mit work, er det jo en win win!

Jeg glemte det bare lige i går, da jeg var ude!

2016-11-23-05-28-44

Jeg er jo vant til at være super reserveret og afvisende og det kombineret med, at jeg havde hvide sneaks på i klubben og folk blev VED med at træde på dem, resulterede i, at jeg var i BITCH mode!

Jeg var så afvisende og bitchy til ALT og alle, lol.

En fyr kom op til mig, og han var super cool, polite og ordentlig. I put that down like a sick dog! UPS…

Han spurgte hvad jeg hed og hvad jeg lavede.  Jeg svarede surt at jeg hed Louise, og jeg faktisk forsøgte at danse!

Nåh, men jeg kom i tanke om, at jeg jo ik sku være i bitch mode med i HOE mode… og så ente jeg alligevel med at få hans nr.

Samtidig har jeg downloaded Tinder, og let me say… its been on fire hahah

Mest fordi mine venner overtog mit swiping game, og hookede mig up med en masse creepy typer (suk).

MEN jeg har lovet mig selv, at jeg skal på min. en Tinder date her!

Min roommate her i Williamsburg mødte faktisk sin forlovede på Tinder, så alt håb er ikke ude for online dating. LOL

Jeg skal nok holde jer updatet på, hvordan det kommer til at gå.

BOOTYLove

2 comments

  • Mathilde Bie

    Nu er jeg altså nød til at høre dig, det der mega awesome tv-program du ofte snapper, med de her crazy hiphopwifes, hvad hedder det og hvor ser du det?! Jeg er nød til at se det, Girl!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York Here I come !!!!