Sex (??) and the City

Første date – Puerto Rico ? og Turkey-food-coma

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg er i fuld gang med at opleve NYC !

Jeg er så glad for, at jeg har 2 uger herovre, da der bare er en million ting at opleve! Og jeg bliver ved med at tage ud hver aften, og så ender det med at jeg bruge halvdelen af dagen i sengen med tømmermænd lol.

Jeg har også været på min første date, med den høflige mand, der ikke lod sig skræmme væk af at jeg var i BITCH-mode, da vi først mødtes (men altså, folk havde trådt på min sneaks). Jeg ved ikke om det var total sex and the city (der er vist ik nogen af pigerne i SATC der har sneaks på, på date eller pink braids).

MEN det var ik helt dårligt (jeg er faktisk ok til at date alligevel!). Vi spiste marokkansk mad, på et sted der er en klub om mandagen – twerk mondays!!! Så allerede der følte jeg vi havde en connetion LOL

Så røg vi vandpibe og drak drinks (heller ik helt dumt, selvom jeg sidste gang jeg røg vandpibe brændte et hul i gulvet hos min forældre og gemte det under et par sutsko #TeenageTwerkQueen).

Jeg husker ikke helt hvordan, men vi havde en joke om at vi skulle på stranden – tror nok det handlede om, at se mig i bikini!. Næste morgen vågnede jeg op til, at han havde researchet fly til Puerto Rico og ville have mig til at vælge et hotel vi skulle bo op – YOLO!

Jeg var faktisk så klar, især fordi der var 29 grader på Puerto Rico, MEN så kom jeg i tanke om to vigtige ting!

  1. Jeg har lovet adskillige veninder, at jeg ikke tager på flere rejse-dates med folk jeg ikke kender, da det ikke altid er det bedste at være intenst sammen med fremmede på en ø!
  2. Min veninde DeeDee ankommer i dag, og det ville være lidt fucked at jeg tog til Puerto Rico med den eneste nøgle til vores lejlighed!

Så vi droppede det :/

TILGENGÆLD var jeg jo så i NYC til Thanksgiving!

Det var helt klart også på min liste, at holde en ægte amerikansk Thanksgiving, og jeg var så heldig at min ven Esa var i NYC med sin familie. Så jeg blev inviteret til Turkey-amok hos the Jones Family!

2016-11-24-19-24-15

Ajmen, jeg ville ønske at jeg kunne have filmet det hele, det var perfekt!

En masse familie medlemmer, en bedstemor på 91 år med stor krøllet paryk og to tænder (en i overmunden og en i undermunden), en helt flok swag unger, der underholdt os med dap, hit them folks, milli rock show hele aftenen, en far der lige sku ind til naboen og dele lidt af sit weed med ham og en mor der havde lavet to KÆMPE kalkuner, et bjerg af mac’n’chees, kartoffelmos, sweet partatoes, rosenkål, spandevis af sovs og en masse græskartærte til dessert.

Det var fuldstændig fantastisk.

Og jeg har i hvert fald taget 5 kg på (forhåbentlig på numsen!)

2016-11-25-13-19-41

Nu sidder mig og min fat ass bare i sengen og prøver at tage os sammen til at stå op, og opleve byen! Jeg har faktisk muligvis en Tinderdate senere – så det sku gerne blive noget at blogge om LOL

BOOTYLove

PS. Kaja har det bedre igen. Min søde far tog fri fra arbejde og flyttede ind i min lejlighed for at tage sig af hende! <3

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex (??) and the City