Ok, hvasså med det der fisseslikkeri?!

Hvis jeg står ved dit bord, ejer du min krop…. åbenbart?!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Hvis i kigger med på snappen (Bigredisback) – siden IG jo stadig er hacket *BUUUH*, så ved i, at vi holdt en lille julefrokost med #Girlsquad* i lørdags

*som Euroman forresten har puttet på listen over de 9 mest sexede øjeblikke i 2016!!

Katja og Niki kom hjem til mig (og Kaja), vi spiste pizza, drak rødvin og så tog vi på Panama og derefter Arch!

Processed with VSCO with f2 preset

Vi havde det rigtig sjovt (det plejer vi jo). Niki mødte en stor gruppe hun kender, da vi ankom til Arch, så vi sad ved deres bord…. Aka. Niki sad og Katja sad (fordi hun havde de SYGESTE Kim K støvler på, der dræbte hendes fødder) og jeg stod selvfølgelig ved siden af dem, og dansede!

Alt var godt, der var godt musik, jeg gav et lille show for dem der nu kiggede med – business as usual.

SÅ er der en eller anden idiot, som også sidder ved bordet, der besluttet, at når jeg står og danser, må det klart være en invitation til at han skal smække mig i røven.

Ikke at det overhovedet gør en forskel, men vi snakker altså sådan godt tilløb, kæmpe smæk og grab fra stor, fremmed og komplet uvelkommen hånd på min venstre balle!

Normalt have jeg lavet en kæmpe scene, men af to grunde gjorde jeg det ikke, ej faktisk 3.

 1. Jeg kendte ikke de her folk, men nogle af dem var Nikitas venner, så jeg ville gerne “opføre mig ordentligt” og ikke råbe og skrige.
 2. Jeg orker ikke at diskutere med nogen på en klub, man kan alligevel ikke høre noget pga. Musikken.
 3. Han var liiiidt scarry… Sådan stor bøf type, og muligvis typen, der godt kunne finde på at slå mig – altså det havde han jo praktisk talt allerede gjort 🙁

Nåh, så jeg var faktisk meget stille og rolig, men bad ham bestemt om IKKE at slå mig i røven!

2016-12-19-13-23-45

Nikita fangede faktisk tilfældigvis øjeblikket på sin snapchat !!

Jeg tænker at vi ligesom har forventningsafstemt grænserne omkring min krop, MEN efter 15 min og mere dansen, så sker det KRAFTEDEMIG igen!!!!

Jeg vender mig om, han griner, jeg stirre på ham med dødsblikket, han griner stadig, jeg siger vredt “jeg har lige bedt dig rigtig pænt om IKKE at slå mig i røven, WTF er dit problem.”

Han bliver irriteret over, at jeg fastholder at sætte grænser omkring hans adgang til mig krop og siger (and I fucking kid u not)!

Det her er mit bord, så jeg gør hvad jeg vil… hvis du har et problem med det, kan du skride!

Efter den sætning antager jeg, at han er komplet idiot, og opgiver al form for diskussion eller kommunikation med ham – he is clearly a lost cause.

Jeg vender mig om, og forlader bordet.

Jeg er dog stadig rasende over situationen og føler mig MEGET grænseoverskredet.

TÆNK at et menneske kan direkte nægte at respektere et andets menneskets grænser!

Og så pga. er argument om, at du har betalt for et bord jeg står ved?!

WTF er det for et menneskesyn.

Lad mig lige forstår det her:  fordi du har købt et bord og købt nogle flasker (som jeg forresten ikke drikker af – hertil kommer at jeg heller ikke sidder ved dit bord) så har du købt rettighederne til min krop.

Det er en handel jeg ikke selv har skrevet under på. Hvis jeg vidste det var de rettigheder jeg solgte, havde jeg nok overvejet situationen.

Både Katja og Nikita så det ske, og da jeg talte med Katja om det, sagde hun (og hun har langt mere erfaring end jeg, da jeg faktisk aldrig sidder ned i byen) at det var meget almindeligt opførelse af fyre med borde – og det var alment forventet af mig, at jeg fandt mig i den slags.

Ærligt så har KBHs natteliv altså brug for noget feminisme, det her kan simpelthen ikke passe!!

Jeg ser to umiddelbare løsninger, vi kunne have tyet til:

Enten så skal vi have noget mere solidaritet – hvis nu alle pigerne i flok havde rejst sig fra bordet, og sagt “her har i ikke lyst til at være, før i kan behandle kvinder med respekt“. For de der fyre gad ikke rigtig sidder der med sig selv.

Ellers skal vi selvfølgelig bare købe vores eget bord, lave vores egne regler og holde os laaaaangt væk fra den slags ubehagelige mennesker!

Den tredje løsning kunne faktisk også havde været, at jeg samlede en af hans flasker op (som jeg så lige have betalt med min krop for) og labbede ham en på hovedet – det er bare ik’ en så konstruktiv løsning. Vold er aldrig rigtig så konstruktivt – jeg ville nok få karantæne på Acrh, og værst af alt, ville han nok ikke være et mindre asshole når han vågnede op igen 🙁

Så selvom jeg havde lyst, droppede jeg den løsning.

MEN ærligt, kære piger, der sidder ved sådan idioters borde, og bliver udsat for disse ting, det er ikke ok! I må gerne sige fra, og SÅ fedt er et bord med flasker altså ikke! Ingen fortjerner denne slags behandling, hvor man lige pludselig ikke må bestemme over sin egen krop og hvad der gøres ved den!

Og vigtigst af alt: Din krop er ikke per definition en invitation, fordi en anden person finder den indbydende!

BOOTYLove

 

 

 

5 comments

 • N

  Errj det gør mig så harm! Jeg var skredet fra bordet sammen med dig på 1 sekund.
  Og af lige præcis den grund er jeg jo altid en “stram fisse” og en “sur feminazi”.
  Det er bare så svært at komme ud af sådan en situation på nogen fed måde 🙁 Jeg synes noget woman to woman solidaritet er på sin plads, og særligt i nattelivet! Men faktisk gider jeg ikke engang at komme på klubber – og af lige præcis den årsag. Jeg kan ikke danse, jeg kan ikke have en mening, og jeg kan ikke sidde ved et bord og have en grænse på samme tid. Jeg magter det ikke! Så nu har min bootyshake simpelthen afgrænset sig til kun at foregå hjemme i køkkenet hvor jeg kan danse og have det sjovt med mine venner, uden noget fucking pis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • flittig læser på din blok

  Jeg er yderst enig i dit opslag..
  Normen idag er at kvinder særdeles unge kvinder får en forkert opfattelse af at dette er i orden fordi der enten står en som er større end en selv eller virker truende i sin adfærd når kvinder siger fra.

  Det er på intet tidspunkt i orden og vi kvinder skal stå sammen og sige fra også hvis det sker for andre.. spørg om de er ok eller noget du kan hjælpe dem med..

  Tak for dine mange opslag og tør sige det Mange blot tænke bliv ved med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gik i alle 3 med det samme på samme tid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hey – hvordan kan det være I ikke er sammen med Irina mere ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Kathrine. Irina har besluttet at fokusere på nogle andre ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ok, hvasså med det der fisseslikkeri?!