Årets bedste film !!!! MUST WATCH ....AGAIN !

Du vil gerne tale om os, men ikke med os!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Mig og mit Squad har endnu engang fucket tingene lidt up, og det er jo en perfekt start på det nye år!

Det hele handler selvfølgelig stadig om ZETLAND artiklen, der var en kæmpe begivenhed for mig, i 2016, fordi den virkelig indfangede og ekspliciterede vores fjerde bølge feminisme.

skaermbillede-2017-01-11-10-22-17

Som jeg hele tiden har sagt, så er der to grupper, der bliver provokerede af mig: dem med traditionelle og konservative værdier (som jeg ville betegne som sexister) og de mere “traditionelle” feminister, der ikke forstår vores feminisme og derfor mener, at vi modarbejder deres projekt.

Mette Fugl vil jeg klassificere som i den sidste kategori (selvom, at det er lidt paradoksalt at JEG putte andre folk i kategorier, når nu jeg kæmper så meget imod selv at blive puttet i en LOL).

Politiken publicerede i lørdags Mette Fugls klumme, hvori hun kom med en RELATIVT hård kritik af Nikita, Ekaterina og Jeg selv.

SE HER

For jer der ikke har læst den, kan jeg lige opsummerer, hvad Mette Fugl mener om os:

Vi er nogle dumme piger (med et antaget strejf af intellekt), der gerne vil knalde og være nøgne og få opmærksomhed på den røde løber. Vi bruger feminismen som en undskyldning for at gøre disse ting, men faktisk aner vi intet om hvad “rigtig” feminisme er. Ej heller kender vi historien bag og vi er utaknemmelige for hvad tidligere generationer af kvinder har opnået.

Vi blev af tilbudt at Politiken, at besvarer Mette Fugls klumme, hvilket i kan LÆSE HER

Kort sagt mener vi ikke, at Mette Fugl har belæg for, at bestemme hvad der er feminisme eller ej, især ikke, når hun ikke synes at have gjort sin research særligt grundigt.

Når hun skriver, at vi ikke bekymre os om, hvad hun mener at de RIGTIGE feministiske issues: Ligeværd, glaslofter, voldsofre, barsel, sexisme og hverdagens undertrykkelse (af begge køn) synes ikke at engagere henne i fjerde bølgen, hvor selfien er det eneste, der surfer til en guldmedalje.

Er det decideret ukorrekt! Jeg har siden 2014 haft et tæt samarbejde med Dialog Mod Vold og været ambassadør for deres ungdomsafdeling Voldsom Kærlighed – der arbejder med Voldsudøvere. Man kan ikke sige, at jeg ikke beskæftiger mig med sexisme eller hverdagens undertrykkelse, når jeg ringer til mødre og fortæller dem om, at deres søn sender dick pics eller deler billeder af piger uden samtykke!

Det er jo bare dårlig journalistik, at hun ikke har LÆST noget af det, jeg har skrevet for selv samme avis, som hun bliver publiceret af.

skaermbillede-2017-01-11-10-26-15

Men det er alligevel fedt! Fordi det at Mette Fugl adresserer os, at det etablerede synes vi er relevante nok at tale om, giver os en stemme i debatten og giver os taletid. Niki var en smut i 24/7 og tale om vores artikel, her ønskede Mette Fugl ikke at deltage. Vi skal i aften i Aftenshowet på DR1, her ønsker Mette Fugl heller ikke at deltage. Jeg fik af vide af DR medarbejderen, at Mette Fugler mener, at hun har sagt det, der var at sige om den sag. Og at hun er træt af, at det får så meget medieopmærksomhed.

???

Det er altså en lidt underligt holdning, synes jeg!

Du vil gerne tale om os, og vi er relevante nok til at være objekter for dine meninger MEN du nægter at tale med os, for vi er ikke relevante nok, til at du anerkender os som subjekter, der har en mening om dine udtalelser ????

Det er da IKKE en særligt inkluderende kvindekamp eller et særligt feministisk kvindesyn ????!!!!

Jeg synes ikke at Mette Fugl er hverken gammel, dum eller grim. Jeg tror faktisk, at hende og jeg er ret enig om mange vigtige grundværdier. Nu siger hun jo ikke meget om sin egen feminisme i sin artikel, men det tror jeg. Jeg tror vi er forskellige ja, og vi gør ting forskelligt, ja! Men jeg er overbevist om, at en af de ting der holder feminismen i live, er den evne til at forny sig og kritiserer sig selv indefra . Jeg forstår dog ikke Mette Fugls behov for at kalde andre kvinder dumme, eller bestemme hvad der er og ikke er feminisme!

