Jeg vil ikke have en mand med penge, jeg vil have en mand, der slikker fisse !

Ok, hvasså med det der fisseslikkeri?!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Først og fremmest – tusind tak til alle de mænd, der enten læser min blog eller (nok nærmere) læser EB. Det er super sødt, at i lige skriver og tilbyder at slikke min fisse, men jeg tror altså jeg takker nej tak, til oralsex fra komplet fremmede.

Men måske det ikke står så sløjt til, med fisseslikkeriet derude som jeg troede.

Det ser i hvert fald ud til at viljen er der.

Og hvor der er vilje er der vej!

2016-12-14-13-35-38Måske er det bare mig, der har været uheldig og datet fyre der ikke kunne lide det, synes det var ulækkert eller simpelthen bare ikke har gjort det :O

Altså det er selvfølgelig ok, ikke at have lyst til noget, selvom jeg kan få utroligt lyst til at undersøge HVORFOR man ikke har lyst – er det hele denne her ide om, at fissen er uren eller ulækker eller kun skal slikkes når den lige har været i bad?

Den har jeg mødt hos flere, jeg har talt om oralsex med – både mænd og kvinder.

Eller hele ideen om, at man ikke kan få slikket/slikke fisse når, en kvinde har menstruation.

Det må jeg altså lige kommenterer på!

For ideen om, at menstruation er ulækkert er en gammel gammel tanke, der stammer tusinde af år tilbage ligesom ideen om, at man ikke skal have sex når en kvinde har menstruation.

Det gamle testamente, tredje Mosebog, kapitel 15:

Når en kvinde har blødning, og der flyder blod fra hendes underliv, er hun under sin menstruation uren i syv dage, og enhver, der rører ved hende, er uren indtil aften. Alt, hvad hun ligger på under sin menstruation, er urent, og alt, hvad hun sidder på, er urent. Enhver, som rører ved hendes seng, skal vaske sit tøj og bade sig i vand; han er uren indtil aften. Enhver, som rører ved noget som helst, hun har siddet på, skal vaske sit tøj og bade sig i vand; han er uren indtil aften. Hvis nogen rører ved noget på sengen eller på det, hun har siddet på, er han uren indtil aften. Hvis nogen har samleje med hende og får hendes menstruationsblod på sig, er han uren i syv dage, og enhver seng, han ligger på, er uren.

Altså, disse ideer er over 3000 år gamle, men påvirker stadig den måde vi tænker om sex og køn i dag!

Så vi kan jo stille os selv spørgsmålet: hvorfor er nogle kropsvæsker bedre end andre?

Altså menstruation er urent, men sprøjteorgasme og pussy-juice er lækkert?

Hvad er egentligt forskellen?

Nåh tilbage til, at det er ok at sige nej til (selvom jeg måske ikke selv er enig) til at give oralsex, MEN så kan man ikke forvente at FÅ oralsex !

Sådan er reglerne altså!!!

Og alle af de mænd, jeg har datet, der ikke gav mig oralsex forventede naturligvis, at jeg suttede deres pik!

Det er jo ikke helt fair!

En anden ting jeg også synes, er vigtig at kommentere: You dont lick pussy, you eat pussy!

Det var faktisk en af mine mandelige venner, der skrev det til mig – og ja, det lyder altså bare bedre på engelsk!

Men han har ret! Det der slik-slik og lige berører toppen af kønslæberne (ja, ikke skamlæberne, for der er altså ikke noget at skamme sig over!) med tippen af tungen, har altså aldrig fået nogen til at komme!

Og det der med at slikke alfabetet, det er jeg heller ikke fan af 🙁

Kære mand, kan du komme af at jeg slikke et H eller et L på toppen af din diller?

Min egen erfaring (den er bestemt ikke den endegyldige sandhed), både ift. at få og give head er, at man skal slikke og suge, bruge masser af spyt, og really get in there!

Sam fra Sex And the City siger på et tidspunkt “When I was a lesbian, I could get in and out with nothing but a thin layer of lipgloss.”

Det synes jeg ikke lyder som good head!

Jeg mener klart at man skal grisse sig til, og helst have hele hovedet fuld af, hvad end man nu guffer på 😉

Og så handler det for mig rigtig meget om, at kunne slappe af og nyde det.

At det ikke er sådan et præstations-ræs om at komme.

Kan vi lade være med at gøre oral-sex til den nye penis-forlænger ??!

Altså, at det handler om hvor meget mand du er, når du kan få mig til at komme, vs. at det rent faktisk handler om min nydelse.

Jeg er aldrig kommer af “kom for mig, kom så for mig, kom nu for helvede!” LOL

Det handler alt sammen om de 4 T’er

Tillid

Tålmodighed

Tolerance overfor Tis

LOL 😉

BOOTYLove

 

4 comments

 • Martin

  Spændende blog! Vil sige i min vennekreds har det tit været diskuteret, og det virker til det er lidt 50/50. Personligt synes jeg det er ret fedt, specielt når reaktionen er god 😋 men sex er noget man er fælles om, og hvis begge gør en god indsats. Tja, så bliver det hele bare sjovere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anon

  Jeg tror også helt klart at en ting omkring det med at slikke-fisse, er at mænd er bange for at ikke præstere godt nok, eller simpelthen ikke har prøvet det før. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Interessant post. Kan ikke lade være med at undre mig over, om det måske handler om en ego-sag for mændene, som kræver oralsex, men nægter at give, og ikke kun at det er en sag om hvorvidt det er ulækkert eller ej. Jeg er selv en mand og jeg ved intet bedre – men hvorom alting er, er det også interessant at tage i overvejelse hvor lidt vi ved om den kvindelige orgasme og hvor kort tid vi har kendt til den. Langt hen af vejen kan det sagtens være en sag om uvidenhed og ikke nødvendigvis afsky eller væmmelse – men i så fald er den eneste løsning jo at sprede viden om feltet. Godt arbejde, keep it up. 🖒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Word! 🙌🏼 Jeg nyder at læse din blog! Du har hvert fald sat mange tanker og refleksioner i gang hos mig med din blog. ✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke have en mand med penge, jeg vil have en mand, der slikker fisse !