Min 2016 top 10

Årets bedste film !!!! MUST WATCH ….AGAIN !

Hey Twerklings og BOOTYLovers

I går var Nikki, Katja og Jeg et smut i Empire bio og se Fenar Ahmads nye film! Jeg er sikker på du kender Fenars sidste film, og hvis ikke du gør, så har du misset out på et fantastisk stykke kunst: Ækte vare !

15879256_10154408932808370_1141125599_n

#GirlSquad: Jeg selv, Ekaterina (der self har fixet billedet) og Nikita sammen med Fenar

Jeg kender dog Fenar fra way back i 2012, da alting var i sin begyndelse. Jeg lavede mine anden rigtige musikvideo med ham. Det var for Sukkerlyn, og faktisk sådan jeg fik kontakt med Oliver Topgunn, som jeg senere lavede en del med.

Allerede der var jeg nede med Fenar og hans æstetiske univers!

I går fik jeg lov at se forpremieren for hans nye film UNDERVERDEN.

Og jeg har et ord – WAUW!

Denne her film var MIND BLOWING!

Da jeg kom ud følte jeg det som om, jeg havde spist en kæmpe bouillon-terning! Alting var så pisse hamrende intenst, at det næsten ikke var til at holde ud – men kun næsten. For samtidig var jeg TOTAL opslugt fra jeg satte mig ned, til jeg gik ud. Jeg spiste intet af mit slik eller mine popcorn og jeg måtte holde mig for ørene og øjnene  (russian stumfilm style) en godt 1/4 af filmen.

Filmen er en action film MEN Fenar har altså lige gjort op med Hollywood modellen. Det her er en realistisk action film, hvor vold ikke er forherliget med lyden af bambus rør mod porre (ja, det er sådan man laver kongfu lyde). Volden i Underverden er ligeså væmmelig, voldsom og modbydelig som i virkeligheden. Og ligesom i det virkelig liv har alting konsekvenser. Et valg er også et fravalg af noget andet.

Hævn sker på bekostning af menneskelighed. Er det det værd? Det undersøger Fenar på en fucking fangende måde!

Her kan man fucking tale om den ÆKTE vare!

Dar Salim, som spiller hovedrollen, er en succesfuld hjertekirurg, med en skøn kone, der er gravid med deres første barn. Hans bror er desværre rodet ind i en underverden af narko og vold. Broren beder Dar om hjælp, men Dar afviser ham, og bliver derfor grebet af skyld og senere hævn da bror dukker død op !

916d322b3e9842fe9014711217b2481f

Ali Sivandi spiller den mest ubehagelig forbryder jeg længe har mødt (er virkelig glad for, at jeg ved, at han i virkeligheden er en sød fyr!). Min homie Dulfi (manden der for 3 år siden tippede mig om PARTYNEXTDOOR) dukker også op som Alex, der er ligeså sød og lidt tåget i filmen som Dulfi nogle gange kan være i virkeligheden LOL 😉

15879001_10154408793503370_1350571625_n

Dar, Nikki, skurken Ali, Ekaterina, Dulfi og Jeg selv. Bemærk venligst at Magnus, der har taget billedet simplethen har CUTTET min røv ud af framen.. Enten er den blevet for stor til billeder, eller også må Magnus ALDRIG tage vores billeder igen !!!

Jeg vil ikke sige så meget mere, for jeg vil ikke spoile årets bedste film!!!

Men Fenar har ligesom i Ækte Vare skabt en film, der i meget højere grad end normale film stimulerer ens sanser!

En film hvor jeg måtte tage hænder op for øjnene, men alligevel måtte se alt hvad der skete!

En film der kan tillægges temaer som integration, valg og ansvar,  kriminalitet, hævn, mennesket i fordærv og ideen om, at alle under de “rette” omstændigheder kan blive onde.

Gør lige jer selv en kæmpe tjeneste og gå ind og se denne her!

Premierer d 19 jan

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 2016 top 10