BOOTYLove

 

 

 

11 comments

 • Monica kær

  Herligt at min nabo på tre år allerede er vokset fra og tverke. Alt fred til jeres bølge feminisme. Som de fleste mennesker faktisk allerede glemt . Mens Mette Fugl vil bestå. Fordi hun gør en forskel for andre end sit eget ego.
  Go kamp . jeg håber for dig. At du scorer en rocket stjerne. Smukt liv. Alt for Stor røv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik Drost

  Hejsa

  Mænd har gennem historien haft en dominerende rolle indtil for nyligt, og udtrykket den på sin egen maskuline måde i form af jakkesæt, mere magt, mere i løn, akademia og vigtigst af alt, gjort kvinder til et objekt med en specifik rolle.

  Det ville være uretfærdigt at forvente at kvinder skulle udtrykke deres egen seksuelle frigørelse og frihed på den samme måde som mænd. Vi er jo forskellige på mange punkter, og det skal også fejres.

  At du så udtrykker din frihed på den måde du gør, synes jeg er fedt. Det kan sagtens ligne den objektificreing vi mænd har pålagt på jer igennem tiden, men at du gør det af egen fri vilje og nyder det, gør det til noget andet.

  Hvis andre kvinder ser ned på jer af den grund, kan jeg kun se en forklaring. Jalousi. Ja i er smukke, og ikke alle har den luksus. Men at være både smuk, sexet, sexuelt selvsikker og klog er vel den ultimative form for feminisme. At gøre PRÆCIS hvad man har lyst til er da den reneste form for frihed, om det så betyder man deler hud på internettet, er jo så et valg. Og frihed er vel det feminister leder efter. I hvertfald så meget frihed som mænd nu har. Og jeg ser ingen kritisere de første bodybuildere for at vise deres kroppe frem.

  Så et thumbs up fra mig. Keep doing your thing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Christiansen

  Hej Louise. Selvom jeg næsten er ligeså gammel som Mette Fugl, og måske også fordi jeg er mand, har jeg svært ved at forstå, hvordan I kæmper for feminisme ved at troppe op på den røde løber, ved at optræde på billeder med overdimensionerede plysbjørne og ved f.eks. at twerke. Jeg medgiver, at det kan være underholdende og tankevækkende. Det har i hvert fald skabt en undren hos mig. Jeg har lagt mærke til, at når I argumenterer mod Mette Fugls skriv – ja, så henviser I til alt det andet I også gør, og hatten af for det. Jeg kan langt bedre forstå, at I kan fremme jeres/vores sag, når I f.eks. kontakter forældre til drenge/unge mænd, der deler nøgenbilleder af unge kvinder, som de derved krænker, og at I arbejder i grupper med krænkere og de, der er blevet krænket. Ved besøget her på denne Blog/side, var jeg noget forbavset over, at jeg skulle konfronteres med reklamer fra XL-Byg, Tulip og andre annoncører. Men i feminisme 4.0, kan man åbenbart blande det hele i en stor pærevælling og nå et resultat. Held og lykke med jeres “kamp”! Jeg er meget spændt på at høre, hvad I tænker, og endnu mere spændt på at se resultaterne af jeres anstrengelser. Mvh. Far til piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Henrik, hvis du ikke forstår vores udlægning af feminisme må jeg da ikke anbefale dig at læse en af de mange artikler vi har skrevet, hvor vi forklarer det.
   Så slipper jeg at skulle skrive det hele endnu en gang herinde 🙂

