Jeg har været på tinder date og grabbet en strippers Ass - og den var blød!!

Min Instagram er VÆK!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

I har måske opdaget, at jeg er lidt stille på SoMe for tiden. Det skyldes en blanding af lidt for meget sjov og ballade i NYC, jetlag, sygdom OG at min Instagram lørdag nat forsvandt!!!!

Den er højst sandsynligt blevet hacket og det er jeg mega-pisse-hamrende sur og ked af det !

Jeg sad på sofaen i vores lejlighed i Williamsburg, lørdag aften, vi var på vej ud (vi var selvfølgelig for sent på den, fordi vi sku ud og mødes med nogle promotere, til en fest hvor French Montana optrådte!).

2016-12-06-12-41-26

Jeg sad og stenen på min insta, og pludselig blev jeg logget af – det sker jo nogle gange- og alt imens vores roomie og hendes kæreste kom fulde og støjende ind af døren (hendes kæreste ligner Harry Potter og han gav sig til at twerke) loggede jeg halvbevidst på IG.

IG ville dog ikke lukke mig ind…. med et halvt øjne på den twerkende Harry Potter og et halvt øje på min telefon, trykkede jeg på en masse knapper, og regnede med at det ville lukke mig ind som det plejer!

Det gjorde det dog ikke!

I stedet kom jeg til at oprette en ny bruger …

2016-12-09-15-12-52

Denise sagde, at hun lige havde fået besked om at jeg var ny på IG og forvirret og vandtro bad jeg hende lige søge på mig (TwerkQueenLouise) – intet resultat :O

OK der gik jeg i fuld blown panik!!!

Og imens roomie satte sin gangster rap playlist på (roomie er meget hvid og opvokset mormon i Utha) gik jeg i total panik på sofaen. Jeg behøver vist ikke at sige, at det var en forfærdelig bytur, hvor jeg kun forholdte mig til min telefon (prøve at komme i kontakt med IG, ændre alle mine koder og chatte med Katja om wtf der er sket).

Det blev ret hurtigt klart for mig, at det ikke var IG der havde deaktiveret min profil (både fordi jeg følger deres eller super idiotiske regler OG fordi, når dette hænder skriver de en mail!).

Katja, der selv har prøvet både at blive deaktiveret OG hacket, guidede mig igennem, hvordan man anmelder en hacket IG.

Der er nu gået 6 dage: min IG er stadig ikke tilbage, MEN den ser ud til at findes, de flere af mine twerklings har kunne finde denne profil.

2016-12-04-23-07-34

Instagram er LORT til at hjælpe mig, da de bliver ved med at sende mig links til at logge på den IG konto, som ejg oprettede i panik, og ikke min ægte TwerkQueenLouise profil.

Jeg fucking savner at poste og stalke folk – og da IG er en væsentlig stor del af mit arbejde, er ejg virkelig handicappet pt!

Jeg har brug for alt den hjælp jeg kan få, så hvis nogle af jer har prøvet det samme (ja, jeg har fået den der mail hvor man tager et billede af sig selv go sender) eller kender til det med at hackt så HJÆÆÆÆÆLP!!

Er der ik nogen der kan hacke min IG tilbage??? Så skylder jeg en twerk!!!!

BOOTYLove

10 comments

 • Lene

  Jeg har nu nøjagtig samme problem som dig og det er foregået nøjagtig på samme måde. Hvordan fik du ig til at forstå det? Jeg er ved at blive sindssyg. De sender blot links til den nye konto hele tiden 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine A

  Hej Louise! Jeg er netop blevet hacket, kan allerede se at hackeren har ændret min profils navn.. det er virkelig ubehageligt at se ens billeder forsvinde for sig.. jeg har været inde på Instagram help side og jeg kan ikke komme igennem? Kan du please hjælpe mig gennem det? 😭
  Mvh. Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Du ska udfylde den formel om, at du er hacket. Så modtager du en mail, hvor du skal tage et billede med et håndskrevet stykke papir med navn og email osv… så skal du ellers bare vente og vente og vent indtil de behandler sagen :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej louise
  det samme er netop sket for mig, min konto er bare pist væk. har været hele insta support help center igennem og kan ikke skrive til dem, hvordan gjorde du, vil gerne have min profil igen
  vh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Maria hvis den er hacket, er der en formel du skal udfylde (hvor du skal sende et billede som du har håndskrevet) hvis den er deaktiveret, fortæller de dig der, så er det ik noget at gøre–

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Louise.
  Mit konto er lige blevet hacket, og jeg er knust!
  Jeg har været igennem klageformen, men har få en mail med alle mulige krav for, at de overhovedet vil hjælpe mig?!
  Billede med håndskrevet kode, fulde navn, brugernavn og godt belyst.
  Skulle du igennem det? For det synes jeg er meget voldsomt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Ja, og så gik der 20 dage (og en del flere klageformer) indtil ejg fik den tilbage :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Falster-Hansen

  Ej hvor p… med de har deaktiveret din account igen. 👊 What’s going on here. jeg fik min accpunt tilbage idag – efter 14 dage og 20 rmails frem og tilbage. Vaerste support ever. Desvaerre har jeg ikk faaet min “oprindelig gamle” account tilbage men den “i desperation nr 2 account”
  Jeg lavede. 😳😂 sikke en omgang. hilsner fra asien, Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Falster-Hansen

  Hej Louise, Saa lige dit inslag mht til din hacked insta account. Det er samme skete for mig under min juleferie i DK, oven i koebet 2 gange. Jeg har ogsaa i panik, oprettet nr 2 account (samme username) men der er absolut ingen hjaelp at hente hos instagram support team som jeg nu har mailet med 18 gange!! Jeg er bosat i Singapore. Maa jeg hoere om du har faaet din konto tilbage – hvis ja, hvor lykkes det? Jeg er godt gal i hovedet…..!!! Du maa gerne skrive til mig privat ogsaa. Ha en skoen dag. warme sol hilsner fra Singapore – Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey betina
   Jeg har fået den tilbage- det tog 19 dage og utallige mails til IG .. men til sidst skete det.. du skal bruge den officielle “jeg er hacket klage form”, der ligger under support.
   Den er dog nu væk igen, fordi IG har deaktiveret mig, som straf for at vise min bare numse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været på tinder date og grabbet en strippers Ass - og den var blød!!