   BOOTYLove

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Luna Trolle

  Omg. der findes en million ord i verden, hvorfor kalde det for feminisme når det tydeligvis ikke har noget med hinanden at gøre. og jeg er ligeglad hvilken bølge du mener det er. men find et ord der giver mening. OG JA FORHELVED i skal da have lov til at være nøgen #OHYAS… mere af det. Og hele den debat med at drenge kan bolle med 100 og være sej men hvis en pige gør det så er hun en luder… det jo ikke en feministisk kamp i tager der. find på et andet ord så træder i ikke nogle over tæerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Mener du at det er en form for lige vålkår at piger og drenge har de samme muligheder for seksuel udfoldelse ? Jeg (og en lang tradition af feminister) ville i hvert fald, kalde dette for en kamp for ligestilling – og derfor også feminisme. undersøg evt. feministisk historie – det er en klassisk feministisk emne og en kamp, der er at finde i feministisk historie . Se evt. på sex wars fra 70erne. ps. lige meget hvad man gør i livet, træder man nogen over tæerne, det kan jeg altså ikke tage hensyn til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Hej Louise.. Helt enig i det virker mærkeligt ikke at ville snakke med, men gerne til/om andre, det viser da man kun er interesseret i monolog fremfor dialog 🙂 Men skriver faktisk fordi jeg gerne vil vide hvorfor du mener twerking er mere dominant end strip? Jeg kan huske du sagde i Zetland artiklen at mens strip er æggende er twerking aggressivt og dominant eller noget i den stil. Hvorfor??? Kæmpe creds for dine moves, men jeg forstår ikke hvori det væsentligt adskiller sig fra strip i praksis, det kan sagtens være det har en feministisk oprindelse, mens strip vel nu engang blev opfundet for mænds skyld, men er oprindelsen egentlig så vigtig, den fremgår jo ikke nødvendigvist af det budskab man sender i sidste ende? Jeg vil i hvert fald personligt mene det væsentlige er hvordan det færdige produkt ser ud når det kommer til f eks dans, da det jo ikke er en kunstart hvor intentionen/bagtanken er inkorporeret i værket. Og må altså bare indrømme at selvom jeg sagtens kan se forskel på de to slags dans, så er de i mine øjne i samme boldgade. Puha, det blev et langt input, jeg håber du vil svare på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Lad mig rette mig selv… strik KAN være og er ofte æggende og indbydende. jeg mener dog sagtens strip kan være vildt, voldsomt og powerfuldt.
   Og selvom bevægelserne i strip er æggende, mener jeg ikke at dette er kvindeudertrykkende. jeg mener, at man som stripper tager et valg om at besidde et job, på samme måde som man som læge eller revisor, tager et valg. Jeg synes altid oprindelsen er vigtig! Ikke at det nødvendigvis komplet definerer en praksis, men det er altid vigtigt at vide hvilken kontekst noget kommer af. Og der er strip og twerk ret forskellige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

   Tak for svar! Håber ikke du skrev at du ikke synes strip er kvindeundertrykkende fordi det lød som om jeg syntes det, det gør jeg på ingen måde 🙂 Men ift det med hvad der er æggende, det er netop hvad jeg synes twerking også virker til at være, bare på en anden måde? Det var egentlig grunden til jeg overhovedet skrev – synes bestemt strip er indbydende og æggende det meste af tiden, men synes også twerking er det? Du siger at i twerking er det den dansende krop der gør noget ved den anden krop fremfor at indbyde til det omvendte, men det kan jeg bare ikke se i dine klip på YouTube, du er hamrendes dygtig til det du laver, men jeg ser bare ikke det du fortæller om i den artikel? Men hvis vi skal blive i boldgaden ‘oprindelse’, så kunne man jo også sige at f.eks ballet har været kvindefrigørende, i og med at der oprindeligt kun fandtes mandlige balletdansere, men at der i dag findes så mange flere kvindelige, og at næsten enhver ballet er bygget op omkring én eller flere kvindelige karaktere, såsom Svanesøen, Kameliadamen, Serenaden, Koppelia, Nøddeknækkeren. MEN dette gør jo på ingen måde ballet mere maskulint eller dominant at se på, og da dans jo er en visuel performende kunstart må det da være dét øjet ser der definerer den. Så det er altså på samme måde jeg tænker om twerking, og egentlig forstår jeg ikke du har et behov for at kalde din dans maskulin, for feminisme er vel netop at inkludere det feminine og give det ligeså høj værdi som det maskuline??? At acceptere og favne forskellene på de to, og endnu vigtigere give plads til at mænd og kvinder kan udøve præcist det de vil, om det så ‘passer til’ deres køn eller ej. Uden at kende dig, så virker du til at være en kvinde der gør som du har lyst til hvad enten det ‘passer til’ dit køn eller ej, og STOR respekt for det, men personligt kan jeg bare virkelig ikke se det er maskulint hverken at twerke (mænd ville jo heller ikke have så meget at twerke med, men de skal selvfølgelig være velkomne til at gøre det alligevel) eller at diskutere akademia, der snakkes da mere og mere om i den brede almene offentlighed at universiteterne efterhånden domineres af kvinder. Så vi er nok bare ikke enige om hvad der er feminint og maskulint og hvad der bare ER, og jeg er nok heller ikke helt enig i at strip er noget man vælger som ethvert andet job, jeg har selv været indenfor sexindustrien (altså ikke prostitution, men ved ikke hvad det kan kaldes i stedet for sexindustrien), og jeg har klart et andet syn på det, men det er selvfølgelig en helt anden snak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Er ved at læse til eksamen, så vil bare lige smide en hurtig kommentar på baggrund af din (og jeres) optræden i Aftenshowet… You go girl! Veltalende og passioneret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets bedste film !!!! MUST WATCH ....AGAIN !